politiet

Hærverk på Løpsmark: Politiet vil ha tips

Det er meldt om skadeverk på vinduer på Løpsmark skole i Nordsia i Bodø, muligens i løpet av siste døgnet, opplyser politiet. Det er også utøvet skadeverk på busskur på Bratten. Politiet... Les mer »
brann

50 sauer brant inne i fjøs i Bodø

Et fjøs med omtrent 50 sauer brant ned på Kløkstad i Bodø kommune. Ingen av sauene kunne reddes ut, opplyser flere medier. Politiet i Nordland ble informert om brannen rett før klokka... Les mer »
politi

To tyver tatt på fersken i Bodø

Politiet rapporterer at to personer forsøkte å bryte seg inn i en container ved Jula på Mørkved i Bodø tirsdag morgen i 5-tiden. Tyvene prøvde å gjemme seg og stikke av da... Les mer »
politiet

Innbrudd på Samfunnet i Bodø

Det har i løpet av natten vært innbrudd på Samfunnet i Bodø, opplyser politiet søndag kveld. Det er ikke opplyst hva som er stjålet. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.... Les mer »
tak brann

Storbrann i Herøy: Fem til legevakt

En boligbrann i 20-tiden lørdag kveld i Herøy spredde seg på kort tid. Alle beboerne i leiligheten som det først var brann i ble gjort rede for. Men så spredte brannen seg.... Les mer »
politiet

Politiet leter etter savnet person i Bodø

Politipatruljer og hundepatruljer leter fortsatt etter en savnet person i Bodø. Det er så langt ikke gjort noen funn av personen, opplyser NRK. Søket etter den savnede personen foregår i området mellom Rønvika... Les mer »
natt båt

Mann omkommet i Lurøy

Politiet rapporterer at en mann er bekreftet omkommet etter funn av en kantret fritidsbåt i Lurøysundet i Lurøy i Helgeland. Mannen ble bekreftet omkommet natt til tirsdag. Nærmeste pårørende er varslet, opplyser... Les mer »
tak brann

En død etter boligbrann i Herøy i Nordland

En person er død etter en brann i en enebolig i Herøy i Nordland mandag kveld. En annen person er fraktet til sykehus med ambulansebåt etter å ha pustet inn røyk, opplyser... Les mer »
avinor

Skjerper grensekontrollen på Oslo lufthavn

Fra klokken 08.00 i dag skjerpet Øst politidistrikt grensekontrollen på Oslo lufthavn. Heimevernet bistår politiet med ledsagelse og vakthold. Heimevernet har i den forbindelse fått begrenset politimyndighet. – Reisende må forholde seg... Les mer »
politi

Politiet i Nordland: Meget rolig natt til søndag

Politiet melder at det har vært en meget rolig natt til søndag i Nordland. Det har ikke vært noen ordensoppdrag i bysentrum i fylket. – Folk har formentlig tatt hensyn til hverandre... Les mer »