Gjensidige blir Vipps-bank

gjensidige vipps

Gjensidige er Norges største forsikringsselskap, og tilbyr allerede kundene sine å betale forsikringer med Vipps. Kunder som velger å motta regninger i Vipps kan betale årspremien med noen få sveip på telefonen, uten å taste KID-nummer.

Gjensidige Bank er blant Norges raskest voksende banker, og henvender seg primært til personkunder gjennom digitale flater, og nå blir det enda enklere for Gjensidiges bank-kunder.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

– Vi satser mye på å tilby kundene gode opplevelser basert på brukervennlige løsninger på mobil og pc. Vipps er en veldig naturlig del av et slikt tilbud, sier Krister G. Aanesen, som nylig tiltrådte som administrerende direktør i Gjensidige Bank.

– Vi er veldig glad for at Gjensidige nå blir med på den felles Vipps-satsingen, og vi tror selskapet har mye å bidra med i samarbeidet fremover. Gjensidige er et selskap som til stadighet har utfordret konkurrentene på produktinnovasjon og digitale løsninger. Med Vipps i verktøykassen følger vi oss trygge på at Gjensidige-kundene kan forvente seg enda flere forenklinger på for eksempel betaling og innlogging, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.