indianer

Kommer til Bodø: Moddi legger ut på juleturné

Moddi har de siste årene vært en fast stemme i manges julespillelister med låtene «Nå kommer jula til alle» (A-lista P1 i fjor), «I desember» og en nydelig tolkning av «Nordnorsk julesalme».... Les mer »
hes

Konsert med Ane Brun på Svømmehallen Scene i Bodø

I år feirer Ane Brun 20-årsjubileum som artist, noe hun markerer med en stor Europaturné med seks stopp i Norge, og slipp av fire samlealbum. Først ut er «Portrayals», en samlig av... Les mer »
glimt

Sølv i Eliteserien: Glimt vant mot Strømsgodset

Bodø/Glimt besøkte Strømsgodset i Drammen søndag kveld for å kjempe om sølvplassen i Eliteserien, om RBK vant sin kamp kunne ikke Glimt tape. Men RBK vant ikke, det gjorde derimot Glimt, og... Les mer »
indianer

Highasakite solgte 10.000 billetter på fem timer – Kommer til Bodø

Etter å ha spilt et eksklusivt lite knippe konserter i sommer, slapp Highasakite billettene til høstturnéen fredag forrige uke. Kun fem timer senere hadde salget passert 10.000 solgte billetter. Highasakite har flere ganger... Les mer »
svømmehallen

Enstemmig bystyre: Svømmehallen skal brukes til kulturformål

Det er nå enstemmig vedtatt av bystyret at Bodø kommune skal leie Svømmehallen til kulturformål med Gimle i spissen, ny storscene kommer også på plass, opplyser Ragnvald Anderson som eier eiendommen. –... Les mer »