tjen penger online

Mittanbud innfører verifisering med BankID

Anbudstjenesten innfører nå BankID-verifisering for å gjøre plattformen tryggere og mer effektiv for både håndverksbedrifter og forbrukere. – Det skal være trygt og effektivt å bruke Mittanbud, og som Norges største anbudstjeneste for... Les mer »
pressenytt

Mo i Rana-produsent lanserer nytt mattesamarbeid på Manhattan

De har utviklet en ny mattekolleksjon som hedrer kvinnelige designikoner. Nå er Heymat fra Mo i Rana på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram... Les mer »
snn

Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norges resultat for første kvartal 2024 viser 916 millioner kroner før skatt. Dette er 13 millioner kroner høyere enn i samme kvartal i 2023. Konsernsjef Hanne Karoline Kræmer sier dette... Les mer »
pressenytt

Helgelandsbedrift er Norges beste eksportør

Matteinnovatørene Heymat mottok prisen Årets eksportbedrift under Designindustrikonferansen i ettermiddag.  Årets Designindustrikonferanse gikk foran en fullsatt sal i Nasjonalmuseet i Oslo torsdag 25. april. Her ble prisene Årets eksportbedrift, Årets produkt, Årets... Les mer »
pressenytt

Heymat fra Mo i Rana kjemper om viktig eksportpris

De har økt eksporten og doblet salget til USA. Nå er Heymat nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende eksportpris. De nominerte er Aclima, Devold, Fora Form, Hadeland Glassverk, Heymat, LK Hjelle, Lundhs,... Les mer »
Naturvernforbundet

Naturvernforbundet: Hogst av naturskog må stanses!

Naturvernforbundet krever at flatehogsten i gammel naturskog må stanses inntil vi vet hvor de mest verdifulle områdene er, men Stortinget sier nei. Ukritisk hogst av naturskog ødelegger leveområdene til en rekke truede... Les mer »
nfk

Klar melding til offshorenæringen i Nordland

ConocoPhillips Skandinavia AS skal bore en avgrensningsbrønn på Slagugle-funnet i Norskehavet i løpet av siste kvartal i år. Persontransport og basedrift er lagt til Kristiansund. Fylkesråd for næring i Nordland, Bjørn Larsen... Les mer »
pressenytt

Bodø-utviklede heller får arkitekturutmerkelse

En fabrikk i Bodø har deltatt i utviklingen av en ny generasjon drenerende heller. Nå er de med og mottar Asak FLYT DOGA-merket for design og arkitektur.  – Asak FLYT tok form... Les mer »
nofir

Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Overskuddsmateriale fra fiskeri- og oppdrettsnæringa kan bli den neste motetrenden, tror Sisters in Business, og satser på oppsirkulerte redskap sammen med Nofir. – Bærekraftig design er helt klart på moten, og her... Les mer »
nfk

Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Fylkesråd for næring Bjørn Larsen ber Direktoratet for mineralforvaltning om å prioritere saksbehandlingen for uttak av dolomitt ved Ljøsenhammeren i Bodø. Det er SMA Mineral AS som søker om konsesjon for å... Les mer »