handeland

Lego lanserer et helt nytt univers basert på barnas drømmer og kreativitet

Mandag 15. mai i år lanserer Lego årets største satsning med et helt nytt univers kalt Lego DREAMZzz. Lego DREAMZzz er det første temaet fra Lego som er inspirert av måten barn... Les mer »
gknordic

Slik får du kinofølelsen hjemme

Savner du de gode gamle dagene med kino, popcorn og en ekte filmopplevelse? Med dagens storformat-TV er det bare litt kreativitet som skal til for å oppleve kino-nostalgi i moderne format. LGs... Les mer »
standup

Eksklusivt intervju: Kevin Vågenes kommer til Bodø!

Komistjernen Kevin Vågenes kommer til Stormen Konserthus i Bodø. Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi. Kevin Vågenes er Norges mest... Les mer »
nrk

Disse leder Spellemann 2022

Yosef Woldemariam og Selma Ibrahim har fått det ærefylte oppdraget å lede jubileumssendingen av Spellemann lørdag 15. april. I år er det 50 år siden de første Spellemannprisene ble delt ut, år... Les mer »
nfk

Røst og tørrfisk på italiensk TV

Loneley Planet og Mediaset TV, Italias svar på TV 2, besøkte Røst for å lære om historien til tørrfisk, reiseliv, men ikke minst om den dramatiske historien rundt Pietro Querinis skipsforlis. Reisehåndbok-utgiveren... Les mer »
nrk

Ramadan på NRK: Cengiz Al og Bahare Viken leder årets «Festen etter fasten»

Når høytiden id al-fitr igjen skal markeres på NRK, er det med ny programlederduo i spissen. Cengiz Al og Bahare Viken leder årets «Festen etter fasten» lørdag 22. april på NRK1 og... Les mer »
trigger

Nytt sofa-konsept fra Samsung og designbyrå

Først kom sofaen, så kom TV-en. Mens TV-en er i stadig utvikling, er sofaen mer eller mindre lik som da den ble introdusert. I et nytt prosjekt, har en av verdens største... Les mer »
tv

Medietilsynet åpner for politisk reklame på tv

Medietilsynet støtter Ytringsfrihetskommisjonens forslag om å droppe forbudet for politisk reklame på tv. – Nordmenn bruker mindre tid på tv, og mer tid på digitale medier, der formidlingskraften er minst like sterk.... Les mer »
kino

Nå settes aldersgrensene på kino av distributørene

Fra 1. januar har distributørene selv ansvar for å sette aldersgrense på kinofilmer. Frem til nå har dette vært gjort av Medietilsynet. – Dette er en nødvendig modernisering av regelverket. Vi skal... Les mer »
lobben emd

Tidenes barnevern-skandale: Lobben-saken blir Europa-historiens første doble EMD-sak!

Trude Lobben skapte overskrifter i aviser og hovedsaker på TV i Norge etter at kun knuste barnevernet i Norge og regjeringsadvokaten med seieren i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) i Strasbourg 10. september... Les mer »