Avinor lyser ut ny kontrakt på Bodø lufthavn

avinor

Avinor overtok driften av Bodø lufthavn fra Forsvaret 1. august 2016, og det ble inngått avtaler med Mesta og Falck om leveranser av henholdsvis plasstjeneste og brann- og redningstjenester på Bodø lufthavn. Disse avtalene ble inngått med en varighet på to år, samt ett års opsjon på forlengelse.

Avinor har gjort vurderinger av leveranser og pris på plass-, brann- og redningstjenestene ved Bodø lufthavn. Den overordnede vurderingen er at leveransene fra Falck og Mesta har vært gode. Selskapene har levert i henhold til kontrakt og har vist god kvalitet og leveransepålitelighet.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Dagens avtaler inneholder for øvrig flere kontraktsmessige forbedringsområder som ikke vil kunne endres uten at kontrakten lyses ut på nytt. Det vil derfor være nødvendig med en ny tilbudskonkurranse nå slik at vi får en mer optimalisert drift for tjenesten, sier lufthavnsjef i Bodø, Inger-Hilde Tobiassen.

Avinor har derfor besluttet å ikke utløse opsjonen på ytterligere ett års forlengelse av avtalene. Det utlyses en ny konkurranse på leveransene av disse tjenestene med oppstart av ny avtale 1. august 2018.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.