comfort hotel

Comfort Hotel i Bodø åpner

Den urbane hotellkjeden Comfort Hotel er endelig på plass i Bodø og åpner i dag med 158 helt nye gjesterom, tre møterom, restaurant, Barception og treningsrom. Med Comfort Hotel Bodø får byen... Les mer »
sommer

Citybox Hotels med prisgaranti på hotell i sommer

Lavere smittetall og lettelse i restriksjoner har ført til optimisme før årets sommersesong. Nå gjentar Citybox suksessen fra fjoråret og garanterer lavest pris på dobbeltrom i Oslo, Bergen og Kristiansand.  – At Norge... Les mer »
Thon Hotels

Skagen Hotel i Bodø blir Thon Partner

Skagen Hotel blir ny Thon Partner i Bodø. Skagen Hotel har en sentral, men rolig beliggenhet. Hotellet har 70 gjesterom og suiter, frokostsal, lobby, peisestue og tre møterom. Skagen Hotel ligger i... Les mer »
Quality Hotel

Quality Hotel lanserer Fun-Photo på hotellene

Sammen med Speed International lanserer nå Quality Hotel “Fun Photo” på hotellene, og gir deg dermed mulighet til å lagre alle de minnerike opplevelsene fra møtedagen på en helt ny måte. Speed... Les mer »
Kulturminnefondet

Kulturminnefondet gir pengestøtte til Litløy fyr i Bø i Vesterålen

Kulturminnefondet har nå vedtatt at Litløy fyr i Bø i Vesterålen får 650.000 kroner til å sette i stand fyrtårnet. Fyrtårnet på Litløy fyr er en 110 år gammel bygning som det siste tiåret har vært uten drift. Når fyret... Les mer »
ving

Vings maskoter Lollo & Bernie til Quality Hotel Ramsalt i Bodø

I fjor lanserte reiseselskapet Ving maskotene Lollo og Bernie, disse fiburene gjestet hotell over hele landet for barnefamilier som velger å feriere i Norge. Og i år kommer de til Bodø. – Vihar... Les mer »
aluminiumsboks

Ap-topper hadde fest i Bodø på tross av smittevernregler – Saken henlagt igjen

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og sju andre samlet seg til en fest på et hotellrom i forbindelse med at Nordland Arbeiderparti arrangert et møte i Bodø. Saken ble først henlagt av politiet, og... Les mer »
bisnode

Koronakrise: Rekordmange bedrifter tvangsavviklet

Selv om det i mars var en nedgang i konkurser på 13,5 prosent, øker antallet bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene med hele 121,6 prosent i forhold til mars i fjor, opplyser... Les mer »
thon hotell

Thon Hotels åpner nytt hotell i Svolvær

I juli åpner Thon Hotel Svolvær dørene. Hotellet med 211 gjesterom ligger ytterst på kaien i Svolvær, og er syv etasjer høyt. – I flere år har vi planlagt dette eksklusive og... Les mer »
frp

FrP tar opp kampen for kriserammede distriktshoteller

Få reiselivsbedrifter er truffet hardere av koronapandemien enn de små frittstående familieeide distriktshotellene av historisk betydning. – Jeg er sterkt bekymret for de historiske hotellenes fremtid. Vi mister som samfunn en viktig del... Les mer »