byggearbeid

Krise: Nedgangen i byggevarehandelen fortsetter

Det er kraftig tilbakegang i byggevarehandelen. I 2. tertial 2023 falt omsetningen til byggevarehusene med 7,3 prosent i forhold til samme periode året før. Det var nedgang i de fleste deler av... Les mer »
handeland

Nye kjøkken-trender hos Designa i Bodø

Høsten og vinterens nyheter byr på lekre og spennende kombinasjoner for deg som er glad i tre, farger og innfreste håndtak. Nå kan du leke deg gjennom spennende kombinasjoner og få det... Les mer »

De 8 tipsene som holder hjemmet ditt rent og ryddig uten problemer

Et rent og ryddig hjem er viktig for både fysisk og psykisk velvære. Men det er overveldende å bruke timevis på å skrubbe, tørke støv og rydde opp! Den gode nyheten er... Les mer »
pr-o

Fersk undersøkelse: Over halvparten av alle norske robotstøvsugere har eget navn

Hvorfor er det vanligere å gi robotstøvsugeren ett personlig preg enn andre eiendeler? En fersk undersøkelse utført av KantarSifo på vegne av Roborock viser at halvparten av alle nordmenn som eier en... Les mer »
byggearbeid

Nær dobling i antall konkurser blant boligbyggere

Juli ble nok en tøff måned for selskaper som jobber med oppføring av bygninger. Konkurskurven i denne bransjen er betydelig brattere enn den generelle utviklingen, som viser en jevn økning i konkurser.... Les mer »
finn

Boligekspert: – Brutalt leiemarked for studenter nå

– Når gjennomsnittlig husleie for en hybel i Oslo er på 11 400 kr, sier det seg selv at markedet er ekstremt vanskelig for studenter, sier FINNs boligekspert Jørgen Hellestveit. Markedsplassen forteller... Les mer »
tv2

Petter Nyquist bor der ingen vil bo i ny TV 2-serie

I dokumentarserien «Petter – der ingen vil bo» tar dokumentarskaper Petter Nyquist med seg kameraet og flytter inn i et av Oslos mest beryktede områder. Hvem er menneskene som bor her, og... Les mer »
gknordic

Tips for vaskerommet: Spar tid og vask smartere

Vaskerommet er alt for ofte det glemte rommet i hjemme. Klær som ikke er brettet sammen hoper seg opp og skapene er overfylte av vaskemidler og rengjøringsprodukter. Det er faktisk enklere enn... Les mer »
mat kjøtt

Er det fritt frem for alle å ta frem grillen i boligselskapet?

Det er sommer og høysesong for grilling, og du lurer kanskje på om du fritt kan grille på balkongen eller i hageparsellen i borettslag eller sameier. Finnes det lover og regler som... Les mer »
vinter biler

Flere folk i distriktene er et bra mål for Nordland

I stortingsmeldinga «Eit godt liv i heile Noreg – distriktspolitikk for framtida» legges grunnlaget for en ny og forsterka distriktspolitikk. Denne distriktsmeldinga byr på en brei meny av tiltak for å få... Les mer »