Hederlig tap for Glimt mot Arsenal på Aspmyra

glimt arsenal

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra av lederen av Premier League, formsterke Arsenal, for returoppgjør i Europaligaen. Aspmyra var fullpakket med over 8 000 tilskuere.

Det første kvarteret spilte lagene jevnt, så kom Glimt til flere muligheter, men forsvaret til Arsenal var tett. Etter 25 minutter setter Bukayo Saka inn 0-1 for Arsenal.

Glimt imponerte med flere angrep men fikk ikke satt sjansene, og det var flere.

Les også:  Målfest på Aspmyra: Glimt sikret Europa-kamper

I andre omgang kjører Glimt hard mot Arsenal som klarer å stå av angrepene, og angrepsrekka til Glimt klarer ikke sette sjansene. Så kommer Arsenal inn i kampen igjen i en kort periode, før Glimt de siste 20 minuttene kjører hardt mot Arsenal.

Glimt har flere flotte muligheter, men forsvaret til Arsenal var rutinerte og London-laget slapp med skrekken.

– Bodø/Glimt har all grunn til å være stolte over mye av det de viste i kveld mot serielederen i Premier League. På Emirates var de aldri i nærheten, men i kveld hadde de fortjent poeng, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

– På en måte gjør vi en ok kamp, men så slet vi med å få den under tverrliggeren. Alt i alt gjør vi en god kamp, og vi hadde sikkert fortjent mer fra denne kampen her. Vi fortjente mer i dag, sier Runar Espejord til Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.