aluminiumsboks

Ap-topper hadde fest i Bodø på tross av smittevernregler – Saken henlagt igjen

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og sju andre samlet seg til en fest på et hotellrom i forbindelse med at Nordland Arbeiderparti arrangert et møte i Bodø. Saken ble først henlagt av politiet, og... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Bratten i Bodø – To personer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke ved Bratten i Bodø natt til søndag i 22-tiden. Ett kjøretøy var involvert ulykken. Nødetatene rykket ut til stedet. Det skal ha vært krevende føre på veien.... Les mer »
politibil

En person knivstukket på Grønnåsen i Bodø

En person er knivstukket på Grønnåsen i Bodø. Skadeomfanget er ukjent, men personen er fraktet til Nordlandssykehuset, ifølge NRK. Politiet har kontroll på de involverte partene. Hendelsesforløpet er ukjent, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
fartsgrense

Sølvfarget Saab stjålet i Bodø

Politiet rapporterer at det har blitt stjålet en sølvfarget Saab 9-3 med registreringsnummer DK 55069 natt til tirsdag i Bodø. Politiet ønsker at publikum tar kontakt dersom man ser denne bilen. Ring... Les mer »
brann

Brann i campingvogn på Sortland

Politiet fikk melding om en brann i en campingvogn på Sortland fredag i 6-tiden og at det var fare for spredning til bolighus. Alle i nærheten skal ha kommet seg ut og... Les mer »
natt sentrum

Trafikkulykke i Ofoten: To trailere kolliderte

Politiet rapporterer om en elding om en trafikkulykke i Vassli i Ofoten i 19-tiden onsdag, der en trailer har kollidert med en annen trailer. Det var ikke meldt om personskader, men utrykningsenheter... Les mer »
politiet

Trafikkulykke i Mosjøen: En person skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom personbil og brøytebil på Vefsenvegen i Mosjøen mandag i 8-tiden. En person ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Personen ble fraktet til lokalt sykehus... Les mer »
aluminiumsboks

Politiet henlegger anmeldelsen av AP-toppene etter fest i Bodø

Mandag 15. mars 2021 ble det ble kjent at åtte topper i Arbeiderpartiet hadde holdt en fest på Scandic Havet i Bodø. Nestleder i AP, Bjørnar Skjæran, var en av de som... Les mer »
vinter trafikk

Trafikkulykke på E6 ved Rognan: En person skadet

Politiet melder om en trafikkulykke på E6 ved Rognan natt til fredag i 23-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet, og ambulansen fraktet bilføreren til legevakten. Politiet melder at de har gjort undersøkelser... Les mer »
stortinget

Stortinget utsatt for IT-angrep

Stortinget er igjen rammet av et IT-angrep. Angrepet er knyttet til sårbarheter hos Microsoft Exchange, som flere virksomheter er rammet av. Stortinget kjenner ennå ikke det fulle omfanget av angrepet. Det er... Les mer »