– Vi blir et unikt utstillingsvindu for baderom og fliser i Bodø

flisekompaniet

Med fantastiske lokaler på hele 450 kvadratmeter, spekket med inspirasjon og bredt vareutvalg innen fliser og baderomsløsninger, er den første butikken til Flisekompaniet i Bodø klar til å åpne dørene torsdag 25. februar. 

Daglig leder Trine Skogmo og hennes kollegaer gleder seg til å ta imot kundene og vise frem alt det flotte de har i sortimentet til interiørinteresserte nordlendinger. 

– Dette skal bli som et hjem. Et hjem hvor kundene skal føle seg velkomne, hvor vi skal lytte til deres behov og finne løsningene de har lyst på. Det å renovere eller bygge bad er ikke som å kjøpe melk og brød, så her har vi fokus på å skape trygghet i selve kjøpsprosessen. Vi skal lytte til deres ønsker og deres behov, og forsikre om at vårt utvalg innen baderomsinnredning, VVS og flis er noe vi står inne for helt og fullt. Vi blir et unikt utstillingsvindu for baderom og fliser i Bodø, forklarer Trine Skogmo.

Det er en ivrig gjeng som står klare til å ta imot spente og forventningsfulle kunder. Og kompetansen er det ikke noe å si på. Skogmo forsikrer om at fagkunnskapen er på plass, men mest fokus er det på kunden. 

– Jeg har fått med meg folk som har kompetanse innen flis, VVS og innredning – og ansatte som er skikkelig handy. Og så er de alle sammen glade i folk. Det har vært viktig for meg. Det er en stor investering å bygge nytt bad. Det å få lov til å være med på reisen og hjelpe folk å bygge opp baderom, da skal du være en god lytter og menneskekjenner, forklarer daglig leder.

Les også:  Finnair åpner sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

Det er ikke bare butikken på Stormyra som er ny. Hele butikkuttrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden, med et stort utvalg av inspirasjonsrom hvor du kan se og ta på helt komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, baderomsskap og så videre. Og variasjonene strekker seg fra det det klassiske, via det nordiske og til det mer trendy og urbane. 

– Vi er jo kjempestolt av alt vi har å vise frem. Vi har hele 26 mijøutstillinger i butikken. Så her må det være noe for enhver smak. Her er det bare å bruke tid, kjenne på produktene, føle på flisene – og kanskje slå deg ned på en benk å føle hvordan opplevelsen er. Igjen, det er så mye følelser involvert i et bad, så vi hos Flisekompaniet på Stormyra skal hjelpe kunden til å finne akkurat det som passer for dem, forteller Skogmo.

Les også:  Misvær: Tunnelarbeid på fylkesveg 812

Bak den nye Bodø-avdelingen til Flisekompaniet står Julius Jakhelln AS, en kjent lokaleid aktør i Bodø siden 1828, med solid erfaring fra byggeprosjekter av forskjellig størrelse og omfang.

– Julius Jakhelln AS er en familiebedrift som er 100 % lokalt eid, og som i dag drives av 6. generasjon. Vi leverer trelast og byggevarer hovedsakelig til det profesjonelle markedet i Bodø med omegn, omsatte for ca. 200 millioner i 2020 og har 34 medarbeidere, forteller daglig leder John Jakhelln som sammen med fungerende driftssjef i Julius Jakhelln, Anders Hareide ser frem til åpningen.

– Vi går inn i Flisekompaniet som en del av vår ytterligere satsning mot dagens byggevaremarked. Flisekompaniet er Norges ledende leverandør av fliser og VVS-produkter, og ble et naturlig valg for oss som samarbeidspartner. Sammen med dem har vi ambisjoner om å ta større markedsandeler i vårt satsningsområde, sier Jakhelln.

Administrerende direktør i Flisekompaniet, Alexander Pedersen er veldig fornøyd med åpningen av kjedens nye butikk i Bodø.

– Bodø er et spennende område som vi har vurdert å etablere oss i lenge. Det er et område med potensiale for god vekst, og vi er også veldig glade for at vi har fått med Julius Jakhelln AS på laget. Det er jo et tradisjonsrikt firma som kjenner området godt, sier Pedersen.

Les også:  Bodø Nu felt på fire punkter i PFU

I tillegg til å sørge for et godt utvalg til privatmarkedet, skal også Flisekompaniet på Stormyra i Bodø ha sin egen avdeling for Proff-kundene i området.

– Flisekompaniet har et stort, bredt og godt utvalg av produkter og tjenester som vil gjøre hverdagen enklere for håndverkere i Bodø og området rundt. Så nå håper jeg på at flest mulig vil ta kontakt for å ta en prat om alle mulighetene som finnes innen Flisekompaniets verden, forteller Skogmo.

Torsdag 25. er det stor åpning på Stormyra, og Trine Skogmo synes absolutt at alle bør ta turen og la seg inspirere av den flotte, nye Flisekompaniet-butikken. Hun forsikrer at alle smitteverntiltak blir ivaretatt 

– Ja, vi åpner i en merkelig tid, men det skal vi håndtere på en fin måte. Fra 25. februar og ut 6. mars er det gode priser her hos oss, så det er bare å ta turen opp og se hvor fint vi har fått det. 

Det nye tilskuddet innen fliser og bad i Bodø kan by på hele 26 inspirerende utstillinger fra det klassiske til det urbane. Flisekompaniet har løsningene du har lyst på. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.