iphone

Digital hjemmeoppfølgning i Bodø gir bedre helse

I dag er digital hjemmeoppfølging en del av tjenestene som kan tilbys fra Bodø kommune, og man kaller tjenesten for Helsehjelpa. Helsehjelpa i Bodø følger med på målinger og symptomregistreringer som brukerne... Les mer »
allente

Allente og TV 2 utvider avtale med strømmerettigheter

TV 2 og Allente styrker samarbeidet i det norske TV-markedet, og utvider nå sin eksisterende avtale til også å inkludere rettigheter til strømming. Med denne rettigheten på plass vil Allente kunne tilby... Les mer »
google

Mange blir lurt av e-poster som ser ut til å komme fra arbeidsgiveren

E-poster som tilsynelatende ser ut til å komme fra HR- eller IT-avdelingen trykkes på av mange. – Dette er helt klart en effektiv måte for svindlere å prøve å lure oss på,... Les mer »

Hva er VPN og hvordan kan det brukes under gambling på nett

VPN er noe som støtt og stadig reklameres for i de største nettavisene i Norge. Det er også noe som blir stadig mer populært blant nordmenn når de surfer eller spiller på... Les mer »

Topp 5 raskest voksende bransjer

Verden er i stadig endring, og med det næringer som vokser og blomstrer. Hvis du vil være en del av en bransje som er på vei oppover, må du vite hvilke de... Les mer »
tjen penger online

– Svindlere utnytter at vi har dårlig passordhygiene

Morsomme eller koselige spørsmål i sosiale medier kan se uskyldige ut, men kan være første steg i et svindelforsøk. – Over 60 prosent gjenbruker passord og har for dårlig passordhygiene, sier sikkerhetsekspert.... Les mer »
hederskvinner

LESERINNLEGG: Hederskvinner i Nordland

Begrepet hedersmann har vært brukt og har lenge stått i norske ordbøker. Når substantivet hederskvinne ble lagt inn i den norske ordboka, har vært vanskelig å finne ut av. I Bodø er... Les mer »
telenor

De fire nordligste fylkene velger Telenor

Fylkeskommunene Nord-samarbeidet (FKN) og Telenor har inngått en rammeavtale om leveranse av mobil og fast tale- og datakommunikasjon. Avtalen har en varighet på fire år, og skal også sikre fylkene tilgang til... Les mer »
nextory

Nextory E-book Awards 2022: Isabel Raad vinner prisen for årets beste voksenbok

Vinnerne av Nextory E-book Awards 2022 er nå kåret. Prisen er initiert av bokstrømmetjenesten Nextory for å hylle e-boken og årets mest leste titler. Årets store vinner innenfor voksen-kategorien er Isabel Raad... Les mer »
posten

Neste år flytter Posten brevsorteringen fra Bodø

Siden årtusenskiftet har brevvolumet i Norge falt med 80 prosent. Økt digitalisering er den største driveren bak det kraftige fallet. Det forventes at utviklingen vil fortsette og om få år vil hver husstand... Les mer »