Uavgjort mellom Glimt og HamKam på Aspmyra

glimt fotball

Bodø/Glimt tok imot HamKam på Aspmyra stadion lørdag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Det endte med uavgjort og poengdeling.

Værforholdene var bra og det var over 6.000 tusen solgte billetter. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Amundsen, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Mvuka, Salvesen og Pellegrino.

Glimt starter best og spiller mye på HamKam sin banehalvdel, mens HamKam er sjelden over midtbanelinjen. Salvesen har en sjanse for Glimt, det samme har Mvuka. Så får Amahl pellegrino ballen på hodet etter 40 minutter og setter inn 1-0 for Glimt til vill jubel. Det blir stillingen til pause.

Så presser HamKam på, med flere cornere, og til slutt setter de inn 1-1. Glimt fortsetter trykket men HamKam er gode til å forsvare seg. Så får Bodø/Glimt straffe etter Vetlesen legges i bakken, og «Pelle» setter inn 2-1 for Glimt.

Glimt-guttene holder koken og det blir flere muligheter, Espejord er nære en scoring. istedenfor er det HamKam som ufortjent får 2-2. Det er stillingen når dommeren blåser av og dermed blir det poengdeling i dette eliteserie-oppgjøret.

– Det var ikke noe kjempeprestasjon. Det var middels over hele linja. Uflaks at det ble 2-2, men det var ikke noe bra, sa Ulrik Saltnes til TV 2 etter kampen.