ANNONSE: Hvorfor er kvalitet så viktig med innredning?

Vi nordmenn blir mer og mer opptatt av innredning, og det er stor forskjell på hvordan vi innreder når med tanke på hvordan det var for bare noen få år siden. Det er ingen tvil om at vi er blitt langt mer bevisste på hva som skjer rundt i verden, og hvordan trendbildet ser ut. Men vi er også blitt mye mer kvalitetsbevisste. Men hvorfor er det så viktig? Det skal vi se på her.

Innredning uten trender

Det er nesten fristende å si at det ikke finnes noen trender akkurat nå når det kommer til innredning, for det er nemlig det man beveger seg mer og mer bort fra. Men det er også en trend i seg selv. Akkurat nå er det veldig mye fokus på personlig stil og preferanser når det kommer til innredning. Det vil si at man ikke lenger bare slavisk skal følge motebildet for hvordan man skal ha det hjemme hos seg, men finne ut av hvordan man egentlig vil ha det, og hvordan hjemmet kan si noe om de som bor der.

Les også:  ANNONSE: Velg interiør som bygger på stolte skandinaviske tradisjoner

Det er uutholdelig å leve i et ryddig moteblad 24/7 og det er det dessuten også bare de færreste som klarer å opprettholde i virkeligheten. På sosiale medier har det kommet mange nye trender gjennom årene, men vi har også fått et mye større innblikk i hvordan folk egentlig bor, og hvordan man kan la seg inspirere av andres personlige stil til sin egen.

Les også:  ANNONSE: Har den kalde krigen relevans for oss i dag?

Det å få nye impulser og utvide referanserammen, er nemlig noe av det som former en personlig innredningsstil. Men hvor kommer kvalitet inn i bildet?

Vi kjøper færre og bedre ting

Det er blitt sånn at vi kjøper færre og bedre ting. Det vil si, at vi handler mer miljøbevisst, og her spiller kvalitet en viktig rolle. Når man investerer i kvalitetsmøbler som designer stoler, så investerer man i noe som varer, både uttrykksmessig og kvalitetsmessig. Det at noe varer og potensielt sett også kan gå i arv, er et viktig punkt hvis vi skal leve mer miljøvennlig.

Les også:  ANNONSE: Har den kalde krigen relevans for oss i dag?

Designermøbler og innredningsobjekter av høy kvalitet får derfor økt relevans i den måten vi innreder på akkurat nå. Vi vil gjerne kjøpe gode, men få ting, i stedet for å kjøpe nytt hele tiden. For at interiøret skal kunne si noe om hvem vi er, så er det også viktig at det er litt konstant, at det ikke endrer seg hele tiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.