Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner hotelldørene i ny TV 2-serie

tv2

Bli med til Halden, hvor kjendisparet Per Sandberg og Bahareh Letnes har realisert drømmen om å åpne hotell og bar – uten tidligere erfaring med hotelldrift.

I den nye TV 2-serien «Per & Baharehs Grand Hotel» tar paret seerne med på den kronglete veien hvor målet har vært å skape et pulserende samlingspunkt i Halden.

Tidligere FrP-politiker og eks-statsråd Per Sandberg har sammen med samboer Bahareh Letnes slått seg ned i Halden. Her har de to gått i gang med et ambisiøst prosjekt: De har tatt over Grand Hotel midt i sentrum av byen, og sammen står de ansvarlige for drift av både hotell og bar. I dokuserien «Per & Baharehs Grand Hotel», som har premiere 6. mars, følger vi de ferske hotelleierne i Haldens egen versjon av «Hotell i særklasse».

Per og Bahareh tok over hotellet rett før korona-pandemien feide over kloden, og skulle ha åpnet i mars 2020. Dét gikk ikke helt etter planen. Men da TV 2-kameraene begynte å følge dem, i forkant av sommersesongen 2022, hadde baren kommet godt i gang og åpningen av sommerhotellet sto for tur. Og utfordringene står i kø for paret.

Les også:  Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

Sandberg er spent på resultatet av tv-serien.

– Her kommer det mye rart, altså. Vi har begge bydd på oss selv. Vi var amatører da vi startet, så folk får dømme etter hvert. Jeg har mest lyst til å reise bort når serien skal gå på tv, sier Per Sandberg og ler.

Bahareh er enig.

– Det har vært bekymringsfullt lite utfordringer med tv-teamene som har fulgt oss, alle har vært meget forståelsesfulle og tatt de hensyn som har vært nødvendige. Bekymringsfullt fordi vi ganske ofte glemmer at kamera og mikrofoner er der. Det er vel kanskje det som gjør det til en «reality». Her blir ingenting sensurert, på godt og vondt, smiler hun. 

Per forteller at han er stolt over hotellprosjektet.

– Vi har holdt på i tre sesonger, og 2022 var det første året vi holdt på sammenhengende gjennom et helt år. Egentlig så er det utrolig at vi begge står på beina, for dette har kostet på alle mulige måter. Vi har vel jobbet nærmest døgnet rundt i tre sesonger, men vi er flinke til å både «kicke» hverandre og å ha det litt morsomt også, og det tror jeg vil kommer godt fram i tv-serien, sier Sandberg.

Les også:  Lille Venn ute med låta "Just Like Me!!"

– Hva kan seerne forvente seg?

– Seerne vil nok reagere med alle sanser. Her er det drama på inn- og utpust, ikke annet å forvente av to amatører fra Skogn, smiler Bahareh, og fortsetter: 

– Her vil seerne få fasiten på hva man ikke skal gjøre, men forhåpentligvis også noen gode tips. Tipper det blir mye latter og hoderisting. Fy flate, som jeg gruer meg, men gjort er gjort og spist er spist, avslutter Bahareh.

Per tror også at serien vil trykke på mange knapper hos tv-seerne.

– Jeg tror at seerne vil kjenne på et bredt spekter av følelser når de ser serien. Det vil garantert bli latter foran skjermene, og de vil nok i tillegg både ta til tårene og bli fly forbannet. De vil kjenne på sympati og empati. Jeg tenker vi vil trykke på alle nervene som finnes, mener han, og legger til:

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

– Man vil få se to personer som absolutt ikke er høye på seg selv. Innimellom vil man se ting som gjør dagen morsommere for alle. Andre ganger er det mer alvor. Og så vil man nok kunne få seg noen leksjoner i hvordan man løser konflikter, og hvordan man ikke løser konflikter, sier Per Sandberg.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, gleder seg til å ta tv-seerne med til Grand Hotel i Halden.

– Først og fremst er vi veldig takknemlige for at Per og Bahareh har latt tv-kameraene følge dem både foran og bak bardisk og hotellresepsjon. Begge to byr virkelig på seg selv – ofte helt uten filter. Sånt blir det gode og ærlige tv-programmer av. Her mener vi at seerne kan vente seg en aldri så liten perle av en tv-serie, sier Haldorsen.

«Per & Baharehs Grand Hotel» har premiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra 6. mars. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.