Kulturminnefondet

Kulturminnefondet gir pengestøtte til Litløy fyr i Bø i Vesterålen

Kulturminnefondet har nå vedtatt at Litløy fyr i Bø i Vesterålen får 650.000 kroner til å sette i stand fyrtårnet. Fyrtårnet på Litløy fyr er en 110 år gammel bygning som det siste tiåret har vært uten drift. Når fyret... Les mer »
ving

Vings maskoter Lollo & Bernie til Quality Hotel Ramsalt i Bodø

I fjor lanserte reiseselskapet Ving maskotene Lollo og Bernie, disse fiburene gjestet hotell over hele landet for barnefamilier som velger å feriere i Norge. Og i år kommer de til Bodø. – Vihar... Les mer »
aluminiumsboks

Ap-topper hadde fest i Bodø på tross av smittevernregler – Saken henlagt igjen

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og sju andre samlet seg til en fest på et hotellrom i forbindelse med at Nordland Arbeiderparti arrangert et møte i Bodø. Saken ble først henlagt av politiet, og... Les mer »
bisnode

Koronakrise: Rekordmange bedrifter tvangsavviklet

Selv om det i mars var en nedgang i konkurser på 13,5 prosent, øker antallet bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene med hele 121,6 prosent i forhold til mars i fjor, opplyser... Les mer »
thon hotell

Thon Hotels åpner nytt hotell i Svolvær

I juli åpner Thon Hotel Svolvær dørene. Hotellet med 211 gjesterom ligger ytterst på kaien i Svolvær, og er syv etasjer høyt. – I flere år har vi planlagt dette eksklusive og... Les mer »
frp

FrP tar opp kampen for kriserammede distriktshoteller

Få reiselivsbedrifter er truffet hardere av koronapandemien enn de små frittstående familieeide distriktshotellene av historisk betydning. – Jeg er sterkt bekymret for de historiske hotellenes fremtid. Vi mister som samfunn en viktig del... Les mer »
bilde

Skal bygge turistpark i Russland ved grensa til Norge

En turistpark for utendørsaktiviteter og ekstremsport skal bygges i Russland nær grensen til Norge. I slutten av februar diskuterte de russiske myndighetene i Murmansk-regionen og selskapet Norilsk Nickel målene og mulighetene for... Les mer »
politibil

Røykutvikling på Radisson Blue Hotel i Bodø

Politiet rapporterer om røykutvikling fra et rom på Radisson Blue Hotel i Bodø natt til søndag i 24-tiden. Nødetatene rykket ut til Radisson Blue Hotel i sentrum. Det skal ikke være rapportert... Les mer »
politi

Uønsket hotellgjest pågrepet ved Norrøna Hotell i Bodø

Politiet rapporterer at en mann i 20-årene ble innbragt til politistasjonen for ikke å ha overholdt pålegg om å holde seg borte fra gamle Norrøna Hotell. Mannen i 20-årene hadde tatt ulovlig... Les mer »
politi

Slossing ved Radisson Blu Hotel i Bodø

Politiet rapporterer om en voldshendelse ved Radisson Blu Hotel i Bodø sentrum natt til lørdag i 4-tiden. Det var flere ungdommer rundt 20 år involvert. Politiet har startet etterforskning og har snakket... Les mer »