brann

Brann i garasje i Mosjøen

Politiet melder om en brann i en garasje ved Drevjaveien i Mosjøen i 14-tiden tirsdag. Nødetatene ankom stedet og kunne konstatere at garasjen var overtent. Garasjen ble kontrollert nedbrent. Det skal ikke... Les mer »
vinter trafikk

Trafikkulykke i Grane: Kjørte på Elg

En personbil kjørte på en elg langs E6 i Grane i Helgeland natt til mandag i 22-tiden. Bilfører var alene i bilen under kollisjonen. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Bilføreren ble sjekket... Les mer »
politibil

Røykutvikling på Radisson Blue Hotel i Bodø

Politiet rapporterer om røykutvikling fra et rom på Radisson Blue Hotel i Bodø natt til søndag i 24-tiden. Nødetatene rykket ut til Radisson Blue Hotel i sentrum. Det skal ikke være rapportert... Les mer »
lyd høyttalere radio

Fikk bot etter fest i Bodø grunnet smittevernregler

Politiet opplyser at de grunnet smittevernreglene har avsluttet en fest med flere deltakere enn tillat i Bodø natt til lørdag. Festen ble avsluttet i 3-tiden natt til lørdag. Politiet har gitt et... Les mer »
ambulanse

Redningsaksjon ved Blålitinden i Lofoten – En person omkommet

Politiet rapporterer om en redningsaksjon ved Blålitinden, Vestvågøy i Lofoten i natt til lørdag. SeaKing og mannskaper fra Røde Kors prøvde å ta seg fram til en kvinne, som hadde meldt fra... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Statsforvalteren i Nordland: – Sikre løse gjenstander og hold dere hjemme

Ekstremværet er ventet inn over Nord-Helgeland i løpet av torsdags formiddag, og vil treffe resten av Nordland i de påfølgende timene. Det vil bli kraftig vind fra sør-øst, kombinert med lave temperaturer,... Les mer »
politi

Lastebil blåst av veien i Vefsn

En lastebil har blåst av veien på E6 ved Mjåvatnet i Vefsn 9-tiden torsdag morgen. En person skal ha satt fast i bilen, opplyser politiet. Nødetatene rykket ut tl stedet. Sjåføren kom... Les mer »
brann hus

Husbrann i Gildeskål

Politiet melder om en om brann i en enebolig på Inndyr i Gildeskål natt til tirsdag. Det var bekreftet åpne flammer, men ikke personskader og heller ikke spredningsfare. Nødetatene rykket ut til... Les mer »
ambulansebil

Hyttebrannen i Vesterålen: To personer funnet omkommet

Kriminalteknikere fra Nordland politidistrikt og Kripos startet i går ettermiddag opp arbeidet med å gå gjennom branntomten. De holdt på fram til kl 0200 natt til søndag. Da ble arbeidet avsluttet for... Les mer »
politi

Kripos etterforsker hyttebrann i Vesterålen

Politiet fikk melding kl 04.30 om brann i en hytte utenfor Risøyhamn på Andøya i Vesterålen. En mann hadde klart å ta seg ut av den brennende hytten og fikk varslet naboen,... Les mer »