allente

Allente og TV 2 utvider avtale med strømmerettigheter

TV 2 og Allente styrker samarbeidet i det norske TV-markedet, og utvider nå sin eksisterende avtale til også å inkludere rettigheter til strømming. Med denne rettigheten på plass vil Allente kunne tilby... Les mer »
nrk

NRK i gang med sesong 2 av «Hodet i klemme»

«Hodet i klemme» ble en av fjorårets store seriesnakkiser. Nå er seerne hørt – det blir en ny sesong av serien om det norske brytemiljøet. Hva skjer egentlig videre med Stig-André, Felix,... Les mer »
pr-o

The Green Planet: Etter 26 år kommer BBC med ny dokumentar om planteriket

I den nye serien The Green Planet, med sir David Attenborough, reiser han rundt i verden, fra USA til Costa Rica og Kroatia til Nord-Europa, for å utforske den imponerende planteverdenen. Serien,... Les mer »
nrk

Slik blir julen på NRK

Gjør deg klar for en deilig jul med både tradisjonsrike og nye favoritter på NRK. Du kan blant annet oppleve ny julekalender, stemningsfulle konserter, julepodkast og spennende serier. Det er duket for... Les mer »
manchester-united

Strømmetjenesten Strim utvider med Champions Leauge og LaLiga

Strømmetjenesten Strim har blitt enige med TV 2 om å inkludere Champions League og LaLiga i Strim sine sportspakker. Innholdet vil være på plass i Strim til den viktige Champions League-kampen mellom... Les mer »
kanal10

VIDEO: Kanal 10 på besøk i Bodø

Den norske TV-kanalen Kanal 10 Norge var nylig på besøk i Bodø. Anledningen var episode 8 av programserien «Møtepunkt» der programlederne Gunn og Harald Riis reiser rundt om i Norge. I denne... Les mer »
signal

Signal i Bodø feirer fornøyde kunder

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største leverandør av innholdstjenester på fiber. Siden oppstarten i 2002 har de hatt en stor vekst, og leverer Altibox til kunder fra Brønnøysund i sør til Mehamn... Les mer »
nrk

TV-aksjonen: Her er årets programledere!

Christian Strand, Anne Rimmen og Robert Stoltenberg er programledere for TV-aksjonen 2021. Sendinga går på NRK1 og i NRK TV søndag 24. oktober. TV-aksjonen i år går til Plans arbeid for å... Les mer »
nrk

«Popkorn og politikk» – Podkasten som vil kapre lyttere med politisk drama

Kan verdenspolitikk være underholdende? Ja, mener serieskaper Gjermund Stenberg Eriksen og programleder Shaun Henrik Matheson. Duoen bak podkastsuksessen «Trump mot verden» er klare med en ny underholdningspodkast om politikk på verdensscenen. I... Les mer »
mikrofon musikk tale

Meløy byr på underholdning i sommer

Mandag 2. august kan barnefamilier delta på Familietrylleshow med Daniel Larsen. Larsen har underholdt barn og familier gjennom 27 år og er en etablert magiker og illusjonist med flere TV-opptredener, opplyser Meløy... Les mer »