mikrofon

Haikjeften solgte ut eksklusiv sommerkonsert i Narvik på rekordtid

Torsdag morgen, annonserte Narvikfestivalen Haikjeften en hemmelig konsert på uannonsert sted i sitt nyhetsbrev.  De 200 billettene ble revet vekk på under femten minutter, og har utløst et ras av spekulasjoner rundt... Les mer »
politiet

St. Hansbål i hagen i Narvik stoppet av politiet

Politi og brannvesenet har vært på en privatadresse i Narvik hvor det ble brent bål natt til tirsdag. Vedkommende pusset opp og brente opp det han rev, siden det var St. Hans.... Les mer »
team arbeidsplass

Gode resultater for nyankomne innvandrere i introduksjonsprogram i Nordland

55 prosent av alle deltakere som avsluttet introduksjonsprogram i 2019 gikk direkte over i arbeid eller utdanning, viser tall fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Resultater på fylkes- og kommunenivå varierer. Andelen som... Les mer »
tog

Nå tar svenske SJ Norge over Nordlandsbanen

I juni i fjor vant svenske SJ anbudet om å drive togtrafikken på Dovrebanen, Rørosbanen, Raumabanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen fra Vy. Mandag 8. juni settes det hele i gang, og første... Les mer »
brannmannskap

Brann i leilighetsbygg i Narvik

Nødetatene i Narvik rykker ut til leilighetsbygg på Fagernes etter melding om røykutvikling, i 12-tiden mandag. Det var branntilløp i en leilighet, men brannen er slukket. Det skal ikke være noen personskader,... Les mer »
laks

Nytt sjømattog fra Narvik skal gi Europa ferskere fisk

Fredag kveld var det avgang for historiens første sjømattog som går direkte fra Narvik til Malmö. Om bord er nesten 400 tonn sjømat fra Nord-Norge, opplyser NRK. Det er CargoNet som setter... Les mer »
norge flagg

Slik markeres Frigjørings- og veterandagen 8. mai

På grunn av korona-pandemien vil årets markering av frigjørings- og veterandagen kun bestå av bekransning, flaggheising og taler. For å begrene smittespredning vil man ikke invitere veteraner, gjester eller publikum. Overrekkelse av... Les mer »
circle k

Seks Nordland-stasjoner satser på pakkehenting

En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Seks stasjoner i Nordland er med på avtalen. Innbyggere i Nordland... Les mer »
fly reise ferie

Åpner for direktefly mellom Narvik og Bodø

Regjeringen snur og vil ha en FOT-rute mellom Evenes og Bodø. Det betyr at det igjen kan bli mulig å fly direkte fra Bodø til Narvik-området uten mellomlandinger eller lange omveier, melder Nordland... Les mer »
up

Trafikkulykke i Narvik: Tre ungdommer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Beisfjordveien i Narvik natt til torsdag i 24-tiden. En bil skal ha havnet på taket. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Det skal bare ha vært en... Les mer »