brannmannskap

Brann i boligbygg i Bodø: En person savnet

Nødetatene rykket natt til søndag en ut til brann i et bygg med fire boenheter i Bodø. Da politiet ankom stedet klokken 02.22 var det allerede full overtenning i boligen, opplyser VG.... Les mer »
ambulansebil

Utforkjøring ved Mosjøen – En person skadet

Politiet rapporterer at en personbil har kjørt av veien i et boligfelt i Kulstia ved Mosjøen, og landet på taket. Utforkjøringen skjedde i 3-tiden natt til lørdag. Bilfører (født 1989) kom seg... Les mer »
politi

Var full og sov i Glasshuset – Fikk overnatting hos politiet

Politiet kom i kontakt med en overstadig beruset person som sov i Glasshuset i Bodø natt til fredag. Personen ble kontrollert av ambulanse. Den fulle personen ble deretter innsatt i drukkenskapsarresten, opplyser... Les mer »
lyd høyttalere radio

Fest i russebuss i Bodø stoppet grunnet høy musikk

Politet rapporterer at de har avsluttet en fest i en russebuss i Bodø natt til lørdag i 1-tiden. Årsaken til at de avsluttet festen var høy musikk som forstyrret nabolaget, ifølge Nordland... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Øksnes

Politiet melder om en trafikkulykke på Steinland i Øksnes, natt til onsdag i 24-tiden. Ett kjøretøy har kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Bilfører, en mann i 20-årene, framstår som... Les mer »
tv2

Mer «Åsted Norge» på TV 2

TV 2 har bestilt tre ekstra programmer med «Åsted Norge». Disse kommer på luften i juni og vil i hovedsak omhandle de store forsvinningssakene som pågår i landet vårt nå. På mandag... Les mer »
politi

Russefest i Maskinisten: Politiet stoppet slåssing

Politiet rapporterer om en stor ansamling av russ og andre ungdommer i Maskinisten i Bodø natt til lørdag. Det skal ha vært anslagsvis rundt 200 personer i området. Politiet har vært tilstede... Les mer »
tak brann

Brann i fjøs i Beiarn

Politiet melder om en brann i et fjøs i Beiarn natt til fredag. Slukkeinnsats ble startet, men bygningen var nesten nedbrent. Politiet var på stedet og gjorde undersøkelser. Fjøset som brant skal... Les mer »
politihøgskolen

Flere venter på jobb i politiet

Noen flere av har nå fått ansettelse i politiet. Men fortsatt er det usikkerhet og ventetid for nyutdannet politi fra de siste årskullene. Ved årsskiftet var en drøy tredjedel fra 2019-kullet i... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Mosjøen: To personer skadet

Politiet melder om en trafikkulykke ved Eitrådalen i Mosjøen natt til tirsdag. Det skal ha vært en bil med to personer involvert i trafikkulykken. Ambulanse og politi rykket ut til ulykkesstedet. Da... Les mer »