eiendom

Nordmenn har solgt boliger selv for 6 milliarder

Propr.no har 28 prosent vekst i oppdrag første halvår og det har så langt hele 2.900 tegnede oppdrag fordelt på alle landets kommuner. – På tross av Corona har vi opplevd en god... Les mer »
tv3

Ny sesong av «Eventyrlig oppussing»

Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkergenier Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen har vært Norge rundt for å pusse opp hytter under korona-krisen. Torsdag 24. september er det premiere på en ny sesong... Les mer »
kalkulator

Tryg forsikring: – 300.000 studenter kan droppe egen innboforsikring

I disse dager er flere titusen unge i ferd med å flytte hjemmefra for å ta videreutdanning, de fleste på Universiteter og Høgskoler. Mange studenter flytter på kollektiv, hybel eller leilighet for... Les mer »
eiendom

Lav boligbygging presser prisene opp i bruktboligmarkedet i Nordland

Boligprodusentene er betinget optimistiske for nyboligmarkedet, sier adm. direktør Per Jæger. Salget av nye boliger i juni viste oppgang sammenlignet med fjoråret, men samtidig må vi huske at 2019 hadde det laveste... Les mer »
klarna

Nordmenn på hjemmeferie ga ny salgsrekord for netthandel

Fersk statistikk fra Klarna viser at netthandelen blomstret når mange nordmenn valgte å bli hjemme i ferien. Det norske salget av hus- og hageprodukter økte med 52 prosent i juli sammenlignet med... Les mer »
martin moe

20.000 boligsaker i året – Nå skal jusstudenter hjelpe uheldige boligkjøpere

Hvert fjerde boligkjøp ender i tvist mellom kjøper og selger, viser ferske tall fra forsikringsselskaper. Bakgrunnen for de fleste boligsakene er at boligen ikke svarer til kjøpers forventning. De typiske sakene handler... Les mer »
Slik sikrer du god økonomistyring

Nordlandskommuner behandler 4300 byggesøknader årlig, mange manuelt

De siste fem årene har kommunene i Nordland fylke behandlet nesten 22 000 byggesøknader fra innbyggere og næringsliv. Ved å heldigitalisere prosessen kan søknadene behandles raskere og rimeligere, ifølge digitaliseringsekspert. – Omtrent... Les mer »
tryg forsikring

Dette er Norges dyreste kran

Sommeren er høysesong for vannskader. Norske forsikringsselskap betaler ut hundrevis av millioner kroner i erstatninger for vannskader i sommermånedene, viser tall fra Finans Norge. – Stoppekranen er Norges dyreste kran med tanke... Les mer »
boligmarked

Boligkjøp havner oftere i retten

Å kjøpe et hus eller en leilighet er den største utgiften man som privatperson har, og boligmarkedet i Norge ekspanderer, det selges og kjøpes boliger hyppigere enn tidligere. Det betyr også at... Les mer »
grohe

Pusse opp badet? Dette er høstens store baderomstrender

Bærekraftig design er på full fart inn i våre hjem, og eikespiler, dusjtoalett og farger som skaper assosiasjoner til 70-tallet preger baderomstrendene nå, forteller interiørekspertene. Å ta miljøvennlige valg gir ikke bare god... Les mer »