VIDEO: Glimt tapte mot PSV – Videre i Conference League

glimt

Bodø/Glimt fikk besøk av det nederlandske storlaget PSV Eindhoven torsdag kveld. For Glimt handlet det om å få en viktig tredje-plass i Europa League-gruppen for å sikre videre spill i Europa Conference League.

Glimt tapte ufortjent hjemme på Aspmyra, men takket være Arsanel-seier over Zürich i London er Kjetil Knutsens menn sikret videre Europa-spill.

De første 10 minuttene var jevne, så begynte Glimt å få kontroll på midtbanen og begynte å få flere sjanser. Etter 35 minutter får PSV et selvmål av en Glimt-spiller etter en corner, stillingen blir ufortjent 0-1 til PSV Eindhoven.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Etter dette kjører Glimt hardt og slipper ikke PSV til, istedet har Glimt flere store målsjanser, men det står 0-1 til pause.

Etter pausen fortsetter Glimt et forrykende hardkjør mot PSV og det ligger nærmest en Glimt-scoring i luften. Istedet er det Johan Bakayoko som setter inn 0-2 inn for PSV etter en bra kontring.

Men Glimt stoppet ikke hardkjøret, godt hjulpet av et fullstappet Aspmyra, og på overtid setter Nino Zugelj velfortjent inn 1-2 for Glimt.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Dommeren blåser av kampen rett etter scoringen, og mange av de over 8.000 tilskuerne i Bodø var nok både imponert og skuffet over denne fotballkampen.

– Nå ble Bodø/Glimt nummer tre i gruppen, og det er det beste vi realistisk sett kunne forvente med PSV og Arsenal i samme gruppe, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.