Foto: Daniel DeNiazi

Død person funnet i Stokmarknes sentrum

Lørdag morgen i 9-tiden fikk politiet melding om at en død person var funnet i sentrum av Stokmarknes, opplyser NRK. I forbindelse med funnet av personen har politiet sperret av det aktuelle... Les mer »
politiet

Mann i Nordland siktet for voldtekt av barn

En mann i en kommune i Nordland har siden 31. januar sittet varetektsfengslet for blant annet seksuell omgang med barn under 14 år, opplyser NRK. Han er også siktet for fremstilling av... Les mer »
skatteetaten

Årets skreifiske: A-krimsenteret forventer bedring i arbeidsforholdene

Under fjorårets skreifiske avdekket a-krimsenteret grove brudd på arbeidstidsbestemmelsene. – Jeg forventer en bedring i år, sier leder for a-krimsenteret i Nordland Kurt Kolvereid Jacobsen.  –  A-krimsenteret har de siste årene fulgt... Les mer »
fart bil laserkontroll

Nytt sørpeskred stenger hovedveien inn til Bodø

Det har gått et nytt sørpeskred på den skredutsatte veistrekninga ved Kistrand på rv. 80 søndag morgen. Veien er stengt i påvente av at det skal gå et større skred, melder NRK.... Les mer »
nettspill

Ny undersøkelse: Foreldre vet ikke hva barna opplever på nett

Undersøkelse viser at halvparten av norske foreldre ikke synes de vet nok om hva barna deres gjør og opplever på nett. Tirsdag markeres Safer Internet Day. – Barn og ungdom er mye på... Les mer »
politi

Arkivverket hjalp politiet: Gammel drapssak oppklart

Politiet har nå oppklart en gammel drapssak ved hjelp av DNA-spor kombinert med slektsforskning. Her har Arkivverket vært en sentral bidragsyter. Arkivverket deltar i et pilotprosjekt hos Kripos, sammen med Oslo universitetssykehus. Kripos... Les mer »
politi

Politiet advarer: Skred ved Kleiberget i Bodø

Grunnet et stort sørpeskred er rv 80 ved Kleivberget i Bodø stengt. Politiet har fått melding om flere bilister forsøker å kjøre gjennom skredet men advarer nå bilistene. – Dette fremstår som svært... Les mer »
politi

Gjenåpner politikontoret i Steigen

Regjeringen gjenåpner ni tjenestesteder i 2023 med nye politistillinger. Kontorene ble lagt ned av forrige regjering, opplyser Document. – Mange kommuner har sendt oss innspill om at avstanden til politiet har blitt... Les mer »
telia

Dekning overalt: Telia skal ha Starlink som mobiltjeneste

Telia har den siste tiden gjennomført spennende tester med lavbanesatellitter fra Starlink i kombinasjon med mobilnettet. Resultatene er lovende, og Telia ser for seg en rekke ulike bruksområder for næringsliv, viktige samfunnsfunksjoner... Les mer »
politibil

Politimann i Nordland dømt for grovt uaktsom voldtekt og misbruk av stilling

Politimannen i 30-årene fra Nordland politidistrikt er i lagmannsretten dømt til tre års fengsel, ett år lenger enn han fikk i tingretten, opplyser VG. Politimannen som er suspendert fra stillingen er nå... Les mer »