LESERINNLEGG: Hva vil Abid Raja?

Foto: Liv Aarberg

Kan Abid Raja være så snill å svare på hvem som skal sikre norsk kulturell identitet? Skal muslimene sikre norsk kulturell kontinuitet? Skal afrikanerne? Kineserne eller andre europeere kanskje? Heller ikke svenskene som er våre brødre kan det. Det er kun nordmenn som kan sikre norsk kulturell kontinuitet.

Av Anders Tronstad, politisk talsmann for tilbakevandring for Selvstendighetspartiet.

Raja liker ikke at man bruker begrepet migrant om folk som flykter fra krig og ulykke. Vi vil insistere på å bruke ordet migrant fordi det er nettopp det de er. Det øyeblikket de satte sine føtter i et fredelig land og valgte å tråkke videre – for bedre økonomiske betingelser – opphørte de å være flyktninger, per definisjon. Dette burde Raja vite.

Slutt å sammenlikne norske migranter i Amerika med dagens migranter i Europa. De som i sin tid kom til Amerika fikk ingenting gratis og måtte jobbe hardt for alt de hadde. Norske flyktninger i Sverige ble stilt krav til og risikerte å bli utvist om de ikke oppførte seg.

Les også:  Sex uten samtykke: AUF Nordland fikk gjennomslag i Arbeiderpartiet

«Hvordan kan man lage handlingsplaner mot muslimhat når man legitimerer påstander om snikislamisering», spør Abid Raja seg. Hadde Raja vært redelig så hadde han protestert mot en handlingsplan som kun er rettet mot hat mot en bestemt gruppe mennesker. Når det gjelder snikislamiseringen så kan man sløyfe tilføyelsen «snik», nå er islamiseringen blitt åpenbar.

Abid Raja liker ikke ordet snikislamisering, det gjør ikke jeg heller men der han mener det er brun skremselspropaganda, mener jeg begrepet er misvisende da det fremstilles som om det foregår i det skjulte, det gjør det som sagt ikke lenger. Faktum er at Norges muslimske befolkning har gått fra omtrent null til 200 000 på 50 år, den muslimske befolkningen har doblet seg hvert decennie. Det finnes intet bedre begrep for å beskrive hva det er som pågår, da denne religionen – på grunn av den demografiske utviklingen – tar stadig mer plass.

Les også:  LESERINNLEGG: Det rustes til helsestrid i Nord-Norge

Stadig mer islamisering er også å vente om vi følger Rajas anbefalinger om å ukritisk ta imot båtmigranter. Vi påtar oss en stor byrde i form av nåværende og fremtidig økonomisk støtte til disse. Og hvert eneste år øker den.

Noen sannsynlige tall viser at vi allerede bruker 1/6 av statsbudsjettet hvert år på innvandring. Tall som 250 milliarder hvert år er nesten uforståelig for den vanlige mannen i gata, men det tilsvarer ca. 132.500 Porsche cab. til 1,9 mill. pr. stk; eller 600 kilometer om man setter dem inntil hverandre – hvert eneste år. Abid Raja må gjerne kalle det kasseapparat-mentalitet, men vi må forholde oss til virkeligheten og pengene må hentes et sted fra.

Les også:  Rødt Nordland: – EØS-rapport gir grunn til bekymring

Utover den økonomiske kostnaden har vi en demografisk og kulturell kostnad. Nordmenn kommer til å bli minoritet i eget land i slutten av dette århundre om vi ikke tråkker på bremsene. Allerede nå har 42% av alle nyfødte i Oslo innvandrerforeldre – en økning på 75% på mindre enn 18 år.

Vi ser hvordan det har gått for Sverige så vi vet hva vi har i vente.

Det vi hadde av felleskap har forvitret i et land som nå splittes opp i etniske og kulturelle grupper.

Foto: Liv Aarberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.