brann

Arrestert etter brann i Narvik

Politiet fikk melding om brann i en bolig i Narvik i 5-tiden onsdag morgen. Nødetatene rykket ut til brannstedet som viste seg å være en nedlagt barnehage. Brannvesenet fikk kontroll på brannen... Les mer »
politiet

Politiet søker etter savnet jente i Bodø

Politiet søker etter en jente i slutten av tenårene, som er savnet fra bopel på Tverlandet. Jenta ble sist observert på Tverlandet i 8-tiden i dag tidlig, og politiet går nå i... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

To personer bortvist fra Bodø sentrum

Politiet rapporterer at natt til lørdag ble to personer bortvist fra sentrum frem til kl 8.00 lørdag morgen. Årskaen skal ha vært at de glaget andre gjester på et utested. En av... Les mer »
brann

Boligbrann i Bodø – Tre personer røykskadet

Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling i en bolig i Bodø i 15-tiden søndag. Brannvesenet fikk kontroll på brannen som var i en tomannbolig. Tre beboere på stedet har pustet inn røyk,... Les mer »
sea king

En person funnet i sjøen ved Bodø

En person ble funnet i sjøen ved Bodøsjøen i Bodø i 10.30-tiden søndag. Personen ble fraktet til sykehus med redningshelikopter, opplyser politiet. Redningsleder Thomas Ringen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge bekrefter ar de har... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

To biler i trafikkulykke på Hemnes

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke mellom to biler ved Bjerka på E& på Hemnes søndag i 12-tiden. Fire personer er involvert. Det var ikke opplysninger om alvorlig personskade. Nødetatene rykket... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Dramatikk på Værøy: Tente på person

En person har blitt sendt fra Værøy:med Seaking til Bodø med moderate brannskader. Politiet har pågrepet en person, mistenkt for å ha tent på personen. Politiet fikk meldingen i 9-tiden søndag morgen.... Les mer »
politi

Mann i 20-årene arrestert etter bråk i Bodø

Politiet fikk en melding om amper stemning i Glasshuset natt til lørdag i 4-tiden. To menn hadde kranglet. Begge partene fikk pålegg om å forlate sentrum, opplyser politiet. Men den ene parten,... Les mer »
ambulansebil

Moped påkjørt i Bodø – Kvinne skadet

Politiet melder om en trafikkulykke mellom moped og en bil i Olav V gate ved Cirkle K. Trafikkulykken skjedde i i 8-tiden torsdag. Nødetatene rykket ut til stedet. Fører av mopeden, en... Les mer »
politibil

Senterpartiet krever bedre polititjenester i Nordland

Regjeringen har lagt ned 126 lensmannskontor og sentralisert bort over 60 passkontor. I forrige uke kom plasteret på såret: To passbusser. En for Sør-Norge og en for Nord-Norge. – Bor man i distriktene... Les mer »