brann

Brann i bobil i Narvik

Politiet rapporterer om en brann i en bobil i Bjerkvik i Narvik natt til onsdag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Ingen personer ble skadet i brannen, opplyser Nordland politidistrikt. Brannen etterforskes nå... Les mer »
cappelen damm

Lanserer ny bok om Tysfjord-skandalen i Bodø

Etter den store overgrepssaken i Tysfjord er det et spørsmål mange stiller seg: «Hvordan kunne dette skje? Og hvordan kunne skepsisen til storsamfunnet gå i arv i generasjoner?» Nå er Anne-Britt Harsem aktuell... Les mer »
brann

Brann ved Bjerkvik i Narvik

Politiet rapporterer om enbrann i gammel fjøs langs Normoveien ved Bjerkvik i Narvik. Nødetatene ankom brannstedet i 1-tiden natt til søndag. Det skal ikke ha vært dyr i fjøset. Ikke meldt om... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann ved Skjomen i Narvik

Politiet rapporterer om en brann i en bygning på Elvegård, ved Skjomen i Narvik i 14-tiden onsdag. Nødetatene har rykket ut til stedet. Skjomen er en arm av Ofotfjorden i Narvik kommune... Les mer »
mikrofon

Haikjeften solgte ut eksklusiv sommerkonsert i Narvik på rekordtid

Torsdag morgen, annonserte Narvikfestivalen Haikjeften en hemmelig konsert på uannonsert sted i sitt nyhetsbrev.  De 200 billettene ble revet vekk på under femten minutter, og har utløst et ras av spekulasjoner rundt... Les mer »
politiet

St. Hansbål i hagen i Narvik stoppet av politiet

Politi og brannvesenet har vært på en privatadresse i Narvik hvor det ble brent bål natt til tirsdag. Vedkommende pusset opp og brente opp det han rev, siden det var St. Hans.... Les mer »
team arbeidsplass

Gode resultater for nyankomne innvandrere i introduksjonsprogram i Nordland

55 prosent av alle deltakere som avsluttet introduksjonsprogram i 2019 gikk direkte over i arbeid eller utdanning, viser tall fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Resultater på fylkes- og kommunenivå varierer. Andelen som... Les mer »
tog

Nå tar svenske SJ Norge over Nordlandsbanen

I juni i fjor vant svenske SJ anbudet om å drive togtrafikken på Dovrebanen, Rørosbanen, Raumabanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen fra Vy. Mandag 8. juni settes det hele i gang, og første... Les mer »
brannmannskap

Brann i leilighetsbygg i Narvik

Nødetatene i Narvik rykker ut til leilighetsbygg på Fagernes etter melding om røykutvikling, i 12-tiden mandag. Det var branntilløp i en leilighet, men brannen er slukket. Det skal ikke være noen personskader,... Les mer »
laks

Nytt sjømattog fra Narvik skal gi Europa ferskere fisk

Fredag kveld var det avgang for historiens første sjømattog som går direkte fra Narvik til Malmö. Om bord er nesten 400 tonn sjømat fra Nord-Norge, opplyser NRK. Det er CargoNet som setter... Les mer »