eiendom norge

Brenner med tiltak mot boligkrisen

Regjeringen Støre la i dag frem sitt forslag til revidert statsbudsjett for 2024. I tråd med budsjett-lekkasjene kommer det mer bevilgninger til Husbanken og mer penger til bygging av studentboliger. – Regjeringen... Les mer »
sintef

Ny veileder kan gi flere grønne tak

En ny veileder viser hvordan man bør gå fram når man vurderer å etablere grønne tak på eksisterende bygg.  Flere grønne tak og fasader bidrar til at naturen får mer plass i... Les mer »
frp

Vil sikre flere studentboliger i Nordland

Fremskrittspartiet i Nordland ber regjeringen til å ta inn over seg det økende behovet for flere studentboliger, og bidra til medfinansiering til slike byggeprosjekter. – I den tiden vi er i nå,... Les mer »
nbbl

Boligmeldingen: – Regjeringen har ikke svar på boligkrisa i byene

– Regjeringens boligmelding svarer ikke på boligkrisa som rammer Oslo og andre pressområder, sier administrerende direktør Bård Folke Fredriksen i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). Han mener regjeringen styrer mot en ny virkelighet i... Les mer »
fremtind

Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

Huseiere oppfordres til å være ekstra på vakt nå. Regn, smeltevann og is kan føre til at sluk og stikkrenner tettes igjen, og det gir risiko for vann i kjelleren. – Når... Les mer »
vinter trafikk

Puster lettet ut etter «Ingunn»

– «Ingunn» var heftig, men skadetallet gjør at vi kan puste litt lettere nå. Det sier Heidi Tofterå Slettemoen, som er kommunikasjonssjef i Frende. På forhånd var «Ingunn» ventet å bli like ille... Les mer »
uvær

Tryg: Antallet skademeldinger øker i Bodø

Tryg Forsikring har fredag morgen registrert 150 skader i forbindelse med ekstremværet «Ingunn». – Det er en økning på over 100 siden i går morges, og nye skademeldinger fortsetter å strømme inn,... Les mer »
lofoten

Tryg: Over 80 uværsskader i nord

Tryg Forsikring har per tirsdag klokken 13 registrert over 80 skader i Nord-Norge i forbindelse med uværet de siste dagene. De forventer flere skader når ekstremværet «Ingunn» treffer land onsdag. – I nord er... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Ekstremværet «Ingunn»: Hold deg inne!

– Ikke ta unødig risiko for å redde verdier. Hold deg inne og følg råd fra offentlig myndighet, sier pressesjef Ole Irgens i Tryg Forsikring. Ekstremværet Ingunn treffer kysten fra Stad til... Les mer »
tryg

Ny undersøkelse: 1 av 10 har hatt vann- eller frostskade i år

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 10 prosent at de har hatt en vann- eller frostskade på grunn av sprengkulda etter nyttår. – Nå er et væromslag på vei med... Les mer »