Vibeke C Hammer

Toppidretts-coach Vibeke Hammer hjelper bedriftsledere ut av corona-tåka

Alle vet at mange toppidrettsutøvere bruker coacher for å forbedre og perfeksjonere sine ytelser for å nå en pallplassering. Men man bruker også coacher i næringslivet, og en av landets ledende coacher... Les mer »
forfatter

Koronakontor: 1 av 3 ennå i joggebukse på jobb

Nordmenn tviholder på joggebukse og fritidsantrekk på hjemmekontoret, viser fersk undersøkelse. Bare 22 prosent av dem som jobber hjemmefra svarer at de kler seg om til vanlig arbeidsantrekk, selv etter måneder på... Les mer »
nrk

Nytt underholdningsprogram på NRK: De neste

«De neste» er et nytt underholdningsprogram der seks unge musikalske talenter får møte seks godt etablerte og folkekjære artister. I hvert program får de unge talentene utdelt hver sin låt fra artistene,... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Nytt digitalt førerkort- og kjøretøysystem rulles ut

De siste årene har det skjedd en aldri så liten digital revolusjon for alle som har, eller arbeider med kjøretøy. Sakte, men sikkert, har det nye førerkort- og kjøretøysystemet Autosys blitt rullet... Les mer »
riksrevisjonen

Rikrevisjonen: – Politiet svake på kriminalitet på nett

Nettovergrep mot barn og unge, datainnbrudd og nettbedragerier øker. En stadig større andel av kriminaliteten utføres på nett uten at politiet har klart å holde følge med utviklingen, viser Riksrevisjonens nye undersøkelse.... Les mer »
tjen penger online

2 av 3 redde for ID-tyveri: Slik unngår du svindel

ID-tyvene er alltid oppdatert på trender og spiller på følelsene dine. To av tre nordmenn er redde for å bli utsatt for ID-tyveri. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for Frende... Les mer »
forbrukslån

Nytt rekordår for digital regningsbetaling i Norge

Til tross for et krevende år for norsk næringsliv ble 2020 et nytt rekordår for digital regningsbeta-ling. Det ble registrert 516 millioner innbetalinger med KID og 164 millioner fakturaer sent som eFaktura.... Les mer »
telenor

LESERINNLEGG: Vår tids største trussel

Den største trusselen mot våre demokratiske verdier ligger i misbruk av en ny digital virkelighet. Årets Sønstebypris både anerkjenner dette og hyller Norges usynlige krigere. De som daglig håndterer hundrevis av alvorlige... Les mer »
yoga bodø

Vil sponse folkehelseprosjekt i Sørfold

Vil du og din forening skape et folkehelseprosjekt og søke om støtte til dette? Sørfold kommunes folkehelsekoordinator hjelper dere videre. Grunnet sykdom har samlinger utgått, men søknadsfristene for en del av de... Les mer »
Gunnar Sønstebys Minnefond

Sønstebyprisen 2021 tildeles cyberforsvarere

Sønstebyprisen 2021 tildeles organisasjoner som forsvarer oss mot cyberangrep. De tilhører statlige, militære og private institusjoner, noen hemmelige, men felles for dem alle er at de hver eneste dag avverger truende situasjoner... Les mer »