MUSIKK: Siv Jakobsen ute med låta «America»

indianer

I januar 2023 slapp Siv Jakobsen albumet «Gardening», men låten «America» fikk av flere årsaker ikke være med på albumet.

Ikke fordi Siv ikke var fornøyd med den, eller at den ikke passet inn på albumet, men derimot noe helt annet og mer personlig. Så tett på ettårsdagen for Gardening som mulig, nærmere bestemt 364 dager senere, slippes nå endelig også låten «America».

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

– I løpet av året som har gått siden albumet kom ut har jeg kjent på at det er en låt som mangler. Derfor gikk jeg tilbake i studio og flise-spikket litt på låta, slik at den nå kommer ut i en form jeg kan og vil stå for. Det er en låt jeg er utrolig stolt av, som bare måtte ligge litt før jeg var klar til å gi den ut. Amerika er et så polarisert sted, hvor det virker som det er utrolig lett å tråkke på tær og følelser absolutt hele tiden. Men, det er jo ikke noe jeg kan gjøre noe med. Så får jeg håpe at de eventuelle tærne der ute tåler vekten av låta, sier Siv Jakobsen.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.