JYSK reåpner modernisert butikk i Brønnøysund

jysk

Etter en omfattende modernisering, er JYSK atter en gang klare til å ønske kundene i Brønnøysund velkommen med mer inspirasjon, nytt lys og tre-lignende gulv. Butikken finner du i Sømnaveien 139 og den reåpner 20.01 kl 09.00

I perioden 13.12.2021 til 19.01.2022, har JYSK butikken i Brønnøysund gjennomgått en ekstensiv transformasjon i henhold til JYSK sitt nyeste butikk-konsept.

Fra 20.01 kl 09.00, vil kundene møte en større og mer moderne butikk som tilbyr enda mer inspirasjon.

– Denne forandringen løfter butikken vår enormt mye, og gir den en helt ny look. For oss som jobber i butikken blir dette en helt ny hverdag, som også gjør arbeidsmiljøet enda bedre. Butikken blir lysere og triveligere, og for kundene blir det lettere å finne frem i hyllene samtidig som de får se mer av vårt møbelsortiment, sier Store Manager Beathe Jørgensen.

Les også:  Ny biskop i Sør-Hålogaland: – Vi skal lære av Bodø/Glimt

Reåpningen av butikken i Brønnøysund er en del av en stor JYSK investering i Norge, hvor 250 millioner NOK går med på å oppgradere alle de norske butikkene til det nyeste 3.0 butikk-konseptet innen utgangen av 2024. Dette betyr at det hver andre uke til og med utgangen av 2024, enten vil åpnes eller moderniseres en ny JYSK butikk i Norge. 

Det nye butikk-konseptet gjør det lettere å navigere i butikken, og å orientere seg blant det store utvalget av senger, møbler, interiør, og alt annet som skaper hygge i hjemmet.

Les også:  A-krimsenteret i Nordland: Utenlandske arbeidstakere utnyttes

Det nye lyset og tre-lignende gulvet i den moderniserte JYSK butikken i Brønnøysund skaper en komfortabel og avslappende handleopplevelse.

– I JYSK har vi et bredt utvalg av møbler i skandinavisk stil, til en god pris. Vi har også alt du trenger for å sove godt; madrasser, senger, dyner og puter og sengetøy. På åpningsfesten vil du få muligheten til å gjøre noen meget gode kupp! Kompetente selgere står klare, og venter på å veilede kundene våre til det beste kjøpet, sier District Manager Ellen Therese Andreassen.

Les også:  Investeringsviljen i nord svekkes

JYSK åpnet sin første butikk i Norge i 1988, og har i dag 103 butikker i landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.