The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

OnStage

Norges mest hardtarbeidene tributeband, Fortunate Sons, skal ut på nye eventyr. 2024 blir én lang musikalsk reise med The Creedence Experience, som kommer til Svømmehallen i Bodø førstkommende helg.

Med seg i sekken har de allsanglåter som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Good Golly Miss Molly, Proud Mary, Midnight Special og mange fler.

Bandet kan tilby allsang- og ruteskjortegaranti i et show som både unge og gamle rockenostalgikere MÅ få med seg! ​Turneen startet i 2023, et år som for Fortunate Sons innebar to jubileum. Bandet selv hadde da holdt på i 15 år, reist land og strand rundt i hele Norge med det Creedenske evangeliet.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Men i 2023 var det også 55 år siden originalene i Creedence Clearwater Revival slapp sitt selvtitulerte debutalbum, som var starten på ferden mot å bli et av verdens største (og mest undervurderte) rockeband, som har vært elsket på tvers av generasjoner siden.

I showet «The Creedence Experience» trekker Fortunate Sons med seg det beste fra publikumssuksessene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1970 og Cosmos Factory 50, og serverer publikum et heltstøpt show som setter i gang både rockefoten, allsangen og nostalgien for musikkelskere i alle aldre.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Dette er showet du ikke kan gå glipp av, så på med ruteskjorta og bli med på allsangen!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.