ANNONSE: Billige forbrukslån

penger

Vi trenger alle å låne penger til forskjellige ting i livet, vi trenger å låne penger til bolig, bil, oppussing og andre formål. Boliglån er lån med sikkerhet og har derfor alltid lav rente, men forbrukslån er lån uten sikkerhet.

Men forbrukslån trenger ikke være dyre, om du leter litt på internett finner du faktisk billige forbrukslån.

Problemet er at det er massevis av banker og lånetilbud, og hvem har vel tid til å finne alle lånetilbudene og sammenligne rentene? Heldigvis finnes nettsider som har gjort hele jobben for deg, det eneste du trenger å gjøre er å klikke på lånetilbudene og sende inn din lånesøknad.

Les også:  Kom deg i bedre form med sykkel

Nettsiden FinansTopp.no er en nettside som samler inn informasjon og rangerer lån og kredittkort, nettsiden har også en kjempebra oversikt med billige forbrukslån.

Den effektive renten, altså lånerente pluss alle gebyrer, på lånene varierer fra rundt 5 % opp til rundt 50 %. Her gjelder det med andre ord å sjekke tallene grundig før du velger å søke på et av lånene.

Les også:  Kom deg i bedre form med sykkel

Du finner mer informasjon om de forskjellige lånene på nettsiden og du kan enkelt klikke deg videre til bankenes søknadsskjema.

Husk at det er gratis og helt uforpliktende å søke om forbrukslån. Du kan søke om flere lån samtidig, før du velger det billigste forbrukslånet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.