røykdetektor

Så enkelt kan røykvarsleren redde liv

Av alle boligbranner i Norge skyldes de fleste dødsfallene inhalasjon av røyk, ofte med utspring fra stekeovnen. En røykvarsler alarmerer, men gjør ikke noe med årsaken. Med produktet Strømkutt, reduserer man risikoen... Les mer »
handeland

Derfor er walk-in-closet populært

Enten du bygger nytt hus eller pusser opp, vil et walk-in-closet være en smart investering, og det er ikke uten grunn at dette har blitt så populært. Du behøver ikke bo i... Les mer »
plantasajen

Dette er planten som sikrer deg et friskt og spennende inngangsparti i høst

Høst og lave temperaturer markerer en overgangsfase for uterommet og utendørsplantene. Etter flere år med færre sosiale sammenkomster i hjemmet er det på tide å sette høststemningen for inngangspartiet, og med fargesprakende... Les mer »
handeland

Boblende nyhet: Quooker lanserer CUBE

Nå lanserer Quooker CUBE som gir deg forfriskende avkjølt vann med eller uten bobler rett i glasset. Samme kran gir deg også kaldt, varmt og kokende vann rett fra springen. – Med... Les mer »
handeland

Månedens tips: Tid for effektiv høstrengjøring

Høsten er tiden for skikkelig vask og rengjøring utendørs før kulda setter inn. Gjør du jobben grundig nå, vil du spare deg selv for masse ekstra arbeid når våren kommer, og bruker... Les mer »
Blåkläder

Snekkerpappaen Marius Skålvoll fra Bodø giftet seg: Sa JA i Blåkläder

Hobbysnekkeren Marius Skålvoll, kjent som @snekkerpappaen på Instagram, elsker to ting: familien sin og oppussing. Hva var vel da mer naturlig enn å bære en skreddersydd dress fra Blåkläder i eget bryllup? Da... Les mer »
Blåkläder

Snekkerpappaen Marius Skålvoll gifter seg 13. august i Bodø: Sier JA i Blåkläder!

Han elsker to ting, hobbysnekkeren Marius Skålvoll, kjent fra Eventyrlig Oppussing og som @snekkerpappaen på Instagram: familien sin og oppussing. Hva er vel da mer naturlig enn å bære en skreddersydd dress fra... Les mer »
pusse opp

7 av 10 mener man bør ta hensyn til miljøet ved oppussing

7 av 10 mener at det bør tas hensyn til miljø ved oppussing, og kun 2 av 10 mener miljøhensyn kan settes til side. En ny spørreundersøkelse utført av Byggstart, en markedsplass for bygg... Les mer »
sint

Konfliktrådet i Nordland: – Har du noen uenigheter med naboen? 

Eller kanskje noe som irriterer eller frustrere deg? Det kan være svært ubehagelig å havne i en konflikt med naboen. I Konfliktrådet ser vi at nabokonflikter er høyaktuelt på sommeren. Mange har... Les mer »
eiendom

Nordr solgte boliger for 1,3 milliarder andre kvartal

Nordr solgte boliger for 1 343 millioner (981 millioner netto) i løpet av andre kvartal 2022. Den norske virksomheten sto for 588 millioner (353 millioner netto) og den svenske for 795 millioner (661... Les mer »