NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

netonnet

Nå får forbrukere som velger en TV fra merket Andersson hele 10 års garanti på sin TV, som er markedets lengste garanti og en forlengelse på 7 år sammenlignet med Anderssons tidligere garantiperiode.

– Vi er veldig glade for nå å kunne tilby våre kunder markedets lengste garantiperiode for TV-er, sier Pia Törnström, Private Label Manager i NetOnNet og ansvarlig for merkevaren Andersson.

TVer av modellen Andersson, en av NetOnNets egne merkevarer, gir nå hele 10 års garanti uansett modell. Dette strekker seg lenger enn reklamasjonsretten i Norge på TVer som er 5 år.  

– Vi har kontinuerlig for å øke kvaliteten på produktene våre. Våre data viser nå det våre kunder også bekrefter; en TV fra Andersson er en veldig god TV, av høy kvalitet og med mange fornøyde kunder. Vi manifesterer det nå ved å tilby kundene markedets lengste garantiperiode for TV-er. En garanti som i praksis for de aller fleste betyr at du har en garanti for hele levetiden til TV-en, sier Pia Törnström, Private Label Manager i NetOnNet og ansvarlig for merkevaren Andersson.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene flås og bompengene sløses!

Garantien dekker defekter forårsaket av material- eller produksjonsfeil, som funksjonsfeil i skjermen. Dette inkluderer også en 100 % pikselfeilgaranti. Garantien gjelder i 10 år fra kjøpsdato, for kjøp gjort fra 16. november 2023 og senere og retter seg mot de som bruker TV-en i et hjemmemiljø.

Pia Törnström sier at trenden med at kundene velger selskapets egne merkevarer, eller såkalte private labels, er sterk – spesielt i tider hvor folks lommebok er tydelig påvirket av den generelle økonomiske situasjonen.

Les også:  Spar penger: Dette kan du gjøre med middagsrestene

– Våre egne merkevarer er produkter av høy kvalitet til en lavere pris. Vår handelsrapport som vi la frem for noen uker siden viser at til tross for at 87 prosent av nordmenn opplever at kjøpekraften er svekket, gjør 65 prosent grep for å handle varer i detaljhandelen. De fleste har da valgt et rimeligere alternativ enn tidligere. Da blir kjedene sine egne merkevarer, som tilbyr rimelige produkter av god kvalitet og et godt alternativ til de mer etablerte merkene – og her står NetOnNet meget sterkt.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

Under merkevaren Andersson tilbyr NetOnNet en rekke ulike produkter i kategorier som TV, nettbrett, støvsugere, kjøkkenapparater, hodetelefoner og powerbanks.

TV-apparater av merket Andersson selges hos NetOnNet, Komplett og Webhallen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.