politibil

Kvinne i Salten pågrepet med ladd hagle

En kvinne i Salten i Nordland ble pågrepet med to skytevåpen, deriblant en ladd hagle, etter en væpnet politiaksjon onsdag kveld, ifølge NRK. – Det er en dame som har fremsatt trusler... Les mer »
kassandra petsa

Nordland dyrepoliti ett år

I ett år har Stine Marie fungert som Nordlands første dyrepoliti. I den anledning tok politisk nestleder i Nordland FrP, Kassandra Petsa, kontakt for et møte for å få høre om erfaringene så... Les mer »
politi

Nytt politihus i Bodø kan bygges på Albertmyra

Nylig besøkte justisminister Emilie Enger Mehl Bodø. Statsråden kunne fortelle nyheten om at Justis- og beredskapsdepartementet har gitt politiet i Nordland fullmakt til å etablere nytt politihus i Bodø på Albertmyra, opplyser Bodø kommune.... Les mer »
politihøgskolen

Dette er årets poenggrense ved Politihøgskolen i Bodø

Spente søkere fra hele landet har nå fått gladmeldingen om studieplass ved Politihøgskolen. I år gikk poenggrensene for opptak ned, også hos Politihøgskolen i Bodø. – Opprettelsen av 100 nye studieplasser er... Les mer »
statens vegvesen

Bøtelegger ulovlig parkering på Bodø ferjekai

Stadig flere biler parkerer på Bodø ferjekai, uten at de skal være med ferja, melder Statens vegvesen. – Det har stått flere trailere feil vei i reservefeltet helt opp til avgang klokken... Les mer »
jobbintervju

Ny giv for Bodø studentråd

Bodø kommune og Studentorganisasjonen i Bodø har på nytt etablert Bodø studentråd. Bodø studentråd består av studenter fra Nord universitet og Politihøgskolen, og representanter fra politisk og administrativ ledelse i kommunen. –... Les mer »
ambulanse

Fire døde etter trafikkulykke i Steigentunnelen

Fire personer er døde etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland. To er fløyet til sykehus med skader, opplyser VG. Politiet fikk melding om trafikkulykken i 16-tiden søndag. En traktor med henger... Les mer »
brann

Brann ved kirke i Vesterålen slukket

Politiet fikk melding om en brann i en bygning ved Bøvågen i Vesterålen natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Det viste seg å være full fyr i en villa ved... Les mer »
sea king

Kvinne reddet i Ausvika ved Bodø av redningshelikopter

Politiet fikk lørdag kveld melding om en person observert i havet utenfor Auvika ved Skau i Bodø. Observasjonen ble gjort av turgåere. Personen ble hentet opp av Redningshelikopter og fløyet til sykehuset... Les mer »
ambulanse

Amerikanske militærfly styrtet: Fire omkommet i Beiarn

Bodøpåosten publiserte i går nyheten om at et amerikansk militærfly av typen Osprey var savnet sør for Bodø i går kveld. Nå er militærflyet funnet. Alle fire i det amerikanske militærflyet som... Les mer »