Norske Kokkers Landsforening

Vegard Stormo fra Narvik kåret til årets kjøkkensjef

Sjef for mat og drikke ved Scandic Narvik, Vegard Stormo, lørdag kåret til årets kjøkkensjef av Norske Kokkers Landsforening (NKL). Stormo, som har vært ansatt i Scandic Narvik siden januar 2018, fikk... Les mer »
tak brann

Brann i rekkehus i Narvik

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik natt til fredag i 1-tiden. Det skal ha vært spredningsfare. Nødetatetene rykket ut til stedet. Brannen ble slukket og politiet... Les mer »
Statens vegvesen

Hålogalandsbrua på E6 nord for Narvik påført mindre skader etter stormen Frank

Flere av vibrasjonsdemperne på Hålogalandsbrua på E6 nord for Narvik ble helt eller delvis ødelagt av uværet Frank. Skadene har ingen betydning for styrken og bæreevnen til brua og det har ikke... Les mer »
lofoten reine

Fem millioner kroner til destinasjonsselskapene i Nordland

Fylkesrådet bevilger en million kroner til hvert av de fem destinasjonsselspene i Nordland, opplyser Nordland fylkeskommune. – Destinasjonsselskapene er svært viktige for reiseliv- og opplevelsesnæringen i fylket. Derfor går vi nå inn... Les mer »
penger

Mann fra Narvik vant 26 millioner i Eurojackpot

Det var en danske som tok førstepremien på 113 millioner kroner, men en mann fra Narvik stakk av med andrepremien og nærmere 26 millioner kroner i Eurojackpot, ifølge Norsk Tipping. – Jeg... Les mer »
bedrift lønn avtale

Bodø kommune skal etablere bærekraftslab

Fylkesrådet bevilget nylig to millioner kroner til arbeid med bærekraftslabene i Narvik, Bodø og Rana. Nå melder Bodø kommune at man skal sette lokalt bærekraftsarbeid i system og skal etablere en bærekraftslab.... Les mer »
team arbeidsplass

Etablerer bærekraftslaber i Narvik, Rana og Bodø

Nordland fylkeskommune har nå bevilget to millioner kroner til bærekraftslabene i henholdsvis Narvik, Bodø og Rana i 2021. Bærekraftslabene skal ha en allsidig bruk, opplyser Ranaposten. Her kan kommuner, næringsliv, frivillige organisasjoner,... Les mer »
natt båt

Syrisk blindpassasjer havnet i sjøen i Ofotfjorden

Mannen som lørdag havnet over bord fra et malmskip som var på vei inn Ofotfjorden til Narvik, var blindpassasjer fra Syria, opplyser politiet. Søket etter mannen er avsluttet uten resultat, melder Document.... Les mer »
nordvik

En bredde av bilmodeller sikret nok et solid år for Nordvik Toyota Narvik

Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler i 2020. I det som ble et spesielt år, er Nordvik Toyota Narvik svært godt fornøyd med... Les mer »
politi

Bilfører tatt med narko i Narvik

Politiet kom i kontakt med en bilfører på Frydenlund i Narvik lørdag morgen i 5-tiden. Han mistenkes for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Det ble også gjort beslag av narkotika... Les mer »