politihøgskolen

Stadig vanskeligere å komme inn på Politihøgskolen i Bodø

Spente søkere over hele landet har nå fått vite om de kom inn på studiet de ønsket seg. I årets opptak til politiutdanningen økte poenggrensene ved alle tre studiesteder. Politihøgskolen tilbyr Bachelor... Les mer »
læring lærer klasse

Vefsn får Nordlands mest moderne skole

Over 1 milliard kroner skal investeres når Nordlands mest moderne skole skal bygges i Mosjøen. Fylkeskommunen er i full gang med planleggingen sammen med Vefsn kommune, og de lover en topp moderne og bærekraftig skole som er bygd for... Les mer »
sport

Stor påmelding til TINE Fotballskole: Forventer så mye som 65 000 deltakere

For mange norske barn har det siste året vært preget av avstand, hjemmeskole og mindre felles aktivitet enn normalt. Når vi nå nærmer oss høysesong for TINE Fotballskole, slår det også ut... Les mer »
skole universitet

Unio varsler opptrapping av streiken i Bodø kommune

Bodø kommune har mottatt varsel om en opptrapping av streiken – dette vil medføre at ytterligere 619 medlemmer, som er medarbeidere i Bodø kommune, tas ut i streik med virkning fra onsdag... Les mer »
læring lærer klasse

Statsforvalteren i Nordland: – Regjeringen åpner for grønt nivå i barnehager og skoler

Fra og med 27. mai kan kommuner med lite smitte selv beslutte om de skal gå til grønt nivå i barnehager og skoler, opplyser Statsforvalteren i Nordland. Nå åpnes det for at... Les mer »
utdanning

Kan bli streik i skoler og helseinstitusjoner i Bodø

Unio kommune varsler streik i skoler, helseinstitusjoner, biblioteker og andre kommunale tjenester over hele landet, dersom Unio og KS ikke blir enige i den pågående meklingen. Fristen er natt til torsdag den... Les mer »
sykkel

Utlysning av midler til sommerskole i Fauske kommune

Fauske kommune har mottatt kr 903 000,- til drift av sommerskole sommeren 2021. I den forbindelse inviterer kommunen til samarbeid med idrettslag, foreninger, bedrifter, videregående skole, og Nord universitet/pedagogstudenter som kan ta ansvar... Les mer »
sv

– Bodø SV vil at boliger skal være noe man bor i, ikke man spekulerer i

Landsmøtet i SV ble avholdt i helga, stemningen var god etter ny god måling for partiet i fylket. Nordlands delegasjon var samlet Bodø, på Thon Hotell. Haldis Andersen fra Bodø (lokallagsleder) var... Les mer »
sykehus doktor

23 smitte-tilfeller i Brønnøy

148 er i karantene som følge av smitte-tilfellene i Brønnøy. Ordføreren beskriver en vanskeleg situasjon, og vil stenge ned i minst en uke. Ordførar i kommunen, Eilif Trælnes, sier en nedstenging er... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Statsforvalteren i Nordland: – Muntlig eksamen går som vanlig våren 2021

Regjeringen har nå bestemt at muntlig eksamen foregår som vanlig for 10. trinn og avgangselever på studieforberedende og påbyggning i videregående skole. Muntlig-praktisk eksamen gjennomføres ikke, ifølge Statsforvalteren i Nordland. Trekkordningen for... Les mer »