Mittanbud innfører verifisering med BankID

tjen penger online

Anbudstjenesten innfører nå BankID-verifisering for å gjøre plattformen tryggere og mer effektiv for både håndverksbedrifter og forbrukere.

 Det skal være trygt og effektivt å bruke Mittanbud, og som Norges største anbudstjeneste for håndverksjobber har vi et ansvar for å bidra til en ryddig og seriøs bransje. Derfor er vi nå stolte av å ha innført BankID-verifisering for våre brukere, sier Kari Gausen, product manager i Mittanbud.

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Innføringen har til nå vært en kjempesuksess, forteller Gausen. 

– Over 1/3 av de som legger ut jobber, velger å identifisere seg med  BankID, selv om det enn så lenge er et frivillig alternativ. Dette er kjempebra og en trygghet for de bedriftene som opptrer seriøst. Mittanbud skal være et trygt og seriøst sted for våre bedrifter å skaffe seg jobber, og med innføringen av BankID mener vi at kundemassen blir enda mer seriøs. Å identifisere seg vil gjøre det vanskeligere for de som ikke opptrer ordentlig.

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.