handeland

Designa lanserer nye håndtak på kjøkkenet

To nyheter fra den danske Designa gir kjøkkenet ditt et helt unikt uttrykk som fremhever produsentens bruk av naturmaterialer. Designa fornyer sin kjøkken-serie Nature med designløsninger som er både praktiske og iøynefallende.... Les mer »
gunnar andreassen podcast

VIDEO: Standup-komikere fra Bodø vitser om pendlerbolig-skandalen

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har invitert standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn fra Bodø for å snakke om nyhetsbildet i en fersk podcast. Laks på Skype, NAF og klima, flyktninger... Les mer »
apple mac virus

Flere må skrive avtale om hjemmekontor

Mange er usikre på om de vil bli omfattet av den nye hjemmekontorforskriften som gjelder fra i sommer, og dermed må skrive tilleggsavtale med de ansatte. – Det bør flere gjøre, sier... Les mer »
solceller

Enova øker støtten til solcelleanlegg – 5 bygd i Bodø

2. februar erklærte Enova at de nesten dobler maksstøtten til solceller samtidig som de lanserte nye støttetiltak. I lys av de skyhøye strømprisene de siste månedene, er det mange som har fått... Les mer »
bolig blokk leilighet

Eksperter slår bolig-alarm i Oslo

Boligprisene steg med 10,5 prosent i 2021 hele landet, sett under ett for alle boligtyper. Boligprisene steg i alle deler av landet, for alle boligtyper. Priveksten endte godt over lønnsøkningen. Vi må... Les mer »
lockdown

Hvordan skal vi bo i nord?

Fylkesrådet bevilger 790 000 kroner til Interreg Kolarctic prosjektet Green Arctic Building. – Prosjektet skal bygge faglige nettverk i Norge, Sverige, Finland og Russland som har fokus på nye, bærekraftige bygningsløsninger i nordlige... Les mer »
dorysign

Verdensnyhet: Nå kan du få et interaktivt dørskilt!

Nyheten heter Dory og er en helt ny type dørskilt det ikke finnes maken til. Hva som står på dørskiltet endrer du selv via mobilen din. Dory er et skilt med høyoppløst... Les mer »
ambulanse

Ung kvinne døde i boligbrann i Bodø

Bodøposten.no publiserte tidligere idag onsdag nyheten om en boligbrann i Fredensborgveien 121 i Bodø sentrum. Nå er det klart at en person omkom i brannen. Det er en ung kvinne som døde... Les mer »
Foto: K. Golowacz

Brann i Fredensborgveien i Bodø

Politiet og brannvesenet melder om en brann i Bodø sentrum i 9-tiden onsdag. Det skal ifølge nødetatene være en boligbrann. Politiet og brannvesenet er på stedet. Ifølge kilder Bodøposten.no har vært i... Les mer »
lofoten

Tryg i full beredskap for «Gyda» – Dette dekker forsikringen

Tryg Forsikring øker beredskapen før ekstremværet Gyda slår inn over Norge for alvor: – Vi er klare til å håndtere et betydelig antall skader etter uværet, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg.... Les mer »