flisekompaniet

– Vi blir et unikt utstillingsvindu for baderom og fliser i Bodø

Med fantastiske lokaler på hele 450 kvadratmeter, spekket med inspirasjon og bredt vareutvalg innen fliser og baderomsløsninger, er den første butikken til Flisekompaniet i Bodø klar til å åpne dørene torsdag 25.... Les mer »
los

Nå kan du lease solceller med LOS og Otovo

Å lage sin egen strøm fra sola blir stadig mer populært blant kundene hos strømleverandøren LOS – og nå lanseres også muligheten for å lease solcellepaneler til taket. Mer enn 500 privatboliger... Les mer »
brann

Boligbrann i Vesterålen – Brannvesenet fikk kontroll

Politiet fikk i 10-11-tiden torsdag melding om en pipebrann i et bolighus på Melbu i Vesterålen. Brannvesenet rykket ut til stedet. Brannvesenet fikk kontroll på brannen, men det var høy temperatur og... Les mer »
hytte vinter ferie

Kraftig økning i frostskader

En lang kuldeperiode har preget hele landet, og skademeldingene renner inn hos Tryg Forsikring som har registrerte nær 20 prosent økning i antall frostskader hittil i år. – Vi har allerede hundrevis av skadesaker, alt... Les mer »
hkstrategies

Denne baderomstabben kan koste deg dyrt

En fersk undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Grohe, viser at to av fem nordmenn ikke kjenner til våtromsnormen og byggteknisk forskrift (TEK) for bygging av våtrom. Ved vannskader eller andre... Les mer »
slaeger

Byggmester Erling Skipnes blir Norgeshus-forhandler

Bodø-baserte Byggmester Erling Skipnes AS går til Norgeshus. Avtalen skal styrke satsningen til den nasjonale boligprodusenten i Nord-Norge. Byggmester Erling Skipnes AS i Bodø ser frem til alt som er i vente,... Les mer »
størrelse lengde

Måtte flytte godkjent garasje tre meter etter klage fra naboen

Et par fra Follo ble i Follo tingrett pålagt å flytte garasjen tre meter fordi garasjen var sjenerende for sine naboer i henhold til naboloven. Det kommer frem i en nylig publisert... Les mer »
if

Frostskader for milliarder

1 av 10 erstatningskroner etter lekkasjer fra rørsystem skyldes frost, og årlig utbetaler forsikringsselskapene nærmere 200 millioner kroner som følge av dette. – Sørg for minst 10 grader i alle rom, særlig... Les mer »
bodøposten android

Rekordhøye strømpriser: Nå er vedfyring billigst

tter mange uker med lav strømpris er plutselig råvareprisen på strøm økt kraftig. Den endelige prisen for forbrukeren er nå minst 142 øre per kWh. Vedfyring er nå den klart billigste oppvarmingskilden.... Les mer »
handeland

Verdt å vite om kjøkkentrender i 2021

Kjøkkenet er ofte husets hjerte i en bolig. I en tid hvor kjøkkenet brukes mye til både jobb og lekser, skal også kjøkkenet fungere til hyggelig samvær med familie og venner. Men... Les mer »