grønnsaker

Nå kan det bli dyrt å grønnvaske

EU forslår nå strenge krav til hva som kan kommuniseres som grønt og bærekraftig. Både i EU og i Norge kan grønnvasking ende med store bøter. Nylig la EU-kommisjonen frem et forslag... Les mer »
handeland

Påskekos med barna: Sitronmuffins med valmuefrø og timian

Påske er tid for kos og hygge. Hva med å lage disse søte og syrlige sitronmuffinsene, de blir knasende gode med valmuefrø. I tillegg er de saftige og fluffy – en perfekt... Les mer »
mat asia

Fersk undersøkelse fra HelloFresh: Unge nordmenn foretrekker utenlandsk mat

En fersk undersøkelse fra HelloFresh viser at 90 prosent av unge nordmenn mellom 30-39 år foretrekker utenlandsk mat. Over 50 prosent av de mellom 18-29 svarer det samme. – En tydelig indikasjon... Les mer »
pr-operatørene

14. mars er biff og blowjob-dagen!

14. mars er det Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang... Les mer »
Nucleus

Nå kommer Freia Smil som iskrem i Bodø-butikkene

Det søte samarbeidet mellom de to norske merkevarene Hennig-Olsen Is og Freia fortsetter: nå lanseres deilig Smil på pinne. Freia Smil ble lansert som boksis høsten 2022 og ble en umiddelbar suksess.... Les mer »
Veterinærinstituttet

Intensiv produksjon og avlusning øker helse- og velferdsproblemene i lakseoppdrett

Fiskehelserapporten 2022 fra Veterinærinstituttet viser at en rekke sykdommer knyttet til intensiv produksjon og håndteringskrevende avlusning preger oppdrettsnæringen. Sår, gjelleproblemer og bakteriesykdommer bidro til at dødeligheten økte fra året før. I 2022... Les mer »
Naturviterne

Korn til noen dagers forbruk er for lite

Naturviterne ber om tilstrekkelig midler til å starte beredskapslagring av korn allerede i revidert statsbudsjett: – Hele poenget med beredskap er å etablere et kornlager før en eventuell krise, uttaler forbundsleder Morten... Les mer »
Circle K Norge

Nordlendinger har spist nesten 65 000 pizzaer langs veien

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Nordland. Siden høsten 2020 har selskapet servert 64 513 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Evenes. – Folk flest... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Høye strømpriser og bensinpriser får gjennomgå

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har besøk av standup-komiker Martin Soulimani i studio når nyhetsbildet skal kommenteres. Og det er mye å ta tak i, rekordhøye strømpriser, høye drivstoffpriser og høye matpriser... Les mer »
ao

Amalie Olufsen kan bli Playmate of the Year 2023

Playboy modellen Amalie Olufsen har blitt kåret til «Miss March» av Playboy. Nå er hun kvalifisert for å konkurrere om å bli Playmate of the Year 2023 som første norske kvinne siden... Les mer »