Scandic og Meyergården i Mo i Rana forlenger

scandic

– Et viktig hotell som befester vår posisjon som markedsledende i nord, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard. 

Scandic Norge og Meyergården Turisthotell AS har signert en franchiseavtale for fem nye år. Det tradisjonsrike hotellet har vært en del av Scandics portefølje siden 2015, og er en institusjon i Helgeland med sin over 130 år lange historie. 

– Vi har hatt et strålende samarbeid siden hotellet ble franchisetaker i Scandic, og det er gledelig at vi har kommet til enighet om en ny avtale. Scandic Meyergården er et fantastisk og sentralt beliggende hotell som leverer sterke gjesteopplevelser, sier distriktsdirektør for nord i Scandic Norge, Knut Sigurd Pettersen. 

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Hotellet ble bygget i 1898 og har 237 rom fordelt på fem etasjer. I tillegg kan Scandic Meyergården skilte med 22 møterom, der det største har en totalkapasitet på 900 mennesker. Hotellet er omkranset av en stor privat hage, og har et rikt mat- og drikketilbud i Søilen Restaurant og Aurora Lobbybar. 

– Scandic Meyergården er et viktig hotell som befester vår posisjon som markedsledende i nord. Et perfekt utgangspunkt for å oppleve alt byen og regionen har å by på, sier administrerende direktør Asle Prestegard i Scandic Norge. 

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Hotellet er, i likhet med de aller fleste av Scandics hoteller, sertifisert med Svanemerket. Dette er bransjens strengeste sertifisering, og innebærer at hotellet innfrir strenge miljøkrav i alle faser av driften. Daglig leder i Meyergården Turisthotell AS, Ove Bromseth, er fornøyd med å gå inn i en ny periode som franchisetaker hos Scandic Norge. 

– Jeg har opplevd samarbeidet med Scandic som svært positivt, og er glad for at vi har signert en ny avtale. Det er en styrke for oss å ha en solid og stabil aktør i ryggen, med stor distribusjonskraft og gode konsepter, sier Bromseth.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.