Glimt tapte mot Roma: Ute av Europaligaen

tribune publikum

Bodø/Glimt møtte AS Roma på Stadio Olimpico torsdag kveld i returoppgjøret i semifinalen i UEFA Europa Conference League. Glimt ledet 2-1 etter første runde på Aspmyra.

Roma starter best med et hardkjør mot Glimt. Etter et hjørespark er det Tammy Abraham i Roma som scorer 1-0 etter bare fire minutter. Men Roma fortsetter hardkjøret.

Glimt svarer ikke på angrepene, blir hengende bakpå og sender ballen bakover istedenfor fremover. Så blir det 2-0 med Nicolò Zaniolo, og kort tid etter 3-0 til Roma av Zaniolo. Så blåser dommeren ti pause.

Les også:  Glimt feiret gull i Eliteserien 2023 på Aspmyra

Rett etter pausen setter Roma inn ett mål til og stillingen er 4-0. Igjen er det Nicolò Zaniolo som scorer.

Selv om Glimt ligger under sender Glimt ballen bare unntaksvis frem, bortsett fra det siste kvarteret hvor Glimt gjør flere bra angrep, men det ble for lite for sent.

– Det er først og fremst fortjent. Vi var ikke i nærheten av gode nok i dag. Det er jævlig frustrerende å føle på at vi står og ser i bakken og gjemmer oss. Det så ikke ut til at vi ville være utpå der. Vi taper 0-4, men det kunne sikkert vært mer, sa Ola Solbakken til Nettavisen.no.

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

– Vi kom til Colosseum og ble spist av løvene. De hadde en god dag, vi hadde en dårlig dag. Da blir forskjellen stor. Jeg er veldig skuffet over den prestasjonen vi gjør i dag, og måten vi fremstår på, sa Knutsen til Viaplay etter kampen.

– Vi vant bare én av fire kamper, men vi er et mye bedre lag. På den dagen du må vinne for å gå videre, så spiller vi med vårt beste lag og forskjellen er enkel å se, sa Roma-trener Mourinho.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.