lyd høyttalere radio

Slik unngår du å få naboen på nakken

Durende motorsager, operasang-øvelser, sex, saging i stein og innendørs bruk av tresko er blant lydene vi plager naboen med, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Sonos. Her er tipsene for... Les mer »
sommer varme

Ny undersøkelse: Nordmenn sverger til hjemmet og hytta i sommer

Ettersom årets sommerferie i stor grad må gjennomføres i eget land er det klart for tidenes Staycation for mange nordmenn. Det er hus og hytte som gjelder, og mange benytter muligheten til... Les mer »
lås sikkerhet

Kun 1 av 4 bruker det beste middelet mot innbrudd

Kun 25 prosent bruker alarm når de ikke er hjemme. Det viser en ny undersøkelse. – Alarm er det beste virkemiddelet mot innbrudd, og bør brukes av flere, sier forsikringsselskap. 3 av... Les mer »

Hvilke faktorer kan påvirke lånesøknaden din?

Mange opplever at det blir vanskeligere og vanskeligere å få innvilget boliglån i Norge, men hvilke faktorer er det egentlig som påvirker negativt? Her kan du lese mer om hva som kan... Les mer »
skruer hammer tang

Annenhver pusser opp i sommer

Koronasommeren er sommeren hvor hammer og pensel blir flittig brukt av nordmenn, viser fersk undersøkelse. Så mange som én av ti nordmenn i voksen alder sier de skal bygge terrasse av ett... Les mer »
norsk varmepumpeforening

Nå er det bare å sette varmepumpen i kjølemodus

Har du luft-til-luft-varmepumpe, kan du bruke den til å kjøle uten at det koster deg noe særlig energi. Se våre tips til smart kjøling.  Med sommervær over store deler av landet kan... Les mer »
nav bodø

Rekordlave boligtall varsler stor ledighet

Siden 2010 har Boligprodusentene hver måned registrert salg og igangsetting av nye boliger. For april og mai har aktiviteten aldri vært lavere enn i år. Det samme gjelder samlet aktivitet for årets... Les mer »
snekker

8 av 10 nordmenn vil snekre hjemme i sommer

2020 ligger an til å bli hjemmefikserens år. En ny undersøkelse viser at 8 av 10 nordmenn planlegger å bruke sommeren til hjemmefiksing. – Vi har opplevd over 20 prosent vekst i årets... Les mer »
bolig kjøkken brann

8 av 10 mangler viktig brannsikring

Nær halvparten av brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner. En ny undersøkelse viser at 80 prosent mangler komfyrvakt. – Mange branner kunne vært unngått hvis flere hadde installert en komfyrvakt, sier forsikringsselskap. I en... Les mer »
blokk leiligheter

Nesten 60 % færre solgte boliger i Nordland i april

Boligtallene for april viser en salgsnedgang på 45 % sammenliknet med april 2019. Samlet boligsalg så langt i 2020 er ned 29 % sammenliknet med året før. Salget av nye boliger i... Les mer »