oppskrifter mat

Spar penger: Dette kan du gjøre med middagsrestene

I en tid hvor Norge opplever økonomiske utfordringer med høy inflasjon, høye strømpriser og økte renter, blir husholdningenes økonomi strukket til det ytterste. Etter en kostbar julefeiring og nyttår, vil noen oppleve... Les mer »
økologisk norge

22. februar er andelslandbrukets dag!

Hva kan gi mer lykke, mer dyrking og spising av lokale, bærekraftige grønnsaker og attpåtil tryggere økonomi for bonden? Det høres ut som en drøm. Men det er altså andelslandbruk. Når du... Les mer »
Foto: Oilivia

Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

I forkant av Valentine’s Day har en fersk undersøkelse avslørt at norske menn setter pris på hjertevarmende gestus av en litt annen art. Overraskende nok foretrekker 12 prosent av norske menn at deres... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

I fjor eksporterte Norge nærmere 20.000 tonn klippfisk til Portugal. Denne uken var fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth i Lisboa for å promotere klippfisk og øke eksporten. –  Ingen andre i Europa... Les mer »
mattilsynet

Mattilsynet: Nordland friskmeldt for lakseparasitt

Mattilsynet friskmelder Fustavassdraget i Nordland for lakseparasitten Gyrodactylus salaris, etter at prøvene bekrefter at vassdraget er fri for parasitten. Når Fustavassdraget nå friskmeldes betyr dette at alle elvene og vassdragene innenfor Vefsnaregionen er fri for parasitten. Fustavassdraget... Les mer »
coop

Coop utbetaler rekordhøyt kjøpeutbytte til medlemmene

Coop-medlemmer har i disse dager fått utbetalt over 1,4 milliarder kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medlemmene fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør 1,4 milliarder kroner. Coop-medlemmene får dermed en rekordhøy samlet... Les mer »
Skatteetaten

Fant feil hos over halvparten av serveringsstedene

I november og desember har Skatteetaten gjennomført personallistekontroller hos virksomheter over store deler av landet. 149 serveringssteder ble kontrollert, og hos 77 av dem var det feil i føringen av personallister. Disse... Les mer »
coop

Extra lanserer massivt priskutt og avvikler pristak

Extra-sjef Håvard Jensen forventer at det nye året vil innebære lavere innkjøpspriser fra lavpriskjedens leverandører, og lover å sende besparelsen videre til kundene. Derfor avvikles dyrtid-grepet Pristak og prisene på over 150... Les mer »
matbutikk

Ny undersøkelse: Har ikke råd til å spise sunt

Vi er på vei mot et samfunn der forbruker har kunnskap og ønske om å bevare god helse, men blir begrenset av økonomi. Hvem tar ansvaret for å snu denne utviklingen? To... Les mer »
REMA 1000

REMA 1000 satser: – Vi fryser prisene på over 1000 varer

REMA 1000 går foran med et nytt og offensivt prisgrep på årets første dag. – Nå fryser vi prisene på over 1000 varer. Dette gir kundene forutsigbarhet og trygghet i en tid... Les mer »