david jensen

Skal tilby webdesign til bedrifter i Bodø

Stadig flere kjøper varer og tjenester på nettet, det betyr at stadig flere bedrifter i Bodø skaffer seg nettsider og nettbutikker. Nå skal et kjent webdesign byrå etablere ny avdeling i Nordland.... Les mer »
pc

Medietilsynet: – EUs digitale lover må sikre medienes uavhengighet

Medietilsynet er opptatt av å verne ytringsfriheten og medienes uavhengighet når EU nå utformer nytt lovverk på det digitale området. EUs lovforslag om digitale tjenester (Digital Services Act) og digitale markeder (Digital... Les mer »
telenor

5G-utrullingen skyter fart

Telenor er for alvor i gang med 5G-utrullingen i Norge. Et helt nytt nett står klart når oppgraderingen er ferdig innen utgangen av 2024. Her kan du se hvor Telenor har bygget... Les mer »
kirkens sos

Sterk økning i pågang til Kirkens SOS i sommer

Sist uke mottok Kirkens SOS over 6.200 henvendelser på telefon, melding og chat. – Ensomhet og selvmordstanker har ikke tatt ferie, sier generalsekretær Lasse Heimdal. Blant de 6.200 henvendelsene kommer hovedandelen inn... Les mer »
stortinget

Kina hacket Stortinget − Uakseptabelt og svært alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært alvorlig, og det må forventes at kinesiske... Les mer »
ol

Strømmetjenesten Strim viser Sommer-OL i 4K

I forbindelse med Sommer-OL lanserer strømmetjenesten Strim 8 nye TV-kanaler fra Discovery, en av disse er i 4K. Det er Discovery som sitter på rettighetene til årets Sommer-OL, som finner sted i... Les mer »
hewlett packard pc

Ny undersøkelse: 7 av 10 fra Nord-Norge har fortsatt tilgang på skriver hjemme

Til tross for spådommer om skriverens død, står den fortsatt sterkt i norske hjem. 1 av 10 i Nord-Norge som ikke har tilgang på skriver hjemme skulle i tillegg ønske at de... Les mer »
demokratene

Demokratene krever å være med på NRKs Valgomat

Det er snart Stortingsvalg, og det betyr valgkamp, debatter og ulike tester for hvilke partier som passer best. Men på NRKs Valgomat er det ett parti som glimrer med sitt fravær: Demokratene.... Les mer »
google

Nå kan du melde fra om kritikkverdige forhold i Bodø kommune på nett

Bodø kommune har nå samlet muligheten til å melde fra om feil og mangler, samt kritikkverdige forhold, på nettsiden bodo.kommune.no under en felles knapp som heter «Meld fra». Her kan du melde... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

Sikrer norske arbeidsplasser: FrP fikk gjennomslag for mindre avgifter

Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for viktige avgiftslettelser som sikrer norske arbeidsplasser og hjelper flere av dem som sliter med psykiske problemer som følge av pandemien.  – For Fremskrittspartiet har det vært viktigst... Les mer »