frp

LESERINNLEGG: FrP vil fjerne all boligskatt

En bolig er ikke et luksusgode i Norge. Vi har tuftet hele den norske boligpolitikken på at flest mulig, bør og skal eie egen bolig. For FrP er en bolig først og... Les mer »
kalkulator

Håp om endring av bostøtten for pensjonister

Regjeringen vil sette ned en ekspertgruppe som skal utrede bostøtten. – Dette er et viktig gjennomslag for Bostøttealliansen, dagens ordning har store svakheter og er ikke tilpasset hverdagen til mange av dem... Les mer »
TECE

Dusjtoalett ny trend i Norge

Interessen for dusjtoaletter er stor rundt om i Europa, og ikke minst i Asia. Nå ønsker TECE at flere nordmenn skal få øynene opp for de hygieniske toalettene, som med en varm... Les mer »
nbbl

Strammer kraftig inn på boliglån: – Uklokt av Finanstilsynet

Finanstilsynet kom i dag med sin evaluering og råd om ny boliglånsforskriften fra 1. januar 2021. Det foreslås at maksimalgrensen for låntakerens samlede gjeld reduseres fra 5 til 4,5 ganger brutto årsinntekt ved... Les mer »
eiendom

Nordmenn har solgt boliger selv for 6 milliarder

Propr.no har 28 prosent vekst i oppdrag første halvår og det har så langt hele 2.900 tegnede oppdrag fordelt på alle landets kommuner. – På tross av Corona har vi opplevd en god... Les mer »
tv3

Ny sesong av «Eventyrlig oppussing»

Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkergenier Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen har vært Norge rundt for å pusse opp hytter under korona-krisen. Torsdag 24. september er det premiere på en ny sesong... Les mer »
kalkulator

Tryg forsikring: – 300.000 studenter kan droppe egen innboforsikring

I disse dager er flere titusen unge i ferd med å flytte hjemmefra for å ta videreutdanning, de fleste på Universiteter og Høgskoler. Mange studenter flytter på kollektiv, hybel eller leilighet for... Les mer »
eiendom

Lav boligbygging presser prisene opp i bruktboligmarkedet i Nordland

Boligprodusentene er betinget optimistiske for nyboligmarkedet, sier adm. direktør Per Jæger. Salget av nye boliger i juni viste oppgang sammenlignet med fjoråret, men samtidig må vi huske at 2019 hadde det laveste... Les mer »
klarna

Nordmenn på hjemmeferie ga ny salgsrekord for netthandel

Fersk statistikk fra Klarna viser at netthandelen blomstret når mange nordmenn valgte å bli hjemme i ferien. Det norske salget av hus- og hageprodukter økte med 52 prosent i juli sammenlignet med... Les mer »
martin moe

20.000 boligsaker i året – Nå skal jusstudenter hjelpe uheldige boligkjøpere

Hvert fjerde boligkjøp ender i tvist mellom kjøper og selger, viser ferske tall fra forsikringsselskaper. Bakgrunnen for de fleste boligsakene er at boligen ikke svarer til kjøpers forventning. De typiske sakene handler... Les mer »