Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

glimt

Torsdag 30. november, blir det ny fotballfest i Bodø når Bodø/Glimt tar imot Lugano på Aspmyra. Politiet skal våre tilstede før, under og etter kampen.

Politiet vil i den forbindelse ha synlig tilstedeværelse før, under og etter kampen for å sørge for ro og orden, og at arrangementet går fint for seg. Politiet er der for å bidra til publikums trygghet, og ser gjerne at publikum har en lav terskel for å ta kontakt.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Hålogalandsgata mellom Torvgata og Fritjof Nansens vei vil stenges mellom kl. 1700-2315.

Det vil være parkeringsforbud fra kl. 1500-2315 på samme strekning, og politiet oppfordrer til at tilskuerne lar bilen stå for å unngå trafikale utfordringer før og etter kamp.

Lyskryss mellom Hålogalandsgata og Parkveien settes i gult blink fra kl. 1700-2315.

Om det blir fullsatt stadion vil det blir kødannelser, og politiet oppfordrer de som skal på kampen om å følge anviste innganger og utganger, og sette seg inn i reglene som gjelder.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Politiet støtter opp om supportere og minner samtidig om at bruk av bluss på tribunen er ikke er tillatt, da det av mange årsaker er risikofylt. Om politiet observerer bluss på tribunen, vil det bli anmeldt og bøtelagt.

Politiet ønsker alle som skal på kamp en fin opplevelse i trygge rammer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.