handeland

Spennende baderomsnyhet fra Designa i Bodø

Designa i Bodø lanserer nå helt nye fronter i et unikt design med utsøkte detaljer og finish. Den nye kolleksjonen er en sann hyllest til nyskapende design og natur med ekte tre... Les mer »
frende

Så mange sover med brannfelle på rommet

3 av 5 nordmenn lader mobilen på soverommet om natta. Mobilen på bildet eksploderte i madrassen mens eieren sov. – De yngste er klart verst i klassen og klarer ikke å legge fra seg mobilen. Selv... Les mer »
hus vinter

Prøv Rødøy!

Ønsker du å prøve det gode liv i Rødøy? Rødøy kommune ønsker flere innbyggere til kommunen, og vil gi flere sjansen til å prøve ut det gode liv i Rødøy. Kommunen kan... Les mer »
røykdetektor

Svakhet i røykvarslere kan føre til brann

Tusenvis av røykvarslere i Norge har en konstruksjon som gjør at de bør skiftes ut. Røykvarslerbatteriet kan settes inn feil, kortslutte og utvikle sterk varme og røyk, advarer forsikringsselskapet If. Har røykvarsleren... Les mer »
if

If: Nær 80 skader etter uværet i Nord-Norge

Uværet i Nord-Norge har ført til store skader på mange hus, melder forsikringsselskapet If. Selskapet har til nå mottatt nesten 80 skademeldinger knyttet til uværet. – Uværet har skadet takene på en... Les mer »
frende

Høye strømpriser og strømsparing: 50% i Nordland har hatt vannlekkasje!

Hvert år gir frosne rør store vannskader på hus og hytter. – Etter en vinter med høye strømpriser og strammere lommebok kan det bli enormt dyrt når regningen kommer. – Vi vet... Les mer »
frende

Julebranner: Nordmenn har dårlige julelysvaner

Mange har gammel julepynt, vet ikke om de har trygge pærer og lar lysene stå på om natta. Det kan bli skjebnesvangert. – Folk vet ikke at de har farlig julepynt. –... Les mer »
frende

1 av 3 har aldri prøvd et brannslukkingsapparat

Ny undersøkelse om brannsikkerheten i norske hjem skremmer. – 30 prosent ikke vet hva de skal gjøre hvis det brenner og tiden er knapp, sier brannekspert. Det er den ferske Frendeundersøkelsen utført... Les mer »
møbelringen

Møbelringen inntar Vesterålen

Møbelringen åpner ny butikk i Vesterålen, midt mellom Harstad og Lofoten. – Vi vil gjøre det enklere for kundene å komme til oss, både med nettbutikk og flere fysiske butikker over hele... Les mer »
Fremtind

Forvirring om vedlikeholdsansvar i borettslag

Mange som bor i leilighet vet ikke at de selv har et vedlikeholdsansvar. – Det kan gi ubehagelige overraskelser, for eksempel når vannlekkasjen ikke dekkes på forsikringen. En fersk undersøkelse Respons analyse... Les mer »