skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
grand hotell bodø

Test: Topp frokost hos Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Grand Hotel Bodø, eller Clarion Collection Hotel Grand Bodø som det heter, er en del av Nordic Choice Hotels og er nok det hotellet i Bodø med best beliggenhet. Tradisjonsrike Clarion Collection Hotel Grand... Les mer »
thon hotel nordlys

Test: Perfekt frokost hos Thon Hotel Nordlys i Bodø

Det finnes mange fine hoteller i Bodø, et av de flotteste er det relativt nye hotellet Thon Hotel Nordlys i Bodø. Hotellet ligger sentralt i Bodø sentrum rett ved idylliske småbåthavna. Thon... Les mer »
scandic havet

Test: Topp frokost hos Scandic Havet i Bodø

Scandic Havet hotell i Bodø sentrum er byens høyeste bygning og Nord-Norges største konferansehotell med kapasitet i storsalen for opptil 600 personer. Det er flere nye og sentrale hotell i Bodø sentrum... Les mer »
Comfort Hotel Bofø

Test: Førsteklasses frokost hos Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø er det nyeste hotellet i Bodø og ligger i midten av Bodø sentrum. Comfort Hotel er et moderne hotell for den prisbevisste uten det unødvendige. Comfort Hotel Bodø er... Les mer »
quality ramsalt

Test: Fantastisk frokost hos Quality Hotel Ramsalt

Quality Hotel Ramsalt i Bodø er et av byens nyeste hotell og en del av Nordic Choice Hotels. Det er flere nye og moderne hotell i Bodø, og det skiller sikkert lite... Les mer »
mat middag

Støre-regjeringen svikter vanlige arbeidsfolk

Støre-regjeringens forslag til kompensasjons- og lønnsstøtteordninger fører til at hotellbransjen frykter permittering av tusenvis av ansatte få dager før jul. Forventningene til den lenge lovede lønnsstøtteordningen ble ikke innfridd for de store... Les mer »
politi

Mann i 40-årene bortvist fra hotell i Bodø

En mann i 40-årene bortvist fra et hotell i Bodø sentrum natt til fredag i 24-tiden. Mannen skal ha spist i restauranten på hotellet og ville ikke betale for seg, ifølge NRK.... Les mer »
nedlagt

Rekordmange bedrifter tvangsavviklet – Nedgang i Nordland

De tre siste månedene har myndighetene tvangsavviklet rekordmange bedrifter. De fleste tilfellene skyldes manglende innsending av regnskap. Sammenlignet med samme måneder i fjor var økningen på 400 prosent i august, 300 prosent... Les mer »
Best Western

Best Western åpner nytt hotell på Grønland

Best Western Hotel & Resorts blir den første hotellkjeden på Grønland og presenterer nå et nytt hotell. Etter mange års planlegging og bygging, lanserer Best Western nå Plus Hotel Ilulissat. Hotellet ligger... Les mer »