aspmyra stadion

Bodø/Glimt fikk besøk av FC Zürich og flere hundre Zürich-supportere på et utsolgt Apsmyra stadion torsdag kveld. Dette var andre runde i Europaligaen.

Glimt hadde to nylige tap i Eliteserien mot Molde og Tromsø i bagasjen, men også et sterkt uavgjort-resultat borte mot PSV Eindhoven. Zürich kom til Bodø med flere svake resultat.

Glimt startet kampen med et hardt trykk og flere sjanser det første kvarteret, så kom Zürich noe mer inn i kampen men Glimt ledet an. På tampen av første omgang redder Glimt-keeper Haikinen et skudd på mål. Det ble ingen mål i første omgang selv om spillet var spennende.

I andre omgang fortsetter Glimt trykket, men det måtte en uheldig Ole Sælnes for Zürich som scoret selvmål før Glimt kunne gå opp i 1-0 ledelse etter 55 minutter. Bare 5 minutter etter kjemper Hugo Vetlesen inn 2-0 for Glimt.

Glimt gjør flere bytter og det gjør også Zürich. Glimt får flere muligheter, men det gjør også Donis Avdjaj i Zürich som setter inn 2-1. Begge lagene jakter flere mål, med 2-1 ble sluttresultatet.

– Vi hadde en god prat i pausen på hva vi skulle rette på. Da scorer vi og får sjansene, sier Hugo Vetlesen til Viaplay.