sv

– Bodø SV vil at boliger skal være noe man bor i, ikke man spekulerer i

Landsmøtet i SV ble avholdt i helga, stemningen var god etter ny god måling for partiet i fylket. Nordlands delegasjon var samlet Bodø, på Thon Hotell. Haldis Andersen fra Bodø (lokallagsleder) var... Les mer »
fremtind

Nå bør du sjekke huset for sopp og råte – Her er sjekklisten

Nå er det tid for å ta en vårsjekk på huset. Se etter sopp og råte, og huset og lommeboka vil takke deg senere. Slik gjør du det. Hus og hytter representerer... Les mer »
byggearbeid

Skandale: Andøy kommune tillater bygging på annen manns eiendom!

Alle store krimsaker får et eget navn, og nå har vi fått «Garsjesaken». Med en stor sekk penger har Andøy kommune kjøpt en hemmelig juridisk vurdering som gir uinnskrenket rett til å... Les mer »
eiendom

Spektakulær boligprisvekst

Boligprisene har økt 12,5 prosent det siste året, ifølge Eiendom Norges prisstatistikk. Prisveksten er sterkest i Oslo med 15,6 prosent. – Det er en spektakulær tolvmånedersvekst, og det er særdeles uheldig. Renten... Les mer »
propr

Lofot-perle solgt til 4,1 millioner over takst

– Selv om eiendomsmeglerne har påskeferie, så selger våre kunder sine egne boliger som aldri før i påsken, sier daglig leder, Kjetil Eriksson, i Propr.no. Doblet prisen på perle i havgapet i... Les mer »
nbbl

Stadig færre eier egen bolig

Ferske tall fra SSB viser at andelen som eier egen bolig har falt med ett prosentpoeng, eller om lag 90.000 personer siden 2015. – Bekymringsfullt, sier Christian Frengstad Bjerknes, sjeføkonom i NBBL.... Les mer »
gjensidige

Snøtyngdeskader for flere titalls millioner

Tak og terrasser som er ødelagt av snøtyngde har hittil i år kostet minst 20 millioner kroner, viser nye tall fra Gjensidige. – Det er generelt bygninger som har en enklere konstruksjon som... Les mer »
norsk hussoppforsikring

Varmekablene vekker mauren tidligere: Se etter disse tegnene

Mauren går i dvale om vinteren, men varmekabler og andre varmekilder kan forstyrre maurenes livssyklus slik at de våkner tidligere enn normalt. Norsk Hussopp Forsikring melder at de allerede opplever en økning... Les mer »
lås sikkerhet

Kraftig økning i nabokrangling under korona

Nabokrangling har økt med nærmere 50 prosent fra i fjor til i år, viser ferske tall fra Gjensidige. Tre-felling er en vanlig kilde til nabokrangling. – Tallene viser at det er mye... Les mer »
flisekompaniet

– Vi blir et unikt utstillingsvindu for baderom og fliser i Bodø

Med fantastiske lokaler på hele 450 kvadratmeter, spekket med inspirasjon og bredt vareutvalg innen fliser og baderomsløsninger, er den første butikken til Flisekompaniet i Bodø klar til å åpne dørene torsdag 25.... Les mer »