david jensen

Skal tilby webdesign til bedrifter i Bodø

Stadig flere kjøper varer og tjenester på nettet, det betyr at stadig flere bedrifter i Bodø skaffer seg nettsider og nettbutikker. Nå skal et kjent webdesign byrå etablere ny avdeling i Nordland.... Les mer »
sup

Ny trend: Oppblåsbare SUP brett

SUP står for Stand Up Paddle, men kalles også ofte padlebrett eller paddleboard. Men uansett hva de kalles har brettpadling, stående på de lange oppblåsbare brettene, blitt en trend også i Norge. SUP brettene... Les mer »
snus

Eksplosiv vekst i snussalg på nett

Snussalget på nett i løpet av januar og februar har økt med ekstreme 246 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Nedstengningen av grensehandelen og strenge koronatiltak flere steder er trolig hovedårsaken... Les mer »
farmasiet

Ny undersøkelse: Rekordstor korona-tretthet i Nordland

Den 12. mars var det ett år siden Norge stengte ned. Mange i Nordland bekymrer seg mindre for smitte nå enn før, og føler ikke at de tåler flere restriksjoner. Likevel er... Les mer »
Elsparkesykkel

Satser på elektriske fremkomstmidler i Danmark

Skandinavia har ikke bare latt seg begeistre av Tesla elbiler og Segway som klimavennlige og moderne transportmidler, lovgivning og innovasjon i de skandinaviske landene har også åpnet for helt nye og spennende... Les mer »
øl

Får selge øl fra Bodø, men får ikke selge øl til Bodø

Landets første nettbutikk for håndverksøl, Lokalbrygg.no, får nå inn øl fra et av landets mest spennende bryggerier, nemlig Bådin Bryggeri fra Bodø. Bryggeriet har blitt et av landets beste bryggerier og fikk... Les mer »
julepynt

Nordmenn julehandlet til ny rekord på 124 milliarder kroner

Foreløpige resultater viser at nordmenn økte handelen i november og desember med over 13 prosent, og dermed julehandlet for 124 milliarder kroner. De fysiske butikkene opplevde en vekst på 11 prosent, og... Les mer »
kontaktløst kort

Nordmenn brukte mer på årets julehandel

Årets julehandel ga omsetningsrekord. Ferske tall fra Vipps og BankAxept viser at den totale verdien av handelen de tre første ukene i desember øker sammenlignet med samme periode i fjor. Omsetningen i... Les mer »
vipps

Flere tar julehandelen hjemmefra

Varehandelen med Vipps på nett fortsetter den sterke økningen med 154 prosent i uke 50, sammenlignet med samme uke i fjor. Samtidig går verdien av handel med kort i butikkene tilbake ett... Les mer »
elscooter

Stor vekst for elsykler og elsparkesykler i Norden

Elektriske fremkomstmidler har økt i popularitet de siste årene, elbiler har blitt vanlige i trafikken det samme har andre elektriske kjøretøy som Segway, enhjulinger, elsparkesykler og elscootere. Den økende popularitet skjer ikke... Les mer »