Stortinget

NATO-parlamentarikere møtes på Stortinget

Politikere fra 30 land deltar når Stortinget er vertskap for møtet i den faste komitéen (Standing Committee) i NATOs parlamentarikerforsamling (NATO PA) 25. – 26. mars. Statsminister Jonas Gahr Støre skal tale... Les mer »
sp

Vedum med varme ord om Senterparti-veteranen Anne Enger Lahnsten

Partileder Trygve S. Vedum holdt som vanlig en god og personlig tale til landsmøtet hvor han spesielt takket Anne Enger Lahnsten for hennes bidrag til å bevare det norske selvstyret. Han startet... Les mer »
sv

Jitse fra Andøy er delegasjonsleder til SVs landsmøte

Sosialistisk Venstreparti arrangerer i disse dager sitt 25. ordinære landsmøte. Blant delegatene som er i salen, er Jitse Buitink som er førstekandidat til kommunevalget for SV i Andøy kommune. – Fantastisk å få... Les mer »
pensjonist

LESERINNLEGG: Stans nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien

For to år siden fikk FrP sammen med Ap, Sp og SV gjennomslag for at nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien skulle stanses. Av: Bård Hoksrud, stortingsrepresentant for FrP, Morten Wold, stortingsrepresentant for... Les mer »
senterpartiet

Bodøjenter på landsmøte til Senterpartiet

Bodø Sp sender både leder og nestleder på landsmøtet og man er fornøyd med at Bodø Sp får sendt to flotte politikere til Trondheim denne helga. Anna Cecilie Jentoft er delegat som leder... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Gjelsvik raner fremdeles kraftkommunene

Den 28. september presenterte regjeringen en ny skattepakke med formål om å fordele overskuddene fra naturressursene bedre. Eller sagt på en folkelig måte: Staten ville sentralisere penger fra distriktskommuner med vannkraft til... Les mer »
Naturvernforbundet

Kritisk til nye regler for vindkraft

Naturvernforbundet advarer mot regjeringens forslag til nye regler for vindkraft på land. I et høringsinnspill påpeker forbundet at kommuner kan bli fanget i naturødeleggende vindkraftutbygginger som de ikke kommer ut av. –... Les mer »
stortinget

Utenriks- og forsvarskomiteen besøker USA

Utenriks- og forsvarskomiteen besøker USA denne uken. I løpet av uken skal komiteen blant annet besøke New York, Washington D.C. og Norfolk. – Det er alltid nyttig og lærerikt å besøke USA.... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Regjeringen leverer ikke – FrP advarte

For kort tid siden ble det kjent at Husbanken er tom for penger og at kommuner får avslag på søknader om sykehjemstilskudd. Det er selvfølgelig veldig synd, men dessverre ikke overraskende. Det... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Hva folkeretten i dag misbrukes til

Siden freden i Westfalen i 1648 har siviliserte stater vært enige om en rekke prinsipper og kjøreregler for fredelig sameksistens. Disse har gjennom århundrene utviklet seg til det vi i dag kaller folkeretten. Av:... Les mer »