senterungdommen

LESERINNLEGG: Senterungdommen fikk viktige gjennomslag i hurdalsplattformen

Med hurdalsplattformen ble det klart hva den nye regjeringen skal jobbe for å oppnå de neste fire år. Senterungdommen har jobbet gjennom, og fått mange gjennomslag i denne plattformen. Av Mikkel Sibe,... Les mer »
nordland fylke

Ser fram til å møtes

– Jeg gleder meg til å kunne samle fylkestinget til et vanlig fysisk møte igjen etter koronaen. Digitale møter er vel og bra, men jeg har savnet å kunne se mine politikerkolleger... Les mer »
nfk

– Tar bort arbeidsplasser

– Dette er ikke tiden for å kutte, men for å satse. Det sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll som kommentar på reduksjonen i bevilgningene til Innovasjon Norge. I statsbudsjettet kutter regjeringen støtten til Innovasjon... Les mer »
Innovasjon Norge

Statsbudsjettet 2022: – Ikke tiden for å kutte næringsrettede virkemidler

I forslaget til statsbudsjett for 2022 foreslår regjeringen et betydelig kutt i Innovasjon Norge. I en tid der omstillingsbehovet i norsk næringsliv er økende, er behovet for et sterkt Innovasjon Norge større... Les mer »
nfk

Ingen penger til fiskerihavn på Andenes: – Åtte bortkastede år

I Høyreregjeringens siste statsbudsjett ligger det ingen penger til fiskerihavn på Andenes. Fylkesrådsleder Tomas Norvoll er rystet. Nordland fylkeskommune har over lang tid jobbet for å få realisert ny fiskerihavn på Andenes,... Les mer »
Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

Senterpartiet kritisk til statsbudsjettet: – Ser ikke hele Norge

Senterpartiet mener Solberg-regjeringens siste budsjett ikke tar tak i utfordringene med økende forskjeller på tvers av hvor folk bor og hva folk tjener. – Det er mye som må rettes opp i... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Staten trenger ikke bompenger!

Det er et trist faktum at det nyvalgte Stortinget elsker bompenger, selv om enkelte partier i valgkampen prøvde å innbille velgerne noe helt annet. Av Vidar Kleppe, Demokratene Et av de verste... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Nordmenn fortjener langt lavere strømpris!

Norge, vi må ikke la oss lure av vindturbiner og «grønn energi». Selv om det til tider blåser godt på toppene i Norge, også etter stortingsvalget den 13. september. Av Vidar Kleppe, Demokratene... Les mer »
fn new york

LESERINNLEGG: Norge med i ny FN-hatfest mot Israel

Regjeringen greide heller ikke denne gangen å motstå fristelsen til å delta i FNs regelmessige hatfest mot Israel under åpningen av høstsesjonen. Av Av dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme Hele 34... Les mer »
virke

– Ny regjering må legge til rette for norsk verdiskaping

Sparegrisen i norske hjem er full, men det er ikke gitt at pengene går tilbake til norsk verdiskaping. Det kan den nye regjeringen gjøre noe med. Handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon vil ha... Les mer »