frp

LESERINNLEGG: På tide å lytte til Norges viktigste industri!

En global nedstengning som følge av pandemien har gjort at etterspørselen etter olje har stupt. Samtidig med oljepriskrig har dette gitt store utfordringer for olje- og gassproduksjonen i verden og i Norge.... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Visjon Norge, NRK og KrF

De som har ønsket Visjon Norges undergang har hatt mye å glede seg over de siste ukene. Kristnes forhold til penger har vært en de faktorene som igjen har vært avgjørende. Da... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

LESERINNLEGG: Stopp bistanden til Kina!

Norge ga 94,2 millioner kroner i bistand til Kina i 2018. Det er helt urimelig at Norge giru-hjelp til en av verdens største økonomier. Av Christian Tybring-Gjedde, Utenrikspolitisk talsperson (FrP). Kina har... Les mer »
skip båt

LESERINNLEGG: Arbeiderpartiet kan kaste norske sjøfolk på land

Fremskrittspartiet er opptatt av faktiske resultater. Vi ønsker å gi norske sjøfolk på kysten og på norsk sokkel de samme vilkårene for sine jobber som ansatte på land har. Men vet vi... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Er Israels eksistens et hinder for fred?

Den nye regjeringskoalisjonen i Israel har annonsert at den har til hensikt formelt å erklære israelsk suverenitet over deler av Judea og Samaria.  Det dreier seg i alt vesentlig om deler av det såkalte... Les mer »
energi strøm

LESERINNLEGG: Vindturbiner ødelegger norsk natur og gir dyrere strøm!

I Demokratenes nye program heter det: «En større utredning fra Norges Miljøvernforbund dokumenterer at vindturbiner er ødeleggende for vår siste villmark: kysten. Av Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokratene. De reduserer arealet... Les mer »
frp

FrP krever svar på når familieparkene kan åpne igjen

De store familieparkene i Norge er på denne tiden vanligvis i ferd med å gjøre seg klar for den store sommersesongen. Fremskrittspartiets Morten Ørsal Johansen i næringskomiteen og Silje Hjemdal i familie-... Les mer »
fotball

LESERINNLEGG: Klar for avspark!

Av alle uviktige ting i verden er fotball den viktigste har en gang pave Johannes Paul II så riktig sagt. Blant fotballfans og –spillere, store som små, hersker det en utålmodig stemning.... Les mer »
Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Kompensasjonsordningen nå åpen for alle

En ny innsynsløsning vil gi opplysninger om bedrifter som har fått innvilget søknad om tilskudd fra kompensasjonsordningen. Lørdag 18. april åpnet portalen for kompensasjonsordningen for næringslivet under navnet kompensasjonsordning.no. Finansdepartementet har tidligere varslet... Les mer »
veiarbeid

Den nye Hålogalandsveien bør bygges av norske entrepenører

Stortingsrepresentantene Kjell-Børge Freiberg og Bård Hoksrud fra Frp reagerer på at regjeringen vil utlyse den nye Hålogalandsveien som ett anbud. De mener det vil parkere norske entreprenører i gtøfta for så å... Les mer »