Vibeke C Hammer

Toppidretts-coach Vibeke Hammer hjelper bedriftsledere ut av corona-tåka

Alle vet at mange toppidrettsutøvere bruker coacher for å forbedre og perfeksjonere sine ytelser for å nå en pallplassering. Men man bruker også coacher i næringslivet, og en av landets ledende coacher... Les mer »
skole universitet

Skriftlige eksamener for elever avlyses våren 2021

Regjeringen besluttet mandag å avlyse alle skriftlige eksamener i grunnskole og videregående opplæring. Muntlig eksamen gjennomføres for 10. trinn og VG3 elever, opplyser Statsforvalteren. Privatister og elever i videregående opplæring med behov for... Les mer »
jobb varsling

Early Stage skal finne Nordlands neste næringslivsdrivere

Early Stage Entreprenørskapsprogram skal for første gang invitere studenter rundt i Nordland for å bli Nordlands neste næringslivsdrivere. Tidligere deltakere har startet 8 gründerselskaper som samlet sett har hentet inn over 2... Les mer »
terrorister

Ny rapport: Norge betaler FN-skolemateriell som fremmer jihad og utsletter Israel

FN-skolene på Vestbredden og Gaza-stripen ser ikke ut til å legge noen demper på jihad-skolebøkene fra palestinske selvstyremyndigheter. Til tross for at Norge holdt bistand tilbake og forsøkte med «konstruktiv dialog», ble de palestinske skolebøkene... Les mer »
covid 19 virus

Skoleelever i Bodø i karantene

Elever ved en av klassene på 7. trinn ved Hunstad barneskole i Bodø er nå satt i karantene etter at en elev har testet positivt på covid-19. I tillegg er tre voksne... Les mer »
politi

Satte fyr på benk utenfor skole i Bodø

Noen ungdommer politiet vet navnet på har utført hærverk på en benk ved Rønvik skole. Deretter ble det tent opp et bål på benken. Brannvesenet slukket flammene natt til søndag i 23-tiden.... Les mer »
bondegård

Fylkesmannen i Nordland: – Nordland har fått nasjonal Inn på tunet-pilot

Onsdag kunne Fylkesmannen i Nordland og Nordland Fylkeskommune slippe jubelen løs, da det ble kjent at Nordland har fått tildelt en av fire nasjonale Inn på tunet-piloter. I samarbeid med utvalgte Nordlandskommuner,... Les mer »
bolig kjøkken brann

Advarer studenter mot brannfeller

Vel 300.000 studenter ved Universiteter og Høgskoler har nylig startet studiene. Mange flytter i egen bolig for første gang, men få er vant til å tenke på egen brannsikkerhet. – Det er... Les mer »
circle K Norge

Victoria fra Narvik i mål med talentutdannelsen

Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Victoria Wikestad Nilsen fra Narvik, som nylig flyttet til andre kanten av landet for... Les mer »
data nett

Politihøgskolen og Nasjonal sikkerhetsmyndighet med samarbeid om cyber og sikkerhet

Politihøgskolen (PHS) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inngår samarbeidsavtale for gjensidig kompetanseutveksling. Både PHS og NSM har sterke fagmiljøer som er av avgjørende betydning for sikkerhetsarbeidet i Norge, og forståelsen av et risikobilde... Les mer »