Starburst er et vinnende spill hos Great win

Starburst har i løpet av årene sikret sin posisjon som en av de gøyeste spilleautomat i spill-verdenen. Og dette kommer tydelig frem hos Great win. Denne anmeldelsen kaster lys over hvorfor Starburst... Les mer »
fengsel

Mann i Nordland siktet for overgrep mot 254 barn

En mann fra Nordland er siktet i det som kan være en av Norges største overgrepssaker på nett. Så langt har 254 barn i det politiet mener er alderen 7–13 år status som fornærmet... Les mer »
macbook

4 av 10 nordmenn bruker skjerm daglig mens de spiser

I en ny undersøkelse fra HelloFresh svarer 1 av 5 nordmenn at de føler seg mindre stresset når de spiser sammen med andre. – Ro, glede ved matlaging og felles måltider med de... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Nå blir det enklere å starte bedrifter i Norge

Tidligere kunne det ta opptil 30 dager å få etablert et selskap. Gjennom et privat-offentlig samarbeid heldigitaliseres nå løsningen. Det gjør det enklere og raskere å starte bedrift. Målet er at næringsdrivende... Les mer »
bodøposten android

13 126 husstander mangler tilgang til raskt internett i Nordland

85 000 husstander mangler tilgang til raskt internett i Norge.  13 126 av dem befinner seg i Nordland. Regjeringen har som mål at alle i Norge skal ha tilgang til 100 Mbit/s bredbånd... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Forenkling av Løsøreregisteret

Nå lanseres det digitale Løsøreregisteret på ny plattform. Tidligere har næringslivet måtte vente fire dager på lån, nå kan lån utbetales samme dag det tinglyses. Det betyr raskere tilgang til kapital for... Les mer »
jul

FINN endrer «Hjelp til jul» på Torget

FINN har en tradisjon for å støtte veldedige organisasjoner og hjelpe folk som trenger det gjennom bruken av markedsplassen. I 2016 opprettet man derfor en kategori på FINN torget kalt “Hjelp til jul”,... Les mer »
cv mal

Ny rapport: Manglende tillit til offentlige virksomheter og kommuner fra innbyggerne

Rambøll Management Consulting har offentliggjort rapporten IT i praksis 2023. Rapporten er den mest omfattende undersøkelsen om strategisk bruk av IT og av arbeidet med digitalisering i offentlige virksomheter og kommuner. IT... Les mer »
bodøposten

Under angrep: Bodøposten.no forsøkt hacket nesten 1 million ganger!

Nettbanker og nettaviser er lokkende mål for hackere, og enkelte nettaviser er tydeligvis mer utsatt enn andre mediebedrifter. Den lokale nettavisen Bodøposten.no har blitt forsøkt hacket nesten 1 million ganger. – For øyeblikket... Les mer »
cv mal

Lanserer Skolelederen.no

Skolelederforbundet lanserer nå en ny digital nettside med nyheter og fagstoff. Målgruppen er Skolelederforbundets 4 500 medlemmer og alle andre som er opptatt av barnehage og skole. – Dette er et viktig skritt for... Les mer »