Målfest på Aspmyra: Glimt sikret Europa-kamper

glimt

Det ble en skikkelig målfest på Aspmyra stadion torsdag kveld da Bodø/Glimt feide over sveitsiske Lugano i Serieligaen.

Fotballkampen mellom Glimt og Lugano var omtalt som tidenes viktigste fotballkamp på Aspmyra. Med seier ville Glimt være sikret videre spill i Europa. Med tap ville det vært usikkert. Heldigvis ble det målfest på Aspmyra.

Glimt startet med et par kjappe målsjanser tidlig i første omgang, men sveitserne svarte med et par sjanser som Glimt-keeperen reddet mesterlig.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Etter 40 minutter er det Amahl Pellegrino som dunker inn 1-0 for Glimt på klassisk vis.

Etter pausen setter Fet inn 2-0. Så setter Patrick Berg inn 3-0. Men da meldte Lugano seg på. Etter 70 minutter utligner gjestene 3-1. Men etter et flott angrep plasserte Pelle ballen elegant bak keeperen og stillingen var 4-1. Men Lugono scorer igjen og måltavlen viser 4-2.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Helt på slutten var det nykommeren Oscar Kapskarmo som headet inn 5-2 for Glimt.

Nå venter gruppefinale i Belgia mot Club Brugge. Vinner Glimt gruppespillet går de rett videre til åttedelsfinalen i Conference League. Med andreplass skal Glimt spille 16-delsfinale mot en av gruppetreerne i Europa League.

– Det var en morsom andreomgang. Da gjør vi det vi er gode på, sier Amahl Pellegrino til Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.