brannmenn brannslukking

Brann ved Skjomen i Narvik

Politiet rapporterer om en brann i en bygning på Elvegård, ved Skjomen i Narvik i 14-tiden onsdag. Nødetatene har rykket ut til stedet. Skjomen er en arm av Ofotfjorden i Narvik kommune... Les mer »
politi

Våpenbeslag i Sandnessjøen

Politiet har gjennomført en ransaking på adressen til en person kjent for politiet fra før natt til onsdag i 22-tiden. Mannen er i 20 årene. Politiet har beslaglagt en softgun og avsluttet,... Les mer »
politiet

17-åring funnet etter leteaksjon i Nordland

En 17 år gammel gutt er funnet etter å ha kommet bort fra vennene sine ved Øvre Høydal i Øksnes kommune i Nordland natt til søndag, opplyser Resett. Gutten ble funnet etter... Les mer »
politi

Voldelig mann i 20-årene på Leknes arrestert

En mann i 20-årene skal ha slått til en person utenfor et utested på Leknes i Vestvågøy natt til lørdag i 4-tiden. Personen ble da gitt pålegg om å forlate sentrum. Personen... Les mer »
scooter bodø

Kjørte moped uten førerkort og hjelm i Fauske

Politiet har etter tips fra publikum stanset en mann i 40-årene på moped i Fauske onsdag i 11-tiden, opplyser Nordland politidistrikt. Mannen hadde ikke gyldig førerkort, dessuten kjørte han mopeden uten å... Les mer »
politiet

Mann død etter voldsepisode på Fauske

En mann i 30-årene døde søndag etter å ha blitt stukket med skrujern på Coop Mega-butikken på Fauske Fauske den 13. juli. Mannen er nå siktet for grov kroppsskade med døden til... Les mer »
politi

Slagsmål ved gatekjøkken i Bodø: To til legevakta

Politiet rapporterer om et slagsmål mellom flere personer utenfor et gatekjøkken i Bodø sentrum. Slagsmålet skal ha oppstått natt til søndag i 4-tiden. To personer ble kjørt til legevakta for sjekk, opplyser... Les mer »
hd mc

Død etter MC-ulykke i Steigen

Politiet rapporterer at en MC-fører hadde kjørt ut av veien på Engeløya i Steigen lørdag kveld i 17-tiden. Luftambulanse og nødetater rykket ut til stedet. Da luftambulansen ankom stedet begynte de med... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Sørfold: Syv personer skadet

Politiet rapporterer om en frontkollisjon mellom to personbiler på E6 ved Middagsfjelltunnelen i Sørfold. Ambulanse kom raskt til stedet og luftambulansen rykket også ut. Veien ble også stengt, opplyser politiet. Ulykken skjedde... Les mer »
brannmannskap

Brann i Bodø sentrum – En person arrestert

Politiet måtte rykke ut til en brann i en søppelkontainer i Bodø sentrum, natt til fredag i 3-tiden, opplyser politiet. En person er pågrepet og mistenkt for å ha startet brannen. Ingen... Les mer »