brann

Brann i brannstasjon i Narvik

Den første meldingen om en brann i brannstasjonen i Narvik kom inn til nødetatene klokken 00.24 natt til tirsdag. Da var det kraftig røykutvikling på stedet, ifølge NTB. Brannen i brannstasjonen i... Les mer »
skred

700 innesperret og uten strøm i Beisfjord

700 personer er innesperret etter et ras i Beisfjord ved Narvik. Strømmen er borte og hele bygda mobiliserer nå for å komme seg gjennom helga, opplyser NRK. Veien åpner tidligst onsdag i... Les mer »
Kulturminnefondet

Rekordmange søknader til Kulturminnefondet i 2021 i Nordland

Aldri før har Kulturminnefondet mottatt så mange søknader på ett år. Ved 1. desember passerte vi 2000 innsendte og totalt endte man på 2112 ved årets slutt.   I Nordland så vi i 2021 en økning... Les mer »
pynt lys dekor

En julegave med mening til organisasjoner i Nordland

Nordland fylkeskommune bevilger 25 000 kroner til fire organisasjoner som jobber med å gi trygghet til de som behøver det mest. – Sett av fem minutter til å gi trygghet og tilhørighet til... Les mer »
utdanning

Batterifagskole i Nordland!

Snart vil det være mulig å ta utdanning i batterifag på fagskolenivå i Nordland. – Dette er et grep vi tar for å støtte opp om utviklingen i det grønne skiftet og de... Les mer »
politi

Bilbrann ved Narvik

Politiet og brannmannskap rykket ut til bilbrann i Furumoen ved Narvik natt til fredag i 1-tiden. Det skal ikke være meldt om personskader, opplyser politiet. Politi og brannvesenet fikk kontroll på brannstedet.... Les mer »
sykehus doktor

Sykehuspost i Narvik betales av næringslivet? – Jeg syns det er ganske alvorlig

I Narvik kommune må kanskje det private næringslivet finansiere et offentlig sykehustilbud. Det har fått flere fagfolk til å reagere, ifølge NRK. – Er det sånn at det private skal gå inn... Les mer »
nfk

På skinner fra Narvik til Asia

Fylkesrådet gir inntil 3 millioner kroner til Narvik havn til et pilotprosjekt som skal teste ut permanent godstogtransport mellom Narvik og Haparanda/Kiruna. På sikt kan dette åpne for grønn transport mellom Nordland og Asia.  – Det planlegges nå... Les mer »
nfk

180 millioner kroner til grønn næringsutvikling i Nordland

– Nærings- og samfunnsutviklingen i Nordland er i sterk omstilling. Derfor vil fylkesrådet bruke 180 millioner kroner frem mot 2025 for å støtte næringslivet inn i det grønne skiftet, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland. ... Les mer »
circle-k

Stasjoner i Nordland samlet inn 168 000 kroner til Rosa sløyfe

Circle K-stasjonene i Nordland fikk inn 168 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Hemnes-stasjonen Circle K Korgen samlet inn aller mest i fylket – og kom på andreplass på landsbasis. I år... Les mer »