tribune publikum

Glimt tapte mot Roma: Ute av Europaligaen

Bodø/Glimt møtte AS Roma på Stadio Olimpico torsdag kveld i returoppgjøret i semifinalen i UEFA Europa Conference League. Glimt ledet 2-1 etter første runde på Aspmyra. Roma starter best med et hardkjør... Les mer »
craft

Her er det nye vinterstudioet til Viaplay

Vintersport har svært sterke tradisjoner i de nordiske landene, med stor publikumsappell og høye seertall år etter år. Flere av Nordens aller mest kjente sportshendelser og idrettsøyeblikk kommer fra de store vinteridrettene,... Les mer »
tv3

Robinsonekspedisjonen 2021 er endelig her!

Etter flere års pause presenterer Viaplay og TV3 en ny sesong av Robinsonekspedisjonen. På en øde strand i Karibia, skal 18 deltakere kjempe seg til topps gjennom beinharde konkurranser, med lite mat... Les mer »
viasport

Klart for ishockey-VM på Viaplay: – Norge kan nå kvartfinalen

Fredag starter VM i ishockey i Latvia. Viaplay sender hele mesterskapet, der Norges menn møter Tyskland, Italia, Finland, Canada, Latvia, USA og Kasakhstan i gruppespillet. Endelig er det klart for VM i ishockey.... Les mer »
viaplay

Viaplay feirer ny seerrekord og bekrefter to nye sesonger av «Pørni»

Henriette Steenstrups kritikerroste dramaserie Pørni er den mest sette norske serien på Viaplay i løpet av én uke. Nå bekrefter strømmetjenesten at det kommer to nye sesonger med familien Middlethon, og innspillingen er allerede... Les mer »
ørken usa

Viaplay starter innspillingen av ny serie om Amerikas mest beryktede cowboy – «Billy the Kid»

I sommer starter innspillingen av Viaplays nye originalserie «Billy the Kid», om en av Amerikas kanskje mest beryktede kjeltringer. Serien er skrevet og produsert av Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, Vikings) og har... Les mer »
viaplay

Viktor Hovland mot verdenseliten i WGC Match Play på Viaplay og V sport golf

Onsdag til søndag er det klart for WGC-Dell Technologies Match Play på Viaplay og V sport golf. For første gang deltar norske Viktor Hovland. Viktor Hovland har for alvor satt golf-Norge på kartet... Les mer »
viaplay

Solskjær mot Klopp i FA-cupen: – Dette er en av de aller største kampene

Denne helgen spilles den 4. runden i FA-cupen, med oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool som det store høydepunktet. Samtlige kamper sendes på Viaplay, mens utvalgte kamper vises på V4 og V... Les mer »
tv3

Slik blir Norges vei videre i håndball-VM: – Hovedrunden blir ekstremt spennende

Norges håndballgutter tar med seg to poeng inn i hovedrunden, og skal møte Portugal, Algerie og Island på veien til å forhåpentligvis ta seg til kvartfinalen i VM. Norges kamper ser du... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Nå starter skøytesesongen på Viaplay og V4: Følg EM, verdenscup og VM

Det er endelig klart for starten på en komprimert skøytesesong med EM, verdenscup og VM i Heerenveen i Nederland. Skøytesendingene ser du på Viaplay og V4. Skøytesesongen har blitt utsatt på grunn... Les mer »