bildekk

EUs nye dekkmerking gjør det enklere å handle på nett

Som første region i verden begynner Europa nå å bruke et symbol for isgrep på dekkene. I tillegg kommer et symbol for snøgrep og en QR-kode som gir tilgang til en enorm dekk-database. De nye symbolene vil gjøre det enklere for forbrukere å sammenligne ulike alternativer... Les mer »
sinful

Nordisk nettkomet vinner europeisk pris

Skandinavias største e-handelsselskap innenfor sexleketøy, Sinful, har nettopp mottatt en av bransjens mest ettertraktede priser. Smilet er bredt hos Mathilde Mackowski og Tonny Corydon Andersen, grunnleggerne av Sinful. De har nettopp mottatt prisen... Les mer »
david jensen

Skal tilby webdesign til bedrifter i Bodø

Stadig flere kjøper varer og tjenester på nettet, det betyr at stadig flere bedrifter i Bodø skaffer seg nettsider og nettbutikker. Nå skal et kjent webdesign byrå etablere ny avdeling i Nordland.... Les mer »
sup

Ny trend: Oppblåsbare SUP brett

SUP står for Stand Up Paddle, men kalles også ofte padlebrett eller paddleboard. Men uansett hva de kalles har brettpadling, stående på de lange oppblåsbare brettene, blitt en trend også i Norge. SUP brettene... Les mer »
snus

Eksplosiv vekst i snussalg på nett

Snussalget på nett i løpet av januar og februar har økt med ekstreme 246 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Nedstengningen av grensehandelen og strenge koronatiltak flere steder er trolig hovedårsaken... Les mer »
farmasiet

Ny undersøkelse: Rekordstor korona-tretthet i Nordland

Den 12. mars var det ett år siden Norge stengte ned. Mange i Nordland bekymrer seg mindre for smitte nå enn før, og føler ikke at de tåler flere restriksjoner. Likevel er... Les mer »
Elsparkesykkel

Satser på elektriske fremkomstmidler i Danmark

Skandinavia har ikke bare latt seg begeistre av Tesla elbiler og Segway som klimavennlige og moderne transportmidler, lovgivning og innovasjon i de skandinaviske landene har også åpnet for helt nye og spennende... Les mer »
øl

Får selge øl fra Bodø, men får ikke selge øl til Bodø

Landets første nettbutikk for håndverksøl, Lokalbrygg.no, får nå inn øl fra et av landets mest spennende bryggerier, nemlig Bådin Bryggeri fra Bodø. Bryggeriet har blitt et av landets beste bryggerier og fikk... Les mer »
julepynt

Nordmenn julehandlet til ny rekord på 124 milliarder kroner

Foreløpige resultater viser at nordmenn økte handelen i november og desember med over 13 prosent, og dermed julehandlet for 124 milliarder kroner. De fysiske butikkene opplevde en vekst på 11 prosent, og... Les mer »
kontaktløst kort

Nordmenn brukte mer på årets julehandel

Årets julehandel ga omsetningsrekord. Ferske tall fra Vipps og BankAxept viser at den totale verdien av handelen de tre første ukene i desember øker sammenlignet med samme periode i fjor. Omsetningen i... Les mer »