bondegård

Kurs for unge bønder i Bodø

Nordland Bondelag inviterer nå til det årlige eierskiftekurset for unge bønder på Radisson blu hotell, Bodø 22. – 24. oktober 2021. De ønsker å tilby et kurs for unge bønder, som er en kombinasjon av nyttig... Les mer »
Mikkel Sibe

LESERINNLEGG: Gutta, vi må prate

«Jeg er sliten. Ikke fysisk, men mentalt». «Du er ikke bra nok». Du er bra nok, men utfordringen ligger i å innse det. Man tror det kanskje ikke, men flere av oss... Les mer »
tryg

Tusenvis av studenter kan ta det med ro

Over 300.000 studenter har nylig startet studier ved landets universiteter og høyskoler. Selv om mange av disse flytter på kollektiv, hybel eller leilighet for første gang, trenger de fleste likevel ikke tenke på... Les mer »
cv mal

Nå kan du ta fagbrev i hjemkommunen mens du jobber

Nettskolen NooA lanserer nå 12 svært fleksible nettstudier for dem som ønsker å ta fagbrev. Studiene kan gjennomføres i egen hjemkommune og kan godt kombineres med jobb og familieforpliktelser. NooA har nå også fått tilsagn... Les mer »
søvn

Problemer med å sove? Søvnkurs i Bodø

Man kan oppnå betydelig forbedring av søvnen med relativt enkle grep uten medikamenter. Dette er utgangspunktet for søvnkurset «Sov godt» som starter i Bodø 2. september 2021. Kurset er undervisningsbasert med frivillig... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Politiet på skolene ved skolestart i Nordland

I forbindelse med skolestart vil politiet være tilstede ved skolene i dag, opplyser Nordland politidistrikt. Ved tidligere anledninger har politiets nærvær handlet om å følge trafikkmønsteret til bilister, men også møte elevene... Les mer »
Opplysningsvesenets fond

Opplysningsvesenets fond – 200 år i fellesskapets tjeneste

Opplysningsvesenets fond har bidratt til samfunnsutvikling i Norge i mange generasjoner. Fredag ble 200-årsjubileet feiret med Dronning Sonja til stede. Fondet eier prestegårder, skog og næringseiendom over hele Norge. Historien ble feiret... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Mobbing er et politikeransvar

Det at barn mistrives i skolen er en av de største samfunnsutfordringene vi har. Det er ikke rart at mange faller fra når de skal starte på videregående skole om de aldri... Les mer »
sommer

Scandic Bodø tilbyr studenter månedsleie

For å hjelpe studenter rammet av boligmangel, tilbyr Scandic enkelt- og dobbeltrom til langtidsleie over hele Norge. Scandic Bodø i Sjøgata er ett av hotellene med tilbudet. Nylig meldte regjeringen at det... Les mer »
læring lærer klasse

Tilbud om skoleplass til over 8000 etter andre inntak i Nordland

Etter andre inntak har tallet på elever med tilbud om skoleplass i Nordland økt med 539, til 8269 elever totalt. Elevene som fikk tilbud ved andreinntaket må svare på tilbudet innen 3.... Les mer »