scandic

Scandic og Meyergården i Mo i Rana forlenger

– Et viktig hotell som befester vår posisjon som markedsledende i nord, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.  Scandic Norge og Meyergården Turisthotell AS har signert en franchiseavtale for fem... Les mer »
scandic havet

Scandic Hotels fjerner turbokylling fra menyen

Nordens største hotellkjede, Scandic Hotels, dropper turbokylling og forplikter seg til dyrevelferdstandarden European Chicken Commitment. Omstillingen er godt i gang, og allerede synlig på menyen. Fra nå av vil du finne ECC... Les mer »
frokost

Rekordår: Aldri før har det blitt reddet flere hotellfrokoster

Gjennom sju års samarbeid med Too Good To Go har Scandic Norge reddet nærmere 300 000 porsjoner mat fra å bli kastet. Nå er posene med overskuddsmat mer populære enn noen gang.... Les mer »
scandic

Statsministeren besøkte Scandic for å lære om inkludering i arbeidslivet

Fredag var statsminister Jonas Gahr Støre på besøk på Scandic Nidelven for å se hvordan Scandic og Helt Med samarbeider for å inkludere personer med utviklingshemming i arbeidslivet.  Under besøket fikk statsministeren... Les mer »
nordkapp

Ankesaken om Nordkapp: – Nok en seier for friluftslivet og allemannsretten

Nordkapp kommune vant i dag over hotellkjeden Scandic i ankesaken i den langvarige striden om Nordkapp-platået. Norsk Friluftsliv er svært fornøyd med dommen. – Dette er en prinsipielt viktig dom, og en... Les mer »
HK-dir

Scandic Sortland skal styrke teamfølelsen med Kompetansepluss

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse deler ut 150 millioner kroner til 783 kurs gjennom ordningen Kompetansepluss. En av de som mottar midler gjennom årets tildeling i Kompetansepluss, er det nye hotellet Scandic... Les mer »
sommer

Scandic Bodø tilbyr studenter månedsleie

For å hjelpe studenter rammet av boligmangel, tilbyr Scandic enkelt- og dobbeltrom til langtidsleie over hele Norge. Scandic Bodø i Sjøgata er ett av hotellene med tilbudet. Nylig meldte regjeringen at det... Les mer »
scandic

Grand Hotel Oslo by Scandic til topps i «reiselivsbransjens Oscar»

Utropt til dobbeltvinner i virtuell gallaforestilling mandag 2. november. – En stor anerkjennelse, sier hotelldirektør Toril Flåskjer. Grand Hotel Oslo by Scandic har blitt kåret til “Norges ledende forretningshotell 2020» og «Norges... Les mer »
norwegian

Norwegian inngår samarbeid med flere hotellkjeder

Norwegian Holidays lanserer, i samarbeid med Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels og Thon Hotels, pakkereiser til en rekke destinasjoner i Norge. Nå blir det lettere å kombinere flyreise og hotellovernatting for alle... Les mer »
scandic

Scandic Victoria Lillehammer gjenåpner i splitter ny drakt

Når Scandic Victoria Lillehammer gjenåpner i dag, vil absolutt alt være nytt. Ambisjonen er å være Lillehammers foretrukne sentrumshotell. Med beliggenhet midt i byens gågate, topp moderne standard og et skreddersydd mat-... Les mer »