signal

Signal i Bodø kjøper Herøy fiber i Helgeland

Signal Bredbånd kjøper 100% av aksjene i fiberselskapet Herøy Fiber AS, som er lokalisert på Herøy i Helgeland. Etter en sommer med spennende forhandlinger, er kontrakten nå skrevet under. Signal Bredbånd har... Les mer »
fly reise ferie

Samferdselsdepartementet: – Færre flyvninger i Lofoten og Helgeland

For å tilpasse tilbudet til etterspørselen vil det fra 1. desember være noen færre flygninger på enkelte regionale ruter. Dette vil gjelde noen ruter i Lofoten, på Helgeland, i Trøndelag og på... Les mer »
byggearbeid

Nordland Tak sikret videre drift

Nordland Tak AS har lykkes å få på plass en akkord og emisjon som sikrer selskapets videre drift.  Nordland Tak AS har opplevd en utfordrende periode, og flere uønskede hendelser har ført... Les mer »
strøm energi

Vil løse flimmerproblemer i strømnettet på Helgeland

Det er nødvendig å finne en bedre løsning på flimmerproblemet på Helgeland. Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) sin foreløpige vurdering er at Celsa Armeringsstål er årsak til flimmerproblemet, og at Celsa... Les mer »
veiarbeid

Ny E6 på Helgeland: Norgesrekord i veibygging

Ny E6 på Helgeland er ferdig ett år før tida. Prosjektlederen mener det aldri har blitt bygd så mye vei så fort i Norge før, ifølge NRK. I dag er 12 mil... Les mer »
rype

Statskog: – Oppsving for rype og skogsfugl i Helgeland

Statskogs ferske telling av ryper og skogsfugl tilsier en lovende høst for mange norske jegere. Bestandene varierer, men noen steder er tallene historisk høye. Bildet er kraftig endret bare siden i fjor... Les mer »
matmerk

Utmerkelse til Østavind fra Helgelandskysten

Det sies at når østavinden farer over Helgeland, fører den med seg finvær og det gjør godt for både folk og kyr. I denne sammenheng snakker vi om osten Østavind. Østavind blir... Les mer »
snn

Banksamarbeid på Helgeland klarert av Konkurransetilsynet

Ifølge en børsmelding av 18. mars 2020 skulle SpareBank 1 Nord-Norge og Helgeland Sparebank etablere et strategisk og fremtidsrettet samarbeid. SpareBank 1 Nord-Norge blir nå en langsiktig eier i Helgeland Sparebank med... Les mer »
s1

Violet Road legger ut på kystturné i Nord-Norge

Som alle andre artister mistet Tromsøbandet Violet Road sine kommende spillejobber grunnet koronasituasjonen. Da så bassist Hogne Rundberg sitt snitt til å kjøpe seg inn på sin tidligere arbeidsplass, nemlig turistbåten Vulkana.... Les mer »
widerøe

Widerøe starter flere Bodø-ruter i sommer

I Norges mest omfattende undersøkelse om sommerens reiseplaner svarer 9 av 10 at de ønsker å reise i Norge på sommerferie. Nordlendingene ønsker deg sørover og øst- og vestlendingene til Helgeland og... Les mer »