scandic havet

Test: Topp frokost hos Scandic Havet i Bodø

Scandic Havet hotell i Bodø sentrum er byens høyeste bygning og Nord-Norges største konferansehotell med kapasitet i storsalen for opptil 600 personer. Det er flere nye og sentrale hotell i Bodø sentrum... Les mer »
matbutikk

Så enkelt spiser du nok frukt og grønt

Det er store helsegevinster ved å spise mye frukt og grønnsaker og de fleste av oss ønsker gjerne å spise mer av det. Likevel er det bare 1 av 5 som spiser... Les mer »
grillmat

Ny rapport: Her er de nye grill-trendene

Grillsesongen er for mange nordmenn svært etterlengtet, og interessen for grill er stor. Spørsmålet er likevel om ferdighetene står i stil med interessen. En fersk undersøkelse har nå sett nærmere på hvordan... Les mer »
mills

Nå kommer Mills Majo til Bodø-butikkene

Folkefavoritten fra 1951 får en ny og tøff lillesøster. Nå finner du Mills Majo i butikkene. Nykommeren er en mer luftig majones, med en litt syrlig og frisk smak.   – Vi ser at flere ønsker... Les mer »
jordbær

Dobbelt så lang sesong for norsk jordbær

Jordbærsesongen blir dobbelt så lang etter nye initiativ og samarbeid mellom produsenter og handel. Allerede inneværende år er planen å produsere 40 prosent mer norsk jordbær enn året før. Det gir et... Les mer »
Comfort Hotel Bofø

Test: Førsteklasses frokost hos Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø er det nyeste hotellet i Bodø og ligger i midten av Bodø sentrum. Comfort Hotel er et moderne hotell for den prisbevisste uten det unødvendige. Comfort Hotel Bodø er... Les mer »
nfk

Skryt og penger til 4H Nordland

– Vi er fulle av beundring over 4H og alle andre frivillige som har «trosset» pandemi og bidratt til å opprettholde tilbud til barn og unge. Vi er veldig  glade over å kunne... Les mer »
quality ramsalt

Test: Fantastisk frokost hos Quality Hotel Ramsalt

Quality Hotel Ramsalt i Bodø er et av byens nyeste hotell og en del av Nordic Choice Hotels. Det er flere nye og moderne hotell i Bodø, og det skiller sikkert lite... Les mer »
orion pizza

Terningkast 6 for Orion Pizza i Bodø

Pizza regnes vel som den nye nasjonalretten i Norge, og slik er det også for folk i Bodø. Det er flere pizzarestauranter i Bodø å velge mellom, og en av dem er... Les mer »

Slik blir 17. mai på NRK

Etter to år med nedstenginger og med et barnetog som trolig blir rekordlangt, tegner årets 17. mai til å bli akkurat den folkefesten vi vil ha. Du får det beste innholdet fra... Les mer »