Toppidretts-coach Vibeke Hammer hjelper bedriftsledere ut av corona-tåka

Vibeke C Hammer

Alle vet at mange toppidrettsutøvere bruker coacher for å forbedre og perfeksjonere sine ytelser for å nå en pallplassering. Men man bruker også coacher i næringslivet, og en av landets ledende coacher og kursledere er Vibeke C. Hammer som har etablert selskapet Ansvarlig Helse.

– Det å være leder er både spennende og til tider svært krevende. Mange ledere rapporterer at de kan føle seg alene i sin rolle. 90% av norske bedrifter har under 12 ansatte, og de fleste bruker lite midler på personlig utvikling. Derfor har Ansvarlig Helse utviklet en abonnements-avtale for ledere i mental styrketrening, sier Vibeke C. Hammer.

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

Denne formen for coaching er viktig, særlig i den vanskelige koronasituasjonen mange ledere og mellomledere i næringslivet er i nå.

– Vi er jo til de grader korona-berørt med kursvirksomhet, derfor har vi utviklet et nytt korona-vennlig tilbud, nemlig abonnemenetsavtale i mental styrketrening for ledere der man coaches via telefonen eller internett, forteller Vibeke.

Bedriftsledere kan dermed endre negative tankemønstre og navigere bedriften og seg selv ut av korona-tåka på en praktisk og effektiv måte.

Les også:  Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

– Dette er en fleksibel ordning som tilpasses ledernes hverdagsutfordringer, det som påvirker arbeidskapasiteten. Det innebærer både utfordringer på jobb og privat, du får en konfidensiell samtalepartner som kjenner deg. Du trenger ikke sette av mye tid, du kan for eksempel ta samtalene i bilen på vei til jobb, avslutter Vibeke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.