Norges første tannkrem for barn med Svanemerket

svanemerket

Nå er det en etterlengtet nyhet for småbarnsforeldrei Bodø-butikkene, de populære barnetannkremene fra Solidox har nemlig blitt svanemerket.

Tannkremene har samme smak som før, og tilfredsstiller nå de strenge kravene Svanemerket har til hvilke ingredienser produkter kan inneholde.

Barne- og juniortannkrem fra Solidox er fri for det sulfatholdige skummemiddelet SLS, og inneholder istedenfor et mildere skummemiddel som er skånsomt mot munnens naturlige miljø. Tannkremene har heller ingen konserveringsmidler som er klassifisert som allergifremkallende, og ingen mikroplast.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Det at tannkremene er skånsomme og tilfredsstiller de strenge kravene til Svanemerket, går ikke på bekostning av effekten – de er fortsatt like effektive og beskytter og styrker tennene like bra som andre tannkremer. Innhold av fluor følger nasjonale retningslinjer fra Helsedirektoratet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.