Slik blir den nye VITA-kjeden

kosmetikk

Eierselskapet Jotunfjell Partners har nå, sammen med tidligere ledelse i VITA-kjeden, kommet frem til hvilke butikker som skal fortsette i den nye VITA-kjeden. Tilsammen over 600 arbeidsplasser i 132 butikker videreføres. Nye eiere overtar 24 av disse.

De resterende 99 butikkene har fått beskjed om at de dessverre ikke kan bli med videre. Her er det nå opphørssalg. For enkelte av disse vurderer franchisetakerne om de skal drive videre som selvstendige butikker eller som del av en annen kjede. Jotunfjell Partners er positiv og ønsker å legge til rette for dette.

– Mandag starter neste etappe for VITA-kjeden. Vita har høyt kvalifiserte og noen av de desidert beste fagfolkene i bransjen og sammen starter nå arbeidet med å gjenerobre kundens tillit, sier Thor Hauge. Hauge vil fungere som daglig leder for VITA-kjeden inntil videre. Han er en ringrev med lang erfaring fra kosmetikkbransjen.

– Vi skal tilbake til røttene og sørge for at VITA igjen blir oppfattet som den lett tilgjengelige faghandelsbutiken med de beste prisene på kvalitetsprodukter innen kosmetikk og velværeprodukter.

De 108 butikkene i den «nye VITA-kjeden» er franchisebutikker med til sammen over 500 ansatte. Etter at Cosmetic Group meldte oppbud 21. oktober 2019 har det vært jobbet knallhardt med å sikre videre drift i så mange som mulig av de 231 butikkene i kjedene VITA, Vita Exclusive og Loco.

Det er de siste dagene inngått avtale med eierne bak kjøpesenterkjeden Alti om å overta 10 VITA-butikker. Tilsvarende er det også inngått avtale med Fredrik & Louisa-kjeden om å overta 14 VITA Exclusive butikker.

– Jeg vil berømme alle som har bidratt positivt i butikkene og på hovedkontoret i den uoversiktlige og vanskelig perioden etter konkursen. Vi er imponerte over stå-på-viljen i den hektiske og krevende tiden som vi nå legger bak oss og jeg ser virkelig frem til fortsettelsen, avrunder Hauge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.