ambulanse

Fire døde etter trafikkulykke i Steigentunnelen

Fire personer er døde etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland. To er fløyet til sykehus med skader, opplyser VG. Politiet fikk melding om trafikkulykken i 16-tiden søndag. En traktor med henger... Les mer »
brann

Brann ved kirke i Vesterålen slukket

Politiet fikk melding om en brann i en bygning ved Bøvågen i Vesterålen natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Det viste seg å være full fyr i en villa ved... Les mer »
sea king

Kvinne reddet i Ausvika ved Bodø av redningshelikopter

Politiet fikk lørdag kveld melding om en person observert i havet utenfor Auvika ved Skau i Bodø. Observasjonen ble gjort av turgåere. Personen ble hentet opp av Redningshelikopter og fløyet til sykehuset... Les mer »
ambulanse

Amerikanske militærfly styrtet: Fire omkommet i Beiarn

Bodøpåosten publiserte i går nyheten om at et amerikansk militærfly av typen Osprey var savnet sør for Bodø i går kveld. Nå er militærflyet funnet. Alle fire i det amerikanske militærflyet som... Les mer »
politibil

Riksrevisjonen: Alvorlig kritikk mot politiet

Politiet er i stand til å håndtere alvorlige saker bedre enn før, men oppklaringsprosenten har gått ned og det tar for lang tid å etterforske de mest alvorlige sakene. Det viser Riksrevisjonens... Les mer »
politi

Advokat i Nordland skulle fordele 7 millioner i arv – Brukte pengene selv

En advokat i Nordland etterforskes for grovt underslag. Selv har advokaten innrømmet å ha brukt pengene på andre formål. Politiet siktet advokaten i oktober for å ha underslått nærmere 7 millioner kroner... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Skallet til vekter i Bodø

En passasjer på en buss i Bodø sentrum, utagerte mot billettkontrollører på bussen mandag morgen i 10-tiden, opplyser NRK. Passasjeren skal blant annet ha skallet til en vekter. Politiet har vært på... Les mer »
politi

Taxivold i Sortland

En beruset taxikunde er anmeldt etter at å ha tatt kvelertak på en sjåfør ved Sigerfjord i Sortland kommune, ifølge NRK. Den voldelige texikunden skal også ha ødelagt et speil og sparket... Les mer »
tv2

Kristin Fagerheim Hammervik fra Bodø ny ekspert i «Åsted Norge»

Åsted Norge går nå inn i sesong 13 på TV 2. Hver uke følger rundt en halv million seere Jens Christian Nørve og ekspertpanelet. I årets sesong er advokat Kristin Fagerheim Hammervik... Les mer »
ambulanse

Ung kvinne døde i boligbrann i Bodø

Bodøposten.no publiserte tidligere idag onsdag nyheten om en boligbrann i Fredensborgveien 121 i Bodø sentrum. Nå er det klart at en person omkom i brannen. Det er en ung kvinne som døde... Les mer »