wolt

Nå får Mo i Rana hurtiglevering for første gang

Leveringtjenesten Wolt utvider i Nord-Norge og nå kan ranaværinger få digg mat og andre varer levert hjem på døren i løpet av en halvtime. Dette er den første hurtigleveringstjenesten som etablerer seg... Les mer »
e-wheels

Stor nettbutikk test: E-wheels.no vant

Det finnes mange bra elsykkel nettbutikker i Norge, men hvem er best av nettbutikkene? Etter flere tester ble nettbutikken E-wheels.no kåret til vinner i fersk test. Nettbutikk testen ble gjennomført av alle... Les mer »
netonnet

NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

Nå får forbrukere som velger en TV fra merket Andersson hele 10 års garanti på sin TV, som er markedets lengste garanti og en forlengelse på 7 år sammenlignet med Anderssons tidligere... Les mer »
nfk

Fra 1. januar er det appen Reis som gjelder i Nordland

Appen Billett Nordland legges ned. Fra 1. januar er det appen Reis som gjelder for både billettkjøp og ruteinformasjon på buss. Enklere blir det ikke. – Appen Reis har alle de samme billettypene... Les mer »
forbrukslån

Merverdiavgift på all netthandel fra utlandet

Fra 1. januar 2024 må du også betale merverdiavgift og eventuell toll på kjøp under 350 kroner fra utenlandske nettbutikker. Den utenlandske nettbutikken bør være registrert i et norsk register for merverdiavgift... Les mer »
bro

Salget av lavprisprodukter øker kraftig

Handelsbransjen forbereder seg på lavere omsetning, særlig innen dagligvarehandelen. De få selskapene som likevel tror på vekst, gjør det først og fremst på grunn av økt salg av lavprisprodukter. Stadig flere kunder... Les mer »
posten

Black Week ga pakkerekord for Posten

Årets Black Friday utløste rekordhøyt aktivitetsnivå hos Posten Bring, som kan rapportere om et pakkevolum som ble rundt 12 prosent høyere enn fjoråret. I løpet av forrige uke sendte Posten Bring ut... Les mer »
tjen penger online

Nettsvindel øker under julehandelen

Samtidig som forbrukere forbereder seg på uslåelige tilbud og butikker og fintech-selskaper forbereder seg på rekordsalg, er omfanget av svindel knyttet til betaling større enn noen gang. Markedsdata viser en bekymringsfull økning... Les mer »
google

En av tre nettbutikker solgte ulovlige varer!

En ny nordisk kontroll av netthandel viste at 37 % av de kontrollerte produktene var ulovlig å selge fordi de inneholdt forbudte stoffer. Sverige, Finland og Norge samarbeidet om den felles aksjonen,... Les mer »
apotek 1

Advarer mot falske legemidler: – Trygt i norske apotek

Legemiddelverket er varslet om at det er avdekket falske Ozempic i Europa. Norges største apotekkjede, Apotek 1, råder folk til å handle i godkjente norske apotek for sikre seg trygge legemidler. –... Les mer »