mills

Nytt laksepålegg fra Mills snart i Bodø-butikkene

Ved å lansere laksepålegg med pepper og vårløk & sitron gjør Mills det enkelt å få i seg mer fisk. To brødskiver med pålegget dekker dagsbehovet for omega 3. Det har også... Les mer »
rogn

Slik tilbereder du skrei

Skreien er i sesong kun noen få måneder i året. Benytt sjansen til å nyte denne kvalitetsfisken mens du kan. Vi gir deg alt du trenger å vite for å lage et... Les mer »
gjensidige

Kombiskap og frysebokser kan gi matsjokk på hytta

Tusenvis av hytteeiere kan risikere å komme frem til hytta i vinterferien til fordervet mat. De vet det bare ikke selv. – Kombiskap og da spesielt frysere er produsert for å stå... Les mer »
hkstrategies

Slutt på tacosøl: Old El Paso lanserer kjegleformede tortillas

Old El Paso lanserer helt nye ferdig brettede tortillas som gjør det enda enklere å nyte meksikansk mat for hele familien. Tortillaene passer til både frokost, lunsj og middag, og har den... Les mer »
lerum

Ny Smudi-smak fra Lerum til Bodø-butikkene

Suksessen fra 2020 er basert på ideen om å ta ut den naturlig søtningen fra frukt og bær, og tilsette det til en ny ladning med frukt og bær. På den måten... Les mer »
handeland pr

Husk Samefolkets dag – Lag pizza med reinsdyrskav!

Lørdag 6. februar er Samefolkets dag, og hva passer bedre enn å feire samenes nasjonaldag med noe ekstra godt laget på reinsdyrskav? Frossent kjøtt skal vanligvis tines sakte før det stekes, for... Les mer »
restaurant

Kun en konkurs i utelivsbransjen i Nordland i januar

Tross en svært utfordrende situasjon for mange norske selskaper, lar konkursene fremdeles vente på seg – selv i de mest koronautsatte bransjene. Per Fjærestad i Creditsafe mener de positive konkurstallene for januar... Les mer »
q-meieriene

Sparer 75 tonn plast på nytt rømmebeger

Q-Meieriene kutter plast fra et av sine mestselgende produkter. Endringen på 15 millioner rømmebegre vil spare miljøet for 75 tonn plast i året. – Vi jakter hele tiden innovative løsninger for emballasje.... Les mer »
matbutikk

Matproduksjon i Norge går som normalt

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad har nylig hatt et nytt møte med sentrale aktører i landbruket og Mattilsynet. Tema for møtet var status etter innføring av omfattende innstramminger i Oslo, Follo og... Les mer »
Norsk Mat

Matmerk skifter navn til Norsk Mat

Stiftelsen Matmerk skifter i løpet av første halvår 2021 navn til Stiftelsen Norsk Mat, melder organisasjonen i en pressemelding. – En stiftelse som skal styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon bør ha et... Les mer »