lufthavn

Topp 10-liste: Dette må til for at ferien skal være god

Hva er viktig for at ferien din skal være god? Sjekk om du er som nordmenn flest denne fellesferien. 1000 nordmenn har blitt spurt om hva som skal til for at de... Les mer »
kulturminnefondet

600 000 kulturminnekroner på dekk til M/S Gamle Salten

Det er store planer for fartøyet som nå skal settes i stand med midler fra Kulturminnefondet. Blant annet som bruk til restaurant- og hotellskip med base i Bodø. Men for at For at fartøyet skal... Les mer »
mat middag

Hotellansatte vant tips-saken i Høyesterett

Parats medlemmer blant hotellansatte vant tips-saken i Høyesterett. Advokat i Parat, Sigurd Øyvind Kambestad, sier de i 2022 vant saken i lagmannsretten, en sak Høyesterett nå har satt endelig punktum for, og... Les mer »
tv2

Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner hotelldørene i ny TV 2-serie

Bli med til Halden, hvor kjendisparet Per Sandberg og Bahareh Letnes har realisert drømmen om å åpne hotell og bar – uten tidligere erfaring med hotelldrift. I den nye TV 2-serien «Per... Les mer »
svolvær

Hotelldirektør i Svolvær vil forby utleietjenesten Airbnb

Det florerer med Airbnb-muligheter om du vil reise til Lofoten. Men nå vil en hotelldirektør forby utleietjenesten, opplyser NRK. – Jeg mener vi burde forby Airbnb i Lofoten og andre turistutsatte områder... Les mer »
scandic

Statsministeren besøkte Scandic for å lære om inkludering i arbeidslivet

Fredag var statsminister Jonas Gahr Støre på besøk på Scandic Nidelven for å se hvordan Scandic og Helt Med samarbeider for å inkludere personer med utviklingshemming i arbeidslivet.  Under besøket fikk statsministeren... Les mer »
Nordic Choice Hotels

Gi julegaver til trengende på Quality Hotel Ramsalt og Comfort Hotel i Bodø

Siden 2012 har Nordic Choice Hotels samlet inn julegaver til barn og unge gjennom initiativet Ensomt juletre. I år kan du levere julegaver til trengende barn og unge på Quality Hotel Ramsalt... Les mer »
nfk

– Stolt over Hamarøy hotell

Tirsdag fikk Hamarøy Hotell den regionale Mangfoldsprisen.  – Jeg er glad for at nettopp Hamarøy hotell fikk denne prisen. Hotellet har ansatte fra elleve forskjellige land og fire kontinenter, og har vært en... Les mer »
skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
grand hotell bodø

Test: Topp frokost hos Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Grand Hotel Bodø, eller Clarion Collection Hotel Grand Bodø som det heter, er en del av Nordic Choice Hotels og er nok det hotellet i Bodø med best beliggenhet. Tradisjonsrike Clarion Collection Hotel Grand... Les mer »