lyn

Ingeniørens fem beste tips: Slik sikrer du deg mot lynnedslag

Du hører torden og vet lynet nærme seg. Hva gjør jeg når det lyner? Hvordan sikre meg selv, huset mitt og tingene mine mot lynnedslag? Kjetil Lein er kommuneingeniør og visepresident i... Les mer »
eiendom

Prøvebo gratis i Beiarn

For mange kan flytting være et stort skritt å ta, men Beiarn kommune tilbyr nå folk å prøvebo gratis i Beiarn. – Vi ønsker å gjøre terskelen lavere, tre familier får mulighet... Les mer »
Norsk elbilforening

Ny undersøkelse: Stadig flere har ladeboks i garasjen

Tre av fire bruker hjemmeladeboks når de lader elbilen hjemme. Det viser ferske tall fra spørreundersøkelsen Elbilisten 2021, utført av Norsk elbilforening. I årets undersøkelse svarer hele 77 prosent av elbilistene at de bruker ladeboks... Les mer »
fremtind

Slik kan hagearbeid forebygge skader på huset

Sommertid er hagetid for mange. Da er det smart å samtidig sjekke hvor godt tomten tåler store nedbørsmengder og overvann. Landskapsarkitekt Andreas har tips til hvordan du kan forebygge og få det... Les mer »
hamarøy

Flytt til Hamarøy – Byggeklare tomter fra 17.000 kroner!

Hamarøy kommune vil at flere skal bygge og bo i kommunen. Derfor selger kommunen nå byggeklare tomter med vei, vann og avløp for en svært lav pris. De byggeklare boligtomter er på følgende... Les mer »
tryg forsikring

Nå starter fellesferien, og innbruddsesongen

Sommerferien er høytid for vinningskriminelle, og i år forventer politiet en økning i antall innbrudd. Likevel vil 7 av 10 kun låse døren når de drar på ferie, viser en spørreundersøkelse for Sector... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil sette et tak på eiendomsskatten

Eiendomsskatten skal fjernes. Ingen burde betale eiendomsskatt, men når viljen er vrang hos alle de andre partiene på Stortinget, for å få den fjernet så tvinges Frp til å tenke nytt. Av... Les mer »
Norconsult

Norconsult: Ingunn Lindbach blir ny leder for arkitektur i Bodø

Hjemflyttet Bodøværing, Ingunn Svava Danielsen Lindbach, er ny avdelingsleder for Norconsults arkitekturmiljø i Bodø fra 1. juli. Hun overtar etter Turi Heieraas, som har gått over i ny rolle internt. Lindbach har... Les mer »
sommer natur

Leier du ut bolig eller hytte? Sjekk skattereglene!

I år oppgir de fleste at de skal ha sommerferie i eget land og det betyr at mange ser muligheten for ekstra inntekter ved å leie ut huset sitt eller hytta. For... Les mer »
huseierne

Ny undersøkelse: Bankkonkurransen svekkes betydelig om DNB får overta Sbanken

En ny undersøkelse fra Oslo Economics viser at Sbanken er en av DNBs nærmeste konkurrenter. – Den viser at det er svært uheldig om DNB får anledning til å fjerne Sbanken som... Les mer »