Nå kommer Gauteshow på NRK

nrk

Gaute Berg Næss og Snorre Kind Monsson inviterer kjente gjester til et litt annerledes humorprogram i NRK TV. Premiere torsdag 4. januar.

Gauteshow er et humorprogram der Gaute Berg Næss og Snorre Kind Monsson spiller to uvitende og grenseløse programledere, som stiller dumme spørsmål til inviterte gjester i studio.

Programlederne er mest opptatt av å ha det morsomt og tøffe seg, og bryr seg lite om hva gjestene tenker. Vitsene kan føre til reaksjoner som pinlig stillhet, latterkramper og direkte motstand fra de som sitter i sofaen.

– Vi skal rett og slett ha et show foran en gjeng med profilerte folk. Det handler for det meste om at Snorre og jeg skal ha det moro. For all del, vi skal ha masse herlige gjester, men først og fremst skal Snorre og jeg ha det gøy, sier Næss.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Serien vil ha aldersgrense 15 år i NRK TV. Gutta er spente på hvordan mottakelsen blir blant publikum.

– Jeg tror det kan gå både bra og dårlig. En slags blanding, kanskje. At noen kommer til å like det, mens andre ikke liker det. En god miks der, altså, sier Monsson.

Næss ble nominert i kategorien Årets morsomste på nett under Humorprisen 2022. Monsson vant Årets Humorspire under samme utdeling.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Serien er produsert av produksjonsselskapet Munter for NRK. Programmet har tidligere blitt publisert på Munter sin egen YouTube-kanal, men de nye episodene blir å se i NRK TV.

– NRK ønsker å satse på denne gjengen fordi de er noen av de morsomste vi har i landet for tiden. Vi har skikkelig lyst til å jobbe sammen med Gaute, Snorre og Munter med dette prosjektet, sier Christina Rezk Resar, redaksjonssjef i NRK Underholdning.

Gauteshow inviterer publikum til å le og selv reflektere over hvor grensene går for hva som er innafor å si.

Programledernes ledesnor er at det er bedre å si noe veldig feil, enn å ikke si noe i det hele tatt.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Gauteshow er et konsept som er opptatt av mangfold. Her inkluderes alle typer mennesker med ulike bakgrunner og etnisiteter. Å tulle med alt og alle er humorens måte å inkludere på. Gauteshow inviterer til et rom der det går an å si feil ting – for så å bli korrigert, men ikke kansellert, sier Resar.

Gauteshow har premiere torsdag 4. januar i NRK TV. I den første episoden er Ella Marie Hætta Isaksen, Tim Kristian og William Heimdal gjester i studio.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.