manchester-united

Strømmetjenesten Strim utvider med Champions Leauge og LaLiga

Strømmetjenesten Strim har blitt enige med TV 2 om å inkludere Champions League og LaLiga i Strim sine sportspakker. Innholdet vil være på plass i Strim til den viktige Champions League-kampen mellom... Les mer »
kanal10

VIDEO: Kanal 10 på besøk i Bodø

Den norske TV-kanalen Kanal 10 Norge var nylig på besøk i Bodø. Anledningen var episode 8 av programserien «Møtepunkt» der programlederne Gunn og Harald Riis reiser rundt om i Norge. I denne... Les mer »
signal

Signal i Bodø feirer fornøyde kunder

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største leverandør av innholdstjenester på fiber. Siden oppstarten i 2002 har de hatt en stor vekst, og leverer Altibox til kunder fra Brønnøysund i sør til Mehamn... Les mer »
nrk

TV-aksjonen: Her er årets programledere!

Christian Strand, Anne Rimmen og Robert Stoltenberg er programledere for TV-aksjonen 2021. Sendinga går på NRK1 og i NRK TV søndag 24. oktober. TV-aksjonen i år går til Plans arbeid for å... Les mer »
nrk

«Popkorn og politikk» – Podkasten som vil kapre lyttere med politisk drama

Kan verdenspolitikk være underholdende? Ja, mener serieskaper Gjermund Stenberg Eriksen og programleder Shaun Henrik Matheson. Duoen bak podkastsuksessen «Trump mot verden» er klare med en ny underholdningspodkast om politikk på verdensscenen. I... Les mer »
mikrofon musikk tale

Meløy byr på underholdning i sommer

Mandag 2. august kan barnefamilier delta på Familietrylleshow med Daniel Larsen. Larsen har underholdt barn og familier gjennom 27 år og er en etablert magiker og illusjonist med flere TV-opptredener, opplyser Meløy... Les mer »
ol

Strømmetjenesten Strim viser Sommer-OL i 4K

I forbindelse med Sommer-OL lanserer strømmetjenesten Strim 8 nye TV-kanaler fra Discovery, en av disse er i 4K. Det er Discovery som sitter på rettighetene til årets Sommer-OL, som finner sted i... Les mer »
allente

Nesten annenhver nordmann planlegger å se på sommerens fotball-EM

Nordmenn er klare for å benke seg foran tv-en når EM begynner denne helgen. I en undersøkelse gjennomført av Demoskop på oppdrag fra tv-leverandøren Allente, sier 40 prosent av de spurte at... Les mer »
viaplay

Viaplay feirer ny seerrekord og bekrefter to nye sesonger av «Pørni»

Henriette Steenstrups kritikerroste dramaserie Pørni er den mest sette norske serien på Viaplay i løpet av én uke. Nå bekrefter strømmetjenesten at det kommer to nye sesonger med familien Middlethon, og innspillingen er allerede... Les mer »
bodø 17 mai

Her er programmet for 17. mai 2021 i Bodø

Det blir TV-sending fra Stormen konserthus fra kl. 07.50. Følg med på kommunens hjemmeside for mer informasjon og program for TV-sendingen. Programledere er Reidun Kjelling Nybø og Knut Folkestad. I tillegg til... Les mer »