google

7,5 millioner til bredbåndsutbygging i Meløy

Nordland fylkeskommune har i sin innstilling for tildeling av bredbåndsmidler 2020 satt av 7,5 millioner kroner i støtte til Meløy sin søknad for 2020. – Dette er en skikkelig gladmelding og viktig... Les mer »

3 steg til å finne beste VPN for amerikansk Netflix

Å finne frem til den beste VPN tjenesten for å streame amerikansk netflix fra Norge kan være vanskelig. Det finnes flere hundre tilbydere, med forskjellig båndbredde, prising og ekstratjenester.  For deg som... Les mer »
eiendom

Nordmenn har solgt boliger selv for 6 milliarder

Propr.no har 28 prosent vekst i oppdrag første halvår og det har så langt hele 2.900 tegnede oppdrag fordelt på alle landets kommuner. – På tross av Corona har vi opplevd en god... Les mer »
EL og IT Forbundet

Brudd i IKT-forhandlingene

Det er brudd i forhandlingene på IKT-overenskomsten mellom Abelia og EL og IT Forbundet. – Det var for stor avstand mellom partene til å fortsette forhandlingene, sier forbundssekretær Torbjørn Sundal som ledet... Les mer »
data nett

Politihøgskolen og Nasjonal sikkerhetsmyndighet med samarbeid om cyber og sikkerhet

Politihøgskolen (PHS) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inngår samarbeidsavtale for gjensidig kompetanseutveksling. Både PHS og NSM har sterke fagmiljøer som er av avgjørende betydning for sikkerhetsarbeidet i Norge, og forståelsen av et risikobilde... Les mer »
google

Bredbåndsutbyggingsloven baner vei for økt bredbåndsdekning i Norge

Bredbåndsutbyggingsloven trådte i kraft 1. juli i år, loven har som formål å legge til rette for mer kostnadseffektiv utbygging og økt bredbåndsdekning i Norge, ved å sikre tilgang til passiv fysisk infrastruktur.... Les mer »
sykehus doktor

Nå kan du bestille koronatest i Bodø på nett

Fra i dag kan personer som mistenker at de er smittet av koronavirus bestille en test via Bodø kommunes nettsider. Innlogging skjer via ID-porten, opplyser Bodø kommune. – Vi håper dette kan lette mye... Les mer »
forfatter

Korona gjør digitale kurs til ny standard

Koronapandemien har snudd opp-ned på hverdagen til de som driver med standardiseringen av Norge. Løsningen ble en brutal omstilling av forretningsmodellen – samt å digitalisere den omfattende kurskatalogen. – 12. mars ble... Les mer »
kalkulator

Nå er kompensasjonsordningen åpen for søknader for juni og juli

Foretak med betydelig omsetningsfall i juni og juli kan nå søke om tilskudd fra kompensasjonsordningen for næringslivet. For fire måneder siden åpnet nettportalen for kompensasjonsordningen for næringslivet, kompensasjonsordning.no. Siden har over 60.000... Les mer »

Tips til sommerens beste underholdning

Så er sommeren 2020 på hell og for oss her nord – som knapt har sett temperaturer over 20 celsius – kan det kanskje påstås at det har vært litt stusselig å... Les mer »