bilde

Skal bygge turistpark i Russland ved grensa til Norge

En turistpark for utendørsaktiviteter og ekstremsport skal bygges i Russland nær grensen til Norge. I slutten av februar diskuterte de russiske myndighetene i Murmansk-regionen og selskapet Norilsk Nickel målene og mulighetene for... Les mer »
politibil

Røykutvikling på Radisson Blue Hotel i Bodø

Politiet rapporterer om røykutvikling fra et rom på Radisson Blue Hotel i Bodø natt til søndag i 24-tiden. Nødetatene rykket ut til Radisson Blue Hotel i sentrum. Det skal ikke være rapportert... Les mer »
politi

Uønsket hotellgjest pågrepet ved Norrøna Hotell i Bodø

Politiet rapporterer at en mann i 20-årene ble innbragt til politistasjonen for ikke å ha overholdt pålegg om å holde seg borte fra gamle Norrøna Hotell. Mannen i 20-årene hadde tatt ulovlig... Les mer »
politi

Slossing ved Radisson Blu Hotel i Bodø

Politiet rapporterer om en voldshendelse ved Radisson Blu Hotel i Bodø sentrum natt til lørdag i 4-tiden. Det var flere ungdommer rundt 20 år involvert. Politiet har startet etterforskning og har snakket... Les mer »
Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø har fått sin første hotelldirektør

Bodøværingen Kenneth Stensland flytter fra Oslo og stillingen som salgssjef ved Clarion Hotel The Hub for å bli hotelldirektør i sin egen hjemby på det nye Comfort-hotellet som åpner 2021. 1. desember... Les mer »
munnbind

Skagen Hotel blir karantenehotell i Bodø

Skagen Hotel i Bodø blir beredskapshotell for personer som kommer til Norge fra utlandet og skal i koronakarantene, opplyser NRK. Disse gjestene skal være adskilt fra hotellets andre gjester. Les mer »
scandic

Grand Hotel Oslo by Scandic til topps i «reiselivsbransjens Oscar»

Utropt til dobbeltvinner i virtuell gallaforestilling mandag 2. november. – En stor anerkjennelse, sier hotelldirektør Toril Flåskjer. Grand Hotel Oslo by Scandic har blitt kåret til “Norges ledende forretningshotell 2020» og «Norges... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Vil støtte flere serveringsbedrifter og andre reiselivsbedrifter

Regjeringen styrker og utvider kompensasjonsordningen for reiselivet. Rammen økes til 2,8 milliarder kroner og ordningen utvides ut februar. – De nye smitteverntiltakene som kom denne uken legger nye og betydelige begrensninger for... Les mer »
sommer

Hotellstreik avverget

Det blir ingen hotellstreik. Det er klart etter at partene ble enige i meklingen lørdag morgen, mer enn ti timer på overtid. Parats forhandlingsleder, Grete Dieserud, sier at forhandlingene var krevende men... Les mer »
virke

Virke forventer at regjeringen får reiselivet av pinebenken – Kritisk for Lofoten

Virke forventer at regjeringen under pressekonferansen kl. 10 mandag kommer med tiltak som sikrer hjelp og forutsigbarhet til bransjene som lever av å samle mennesker, som reiseliv, event, messer, kultur og servering.... Les mer »