Sommerens nyheter fra Fjordland

sommer mat

Om sommeren er vi enda mer på farten, og vi vil ha lettere mat med spennende smaker. Dette speiles i sommerens nyheter fra Fjordland som blir å finne i butikkene.

To nye smaksrike retter fra det thailandske kjøkken, full oppgradering av det asiatiske sortimentet og enda flere mer mettende, smakfulle på-farten-måltider. En ny pastasalat med skinke, og bygg- og havrelunsjer med granola skal holde oss mette på stranden i sommer.

Fjordland er fortsatt på farta!
Fjordland fortsetter satsningen innenfor spiseklare mellommåltider, og utvider salatserien «Litt mat» ytterligere! Frem til nå, har serien kun bestått av vegetarretter, salater basert på korn og grønnsaker. Nå utvider vi med en smakfull pastasalat, som i tillegg til grønnsaker, også inneholder skinke.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

I tillegg til pasta og skinke inneholder nykommeren blant annet grillet rød og grønn paprika, sjalottløk, og urter som oregano og timian. En frisk crème fraîche-dressing og gaffel følger også med.

– Forbrukerne har etterspurt en salat med mer protein, derfor utviklet vi pastasalat med skinke. Det er ofte man trenger «litt mat», og serien er utviklet spesielt for alle som trenger litt smart påfyll i en hektisk hverdag, forteller markedssjef Ellen Molstad Dale.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Nordmenn blir stadig mer inspirert av mat fra andre kulturer
Det er økende interesse for thailandsk mat blant norske forbrukere og vi spiser thailandsk mat i snitt 7 ganger i året. 15 % av oss spiser thai-mat minst en gang i måneden (Spisefakta 2016). Ferdigmat er en enkel måte å smake på mat fra andre kulturer.

– Nordmenns appetitt for thailandsk mat, kombinert med ønske om å spise mer grønnsaker, har bidratt til at Fjordland utviklet spicy Thai Grønnsaksgryte i den nøkkelhullmerkede serien Sunt&Godt. Dette er en sunn og smaksrik gryte med 64 % grønnsaker, som i tillegg er rask og enkel tilberede, sier Inger-Lise Bestum, Kategorisjef ferdigmat i Fjordland.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Fjordland lanserer også en annen etterspurt nyhet, Kylling Red Curry, også den fra det thailandske kjøkkenet. Denne nyheten er smaksrik og medium sterk. Den kommer med en saus med kokosmelk; midt i blinken for de som er ute etter en spennende, smaksrik og autentisk rett.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.