Comfort Hotel Bofø

Test: Førsteklasses frokost hos Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø er det nyeste hotellet i Bodø og ligger i midten av Bodø sentrum. Comfort Hotel er et moderne hotell for den prisbevisste uten det unødvendige. Comfort Hotel Bodø er... Les mer »
quality ramsalt

Test: Fantastisk frokost hos Quality Hotel Ramsalt

Quality Hotel Ramsalt i Bodø er et av byens nyeste hotell og en del av Nordic Choice Hotels. Det er flere nye og moderne hotell i Bodø, og det skiller sikkert lite... Les mer »
mat middag

Støre-regjeringen svikter vanlige arbeidsfolk

Støre-regjeringens forslag til kompensasjons- og lønnsstøtteordninger fører til at hotellbransjen frykter permittering av tusenvis av ansatte få dager før jul. Forventningene til den lenge lovede lønnsstøtteordningen ble ikke innfridd for de store... Les mer »
politi

Mann i 40-årene bortvist fra hotell i Bodø

En mann i 40-årene bortvist fra et hotell i Bodø sentrum natt til fredag i 24-tiden. Mannen skal ha spist i restauranten på hotellet og ville ikke betale for seg, ifølge NRK.... Les mer »
nedlagt

Rekordmange bedrifter tvangsavviklet – Nedgang i Nordland

De tre siste månedene har myndighetene tvangsavviklet rekordmange bedrifter. De fleste tilfellene skyldes manglende innsending av regnskap. Sammenlignet med samme måneder i fjor var økningen på 400 prosent i august, 300 prosent... Les mer »
Best Western

Best Western åpner nytt hotell på Grønland

Best Western Hotel & Resorts blir den første hotellkjeden på Grønland og presenterer nå et nytt hotell. Etter mange års planlegging og bygging, lanserer Best Western nå Plus Hotel Ilulissat. Hotellet ligger... Les mer »
visitisrael

Six Senses Shaharut i Israel har endelig åpnet

Det beste kommer til dem som venter og venter. Six Senses Shaharut, som ligger i den månelignende Arava-dalen sør i Negev-ørkenen, vil feire sin etterlengtede ankomst. Med alle de siste detaljer på... Les mer »
sommer

Scandic Bodø tilbyr studenter månedsleie

For å hjelpe studenter rammet av boligmangel, tilbyr Scandic enkelt- og dobbeltrom til langtidsleie over hele Norge. Scandic Bodø i Sjøgata er ett av hotellene med tilbudet. Nylig meldte regjeringen at det... Les mer »
comfort hotel

Comfort Hotel i Bodø åpner

Den urbane hotellkjeden Comfort Hotel er endelig på plass i Bodø og åpner i dag med 158 helt nye gjesterom, tre møterom, restaurant, Barception og treningsrom. Med Comfort Hotel Bodø får byen... Les mer »
sommer

Citybox Hotels med prisgaranti på hotell i sommer

Lavere smittetall og lettelse i restriksjoner har ført til optimisme før årets sommersesong. Nå gjentar Citybox suksessen fra fjoråret og garanterer lavest pris på dobbeltrom i Oslo, Bergen og Kristiansand.  – At Norge... Les mer »