MUSIKK: deLillos ute med «Kent Evelyn»

drabant

Dette er en splitter ny singel fra deLillos sitt kommende album «Dum som et menneske», som blir de norske musikkheltene sitt 18. (!) studioalbum.

Etter å ha sluppet singler som «Plage», «Bare gråte» og «Se på et tre» det siste året, får du snart også høre mer ny musikk fra Lars, Lars, Øystein og Lars. Ifølge sistnevnte, Lars Beckstrøm, ble teksten til «Kent Evelyn» skrevet på bakgrunn av en opplevelse fra en gang på 90-tallet, da deLillos var på turné i Telemark.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

– Det var sent på kvelden etter konserten vår, sier Beckstrøm.

– Vi var litt pussa og det var nok Kent Evelyn også. Han kom inn i garderoben sammen med en kompis og sjarmerte oss alle; hadde sminke på og fargerike klær og vi dro videre på bar. Han var utrolig morsom, fascinerende og sjarmerende og alle vi i deLillos syntes med tiden at han fortjente en sang.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Ikke nok med det; de vurderte til og med å kalle opp et band etter ham. Kent Evelyn Airport, skulle det hete, og det skulle være et sideprosjekt der de kun spilte psykedelisk pop-musikk. Men mens Beckstrøm skrev teksten, innså han at det kanskje ikke alltid var så lett å være Kent Evelyn, bosatt i en liten by hvor han sannsynligvis fikk altfor mye uønsket oppmerksomhet.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Det er nok derfor jeg opplever at denne sangen uttrykker både noe livsbejaende og noe melankolsk. Uansett. Vi hadde en strålende kveld på byen.

«Dum som et menneske» er utsatt til januar 2020, og slippes da på CD, vinyl, og digitalt – og i tillegg som en eksklusiv vinylboks.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.