Her er vårens Paradise Hotel-deltagere

tv3

For tolvte gang åpner Triana Iglesias dørene til Paradise Hotel. De første elleve deltagerne er klare, og flere vil sjekke inn gjennom sesongen. Sesongpremiere er mandag 9. mars på Viaplay, TV3 og Viafree.

Ida Johansen Aaserud (21) fra Gran: Bil og øyevipper står høyt oppe på lista over interesser for Ida. Hun droppet ut fra VGS for å bli vippetekniker. Nå drømmer hun om å bli Insta-kjendis og tjene seg rik på det. Det hender at hun tar med seg gutter hjem fra byen, men ikke for å ha sex – bare for å kose. Kos er nemlig viktig for Ida.

Hanna Holtermann Semb (21) fra Tromsø: Årets nordnorske bidrag i startcasten er Hanna, som tidligere har vært aktiv alpinist. Hun ga seg imidlertid for et par år siden, da interessen for fest og gutter tok over. Hanna er glad i oppmerksomhet, og har antageligvis mer selvinnsikt enn gjennomsnittsdeltageren i Paradise Hotel.

Les også:  Streikefare i Avinor fra onsdag

Yasmine San Miguel (21) fra Fredrikstad: Yasmine er en glad og utadvendt jente som utstråler positiv energi. Hun er født i Frankrike med fransk mor og spansk far, og flyttet til Norge i 10-årsalderen. Yasmine er selvsikker, åpen og imøtekommende.

Sania Smestad (24) fra Bjørkelangen: Sania er en sjarmerende og pratsom jente som bor på Strømmen. Hun kommer fra en kvinnedominert familie, og ser på seg selv som en meget sterk kvinne. Kjønn har ingenting å si når det kommer til kjærlighetslivet, Sania er like interessert i både gutter og jenter, og åpent kaller hun seg selv for en «fuckgirl».

Jenny Hagen (23) fra Bergen: Jenny er en flørtete jente som er vant til å ha gutta rundt lillefingeren. Selv spiller hun på følelser, og det er ikke et problem å manipulere guttene for å få det som hun vil. Selvtilliten er på topp, og Bergenseren elsker å være midtpunkt.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Emil Wille Gramstad (20) fra Sandnes: Sjarmøren Emil er over gjennomsnittet opptatt av hårprodukter og liker å pynte seg. Han mener selv at han kan være litt arrogant, men har også en stor porsjon humor som skaper en balanse.

Martin Heier (21) fra Gran: Martin er flymekaniker og blir sett på som en ordenlig moroklump. Selv mener han at han er et naturlig midtpunkt i gjengen på grunn av hans fantastiske humør og humor. Begge deler kommer han selvsagt også til å benytte seg av inne på Paradise Hotel.

Karl Fredrik Førli (21) fra Larvik: Skating er livet for Karl, og hobbyen har gjort ham til stjerne i hjembyen, og kjendis på Tik-Tok. Han er vant til oppmerksomhet, men tar det hele med stor ro. Nå håper han at han også vil oppnå stjernestatus på hotellet.

Axel Nicolai Kleivane (21) fra Oslo: Vestkantgutten Axel setter stor pris på både sport og guttastemning. Glad i å flørte, men har aldri vært i et ordentlig forhold. Han er vant til å få det som han vil, og vil antageligvis prøve å ta lederrollen på hotellet.

Les også:  Nå får Sortlandsbrua nytt lys

Tobias Tehrani (22) fra Fredrikstad: Tobias er opptatt av fysisk aktivitet, og har spilt fotball på et relativt høyt nivå. Han jobber som gymlærer og personlig trener, og er vant til at jentene faller som fluer for ham. Det har ført til at han ofte havner i konflikter på grunn av jenter. Selvsagt helt uforskyldt ifølge ham selv.

Even Langås Kvam (22) fra Orkanger: Livsnyteren Even er særdeles opptatt av damer. Han tar godt vare på sitt eget utseende, slik at damene ikke mister lysten på ham, sier Even selv. Å ligge seg til topps er fornuftig, både som gjest på Paradise Hotel og generelt i livet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.