brannmannskap

Brann i leilighetsbygg i Narvik

Nødetatene i Narvik rykker ut til leilighetsbygg på Fagernes etter melding om røykutvikling, i 12-tiden mandag. Det var branntilløp i en leilighet, men brannen er slukket. Det skal ikke være noen personskader,... Les mer »
laks

Nytt sjømattog fra Narvik skal gi Europa ferskere fisk

Fredag kveld var det avgang for historiens første sjømattog som går direkte fra Narvik til Malmö. Om bord er nesten 400 tonn sjømat fra Nord-Norge, opplyser NRK. Det er CargoNet som setter... Les mer »
norge flagg

Slik markeres Frigjørings- og veterandagen 8. mai

På grunn av korona-pandemien vil årets markering av frigjørings- og veterandagen kun bestå av bekransning, flaggheising og taler. For å begrene smittespredning vil man ikke invitere veteraner, gjester eller publikum. Overrekkelse av... Les mer »
circle k

Seks Nordland-stasjoner satser på pakkehenting

En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Seks stasjoner i Nordland er med på avtalen. Innbyggere i Nordland... Les mer »
fly reise ferie

Åpner for direktefly mellom Narvik og Bodø

Regjeringen snur og vil ha en FOT-rute mellom Evenes og Bodø. Det betyr at det igjen kan bli mulig å fly direkte fra Bodø til Narvik-området uten mellomlandinger eller lange omveier, melder Nordland... Les mer »
up

Trafikkulykke i Narvik: Tre ungdommer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Beisfjordveien i Narvik natt til torsdag i 24-tiden. En bil skal ha havnet på taket. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Det skal bare ha vært en... Les mer »
sykehus doktor

Coronaviruset: 40 ansatte ved sykehuset i Narvik i karantene

En sykehuspasient som først testet negativt på corona, har nå testet positivt. Det medfører at 40 ansatte ved sykehuset i Nordland er satt i karantene, opplyser NRK. – Det er en krevende... Les mer »
politi

To festglade menn i boblebad i Narvik måtte dempe seg

To badeglade menn i 30-årene har fått pålegg om å avslutte festen de hadde i boblebadet ute i Ankenes ved Narvik i 7-tiden lørdag morgen Høy musikk og roping skal ha holdt... Les mer »
brann hus

Boligbrann i Narvik: Tre personer til legevakt

Politiet melder om en brann i en sikringsboks i en bolig i Narvik i 13-tiden lørdag. Beboere har slukket brannen. Tre personer skal ha blitt eksponert for røyk. Nødetatene er på stedet... Les mer »
elg vinter

15 elg langs veien i Narvik

Langs E6 mellom Vidrek og Håkvik ved Narvik har politiet fått melding om at det er opptil 15 elg langs veien søndag morgen. Politiet oppfordrer nå publikum langs strekningen langs E6 ved... Les mer »