tv2

Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner hotelldørene i ny TV 2-serie

Bli med til Halden, hvor kjendisparet Per Sandberg og Bahareh Letnes har realisert drømmen om å åpne hotell og bar – uten tidligere erfaring med hotelldrift. I den nye TV 2-serien «Per... Les mer »
svolvær

Hotelldirektør i Svolvær vil forby utleietjenesten Airbnb

Det florerer med Airbnb-muligheter om du vil reise til Lofoten. Men nå vil en hotelldirektør forby utleietjenesten, opplyser NRK. – Jeg mener vi burde forby Airbnb i Lofoten og andre turistutsatte områder... Les mer »
scandic

Statsministeren besøkte Scandic for å lære om inkludering i arbeidslivet

Fredag var statsminister Jonas Gahr Støre på besøk på Scandic Nidelven for å se hvordan Scandic og Helt Med samarbeider for å inkludere personer med utviklingshemming i arbeidslivet.  Under besøket fikk statsministeren... Les mer »
Nordic Choice Hotels

Gi julegaver til trengende på Quality Hotel Ramsalt og Comfort Hotel i Bodø

Siden 2012 har Nordic Choice Hotels samlet inn julegaver til barn og unge gjennom initiativet Ensomt juletre. I år kan du levere julegaver til trengende barn og unge på Quality Hotel Ramsalt... Les mer »
nfk

– Stolt over Hamarøy hotell

Tirsdag fikk Hamarøy Hotell den regionale Mangfoldsprisen.  – Jeg er glad for at nettopp Hamarøy hotell fikk denne prisen. Hotellet har ansatte fra elleve forskjellige land og fire kontinenter, og har vært en... Les mer »
skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
grand hotell bodø

Test: Topp frokost hos Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Grand Hotel Bodø, eller Clarion Collection Hotel Grand Bodø som det heter, er en del av Nordic Choice Hotels og er nok det hotellet i Bodø med best beliggenhet. Tradisjonsrike Clarion Collection Hotel Grand... Les mer »
thon hotel nordlys

Test: Perfekt frokost hos Thon Hotel Nordlys i Bodø

Det finnes mange fine hoteller i Bodø, et av de flotteste er det relativt nye hotellet Thon Hotel Nordlys i Bodø. Hotellet ligger sentralt i Bodø sentrum rett ved idylliske småbåthavna. Thon... Les mer »
scandic havet

Test: Topp frokost hos Scandic Havet i Bodø

Scandic Havet hotell i Bodø sentrum er byens høyeste bygning og Nord-Norges største konferansehotell med kapasitet i storsalen for opptil 600 personer. Det er flere nye og sentrale hotell i Bodø sentrum... Les mer »
Comfort Hotel Bofø

Test: Førsteklasses frokost hos Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø er det nyeste hotellet i Bodø og ligger i midten av Bodø sentrum. Comfort Hotel er et moderne hotell for den prisbevisste uten det unødvendige. Comfort Hotel Bodø er... Les mer »