playstation

Måtte dempe seg etter dataspill i Rønvika

En person på en privat adresse i Rønvika i Bodø fikk pålegg om å dempe seg etter å ha drevet på med gaming uten bruk av headsett. Dataspillingen skal ha skjedd natt... Les mer »
brann

Brann på Langstranda i Bodø

Politiet melder meg om brann i en stor haug med paller inne på Østbø sitt område torsdag morgen i 6-tiden. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Brannmannskapene startet slukkearbeidet. Det er ingen opplysninger... Les mer »
bil ratt speedometer

Trafikkuhell på Soløyvannsveien: Politiet advarer om glatt føre

Nødetatene rykket ut til trafikkuhell på Soløyvannsveien i Bodø i 22-tiden tirsdag kveld. En bil skal ha kjørt utfor veien det var to personer i bilen, ifølge politiet. Det var ingen personskader,... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Mosjøen – Politiet advarer om glatte veier i Nordland

Nord for Mosjøen har det vært ett trafikkuhell i 7-tiden fredag, melder politiet. Det var to kjøretøy involvert og det skal ha vært en person i hver bil, og begge er ute... Les mer »
ambulansebil

Bilkrasj på Nordstrandveien i Bodø: To til legevakta

Politiet melder om et trafikkuhell på Nordstrandveien i Bodø i 18-tiden tirsdag. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra. Det var to biler involvert i trafikkuhellet. Begge førere fraktes til legevakt... Les mer »
trafikkulykke

To biler i trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet rapporterer om et trafikkuhell i Sandnessjøen sentrum. En bil har kjørt utenfor en betongkant og truffet en parkert bil. Trafikkulykken skjedde i 17-tiden tirsdag. Fører fremstår som uskadd, men kjøres til... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke ved Lofotsentret – En person skadet

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke ved Lofotsentret mandag i 9-tiden. Utrykningsenheter rykket ut til ulykkesstedet. Brannvesenet ankom ulykkesstedet. To biler skal ha kollidert i en rundkjøring. En person har personskader,... Les mer »
politi

Utenlandsk bilfører tatt for fyllekjøring i Bodø

Etter tips fra publikum stanset politiet en utenlandsk mannlig bilfører, mistenkt for promillekjøring natt til torsdag i 1.30-tiden. Bilfører blir anmeldt og førerkortet blir midlertidig beslaglagt, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politibil

Tatt for kjøring i påvirket tilstand i Bodø – Hadde ikke førerkort

Etter å ha mistet førerkortet tidligere i år, er en mann i begynnelsen av 30-årene for andre gang stoppet av politiet mistenkte for kjøring uten gyldig førerkort. I tillegg ble fører framstilt... Les mer »
politi

Hærverk på Fram Kino – Politiet vil ha tips

Politiet rapporterer at det skal ha vært utført skadeverk inne på Fram Kino i Bodø sentrum i dag ca. kl. 15.00. Politiet er interessert i tips fra publikum. Kontakt 02800 dersom du... Les mer »