Milepæl for Norge Rundt: 2000 episoder!

tv

Hva er vel fredagen uten? Norge Rundt sender program nummer 2000 fredag 9. februar på NRK TV.

For mange er kjenningsmelodien lyden av helg. Hver fredag siden programmet gikk på lufta 2. oktober 1976 har Norge Rundt fortalt historier fra hele landet.

– Det er utrolig stas at Norge Rundt når nok en milepæl, sier programleder Elin Skaar.

Hun er programleder nummer 234 og kommer fra et av NRKs distriktskontorer, som alle Norge Rundt-programledere. Hver uke drar et produksjonsteam på tre til alle mulige steder i Norge for nære møter med både vanlige og uvanlige nordmenn.

Les også:  NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

– Vi er stolte, glade og ydmyke over at vi får samle Norge hver eneste fredagskveld og vise frem det beste fra landet vårt. Vi har møtt over 200.000 personer og produsert langt over 10.000 reportasjer fra alle landets kommuner, forteller Skaar.

Fredag 9. februar sendes episode nummer 2000 på NRK1 kl. 19.40. Da besøker Norge Rundt Bygdekvinnelaget på Dokka som brenner for arbeid og integrering.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Vi treffer folk på MAKS-kafeen og gleder oss til å vise frem store ting fra et lite sted, sier Skaar.

I gjennomsnitt ser en halv million Norge Rundt hver fredag, og ofte er markedsandelen over 60 prosent.

– Vi tror at folk i fremtiden også vil se helt vanlige folk på TV, så vi er klare for minst 2000 episoder til, sier programleder Elin Skaar.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.