Her er det nye vinterstudioet til Viaplay

craft

Vintersport har svært sterke tradisjoner i de nordiske landene, med stor publikumsappell og høye seertall år etter år.

Flere av Nordens aller mest kjente sportshendelser og idrettsøyeblikk kommer fra de store vinteridrettene, og nå får vinterstudioet til Viaplay et nytt utseende.

Craft har signert en ettårig kontrakt med Nordic Entertainment Group (NENT Group). Dette innebærer at Craft vil være en av hovedsponsorene av alle langrennssendingene på Viaplay. Alle i produksjonen vil være ikledd klær fra Craft.

Les også:  Ni norske svømmere representerer Norge i EM

– Det er viktig for NENT å ivareta alle som jobber med produksjonen, både inne og ute, og da var det helt naturlig å gå inn i et samarbeid rundt bekledning for alle reportere og eksperter som er plassert rundt om i verden for å skape bra innhold, sier Cathrine Zaborowkski Head of Creative -and sports sales, NENT Norway.

Craft har stolte tradisjoner med å produsere teknisk sportstøy til hverdagsatleten og profesjonelle utøvere verden over, så dette er et viktig og riktig samarbeid for Craft.

Les også:  Målfest på Aspmyra: Glimt sikret Europa-kamper

– Vi har valgt å inngå et samarbeid med Viaplay for å bygge merkevarekjennskap blant det norske folk gjennom vinteren 21/22. Dette er en naturlig del av vår satsning innen langrenn da vi tar over som utstyrsleverandør for Norges Skiforbund Langrenn fra 1. mai 2022. Langrenn er en av våre hovedkategorier, derfor fant vi det svært spennende å inngå et samarbeid med Viaplays nye satsning på vintersport, sier administrerende direktør Tom Henriksen i New Wave Norway.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.