nyhetsrommet

Nordkraft: – Nå skjer det i Narvikregionen

Stort overskudd av fornybar energi er kanskje det viktigste av fortrinnene i vår region. Men det er ikke alt. – For å lykkes må helheten være bra, sier Eirik Frantzen, konsernsjef i... Les mer »
brann

Arrestert etter brann i Narvik

Politiet fikk melding om brann i en bolig i Narvik i 5-tiden onsdag morgen. Nødetatene rykket ut til brannstedet som viste seg å være en nedlagt barnehage. Brannvesenet fikk kontroll på brannen... Les mer »
circle-k

Circle K-stasjoner i Nordland har samlet inn 1,5 millioner kroner: Nå blir det Rosa sløyfe-jubileum

I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Nordland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,5 millioner kroner til kreftsaken.  – Jeg er utrolig stolt av... Les mer »
nfk

Hjerteslag skal gi kulturpulsen tilbake i Nordland

Fylkesråd Kirsti Saxi har etablert et nytt kulturnettverk sammen med Narvik kommune. Nå skal offentlige kulturutøvere skape ny puls sammen med amatører og ildsjeler i mange ulike kulturuttrykk. – Dette skal være... Les mer »
været bodø

Narvik kommune kjøper hjem landområder i Ballangen

For å kunne legge til rette for aktivitet i Ballangen har kommunen nå kjøpt tilbake landområder på Fornes  og Arnesfjellet, opplyser Narvik kommune. Landområdene er kjøpt fra utenlandske eiere, og formålet med... Les mer »
narvik

To kvinner reddet fra fjellet ved Narvik

Politiet fikk melding tirsdag kveld fra to kvinner som hadde gått seg fast i Biesfjord-fjellet ved Narvik. Det var dårlig vær i området. Kvinnene ble funnet i god behold kl. 01.30, opplyser... Les mer »
norways best

Norway’s best lanserer nytt fjordcruise i Narvik

Fra og med lørdag 19. juni kan du daglig bli med på Fjord Cruise Narvik. En vakker båttur i historisk interessante omgivelser fra Narvik til Rombaksbotn med to daglige avganger i sommer.... Les mer »
politi

Aggressiv gjest på fest i Narvik fikk overnatte hos politiet

Politiet fikk en melding om en aggressiv gjest på en privat adresse i Narvik natt til søndag i 23-tiden. Han var ikke ønsket på adressen. Politiet rykket ut stedet. Personen nektet å... Les mer »
Norske Kokkers Landsforening

Vegard Stormo fra Narvik kåret til årets kjøkkensjef

Sjef for mat og drikke ved Scandic Narvik, Vegard Stormo, lørdag kåret til årets kjøkkensjef av Norske Kokkers Landsforening (NKL). Stormo, som har vært ansatt i Scandic Narvik siden januar 2018, fikk... Les mer »
tak brann

Brann i rekkehus i Narvik

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik natt til fredag i 1-tiden. Det skal ha vært spredningsfare. Nødetatetene rykket ut til stedet. Brannen ble slukket og politiet... Les mer »