Crazy Ass på turne i nord!

crazy ass

Etter å ha passert til sammen over en halv million avspillinger på hans tidligere utgivelser «Vil Du Bli Min EX», «Bli Me I Min Princess» og «Huba Liba», kan Crazy Ass se tilbake på hans debutår som et første fotfeste i norsk musikkbransje. 2023 blir et år med intet mindre aktivitet, og han smeller i gang året med å gi ut «DRIKKINGA».

Crazy Ass skapte kaos i hans hjemby Tromsø med 120 meter lang kø da han spilte på Prelaten i sommer. Den 10 februar kommer Crazy tilbake for å spille releasekonsert for hans nye låt «DRIKKINGA» på Prelaten i Tromsø. Etter det går turen videre til Narvik hvor han skal spille på Trappa 11. februar.

Les også:  Historisk alpin-VM til Narvik

Crazy Ass kommer mannsterk nordover til Nordens Paris, hvor han blant annet tar med seg TikTokere som Sterketim, Knut Narvik og Lambert. Med disse partykongene blir det en fest antageligvis ingen blir å huske. Tør du å komme?

– Sist gang jeg spilte på Prelaten ble det helt Huba Liba. Jeg gleder meg sinnsykt til å dra nordover å spille og feste for venner og fans igjen, sier Crazy Ass mens han veiver entusiastisk med champagneglasset.

Les også:  Over 4 millioner til landbruket i Nordland

Avisen har fått tilgang til salgstallene, og det er et flertall av kvinnelige kjøpere.

Hva synes du om det?

– Det går fint så lenge de ikke går ut over drikkingen, humrer Crazy idet han tar champagneglasset til munnen.

Crazy Ass kan bokstavelig talt si at han kommer mannsterk til Nord-Norge når han tar med seg TikTokere som Sterketim, Knut Narvik og Lambert. Sterketim vant Norges sterkeste i 2016 og har over 100 000 følgere på TikTok. Knut Narvik er som kjent makkeren til Crazy Ass, og Lambert er en av de mest kjente TikTokerne i Narvik. Det blir ingen kjære mor når disse partykongene entrer Nord-Norge.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

– Jeg håper de har kjøpt nok drikke, flirer Crazy Ass.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.