bodøposten android

Telia bygger 5G: – Nå er det Bodø sin tur

Telias nasjonale 5G-utbygging fortsetter for fullt, og selskapet er nå i gang med den omfattende moderniseringen av mobilnettet i Bodø kommune. Det betyr høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.... Les mer »
tjen penger online

Høysesong for cyberangrep: Rådene for en sikker vinterferie på hytta

Denne og neste uke er det vinterferie her i landet. Ifølge Virke vil 2 av 10 av oss ta vinterferie i år – noe som tilsvarer rundt 800.000 nordmenn. Dette bør du... Les mer »
vigsel gift

Skatteeataten: Enklere vei til bryllup i utlandet

Valentines Day står på trappene, og er du i det ekstra romantiske hjørnet i år har det aldri vært enklere å gifte seg på en kritthvit strand i Thailand eller i en... Les mer »
officelink

OfficeLink – En suksesshistorie fra Bodø

Bodø har mye å være stolt av, naturen, historien og selvsagt Glimt. Men det er sjelden man hører suksesshistorier om bedrifter fra Bodø. Bedriften OfficeLink fra Bodø er definitivt unntaket. OfficeLink har... Les mer »
nettspill

Ny undersøkelse: Foreldre vet ikke hva barna opplever på nett

Undersøkelse viser at halvparten av norske foreldre ikke synes de vet nok om hva barna deres gjør og opplever på nett. Tirsdag markeres Safer Internet Day. – Barn og ungdom er mye på... Les mer »
utdanning

Økning i antall mobbe-henvendelse

Elevundersøkelsen 2022 viser at mobbing økte på alle trinn fra 2021 til 2022. Også Blå Kors har opplevd en dramatisk økning i antall mobbe-henvendelser på chat-tjenesten SnakkOmMobbing.no med 70% i 2022, sammenliknet... Les mer »
tv

Medietilsynet åpner for politisk reklame på tv

Medietilsynet støtter Ytringsfrihetskommisjonens forslag om å droppe forbudet for politisk reklame på tv. – Nordmenn bruker mindre tid på tv, og mer tid på digitale medier, der formidlingskraften er minst like sterk.... Les mer »
bodøposten android

Gildeskål får 6,9 millioner kroner i bredbåndsmidler

– Kommunen prioriterer områdene Horsdal-Hammaren, Arnøyene, Sørfinnset / Sørfjorden, Kjøpstad, Skjelvika, Nordfjorden (Nygårdsjøen, Saura, Ertenvåg) og Øyjorda-Nordsandnes, sier fylkesråd for næring Linda Helen Haukland. ​Nordland fylkeskommunen har ansvaret for forvaltning av de... Les mer »
some mobil

2 av 5 kan bli utestengt fra kontoen sin

Nesten halvparten av oss har ikke sikker nok pålogging på sosiale medier eller e-post. – Da er du ekstremt sårbar for ID-tyveri. Det sier Tron Ingebrigtsen, IT-sikkerhetssjef i Frende Forsikring. Frendeundersøkelsen utført... Les mer »
bodøposten android

Trend Micro øker 5G-sikkerheten

Cybersikkerhetsselskapet Trend Micro har etablert CTOne, et nytt datterselskap, som fokuserer på å styrke sikkerheten i 5G-nettverk. – Trend Micro har vært en spydspiss hva gjelder å ivareta sikkerheten og muliggjøre nettverks-transformasjoner i... Les mer »