jylepynt nisse

Nye tall: Vi handlet som vanlig i julen

Tall fra BankAxept viser at årets julehandel hadde en nedgang på 1,5 prosent sammenlignet med 2021. Kjøpesentrene hadde særlig god omsetning uke i 51, den siste uken før jul. Denne uken hadde kjøpesenterbutikkene høyere omsetning enn samme uke i... Les mer »
pc laptop

Mange ulovlige produkter selges i nettbutikker

En av fire produkter som selges på nettet som Miljødirektoratet har kontrollert, er ulovlige og forbudt å selge. Produktene er ulovlige på grunn av innholdet av helse- og miljøskadelige stoffer. Miljødirektoratet har... Les mer »
juletre

Advarer mot kjøp av piratkopier under julehandelen

Økonomiske nedgangstider kan resultere i farlige piratkopier under årets juletrær, frykter Patentstyret. Til tross for økt økonomisk usikkerhet i norske husholdninger, forventes netthandelen å forbli sterk i desember 2022. I en landsomfattende... Les mer »
posten

Nye julevaner skaper pakkevekst

Aldri før har så mange pakker blitt håndtert av Posten som under årets Black Week og Black Friday. – Et tegn på at en stor andel av julehandelen er flyttet til november... Les mer »
vipps

Black Week-vekst i (nesten) alle kategorier

Aldri før har vippsere netthandlet så mye varer i løpet av Black Week, som i år. Men i én bransje gikk salget ned. Årets Black Week slår alle tidligere Vipps-rekorder for netthandel.... Les mer »
jonas gahr støre

Elendige meningsmålinger – Toalettpapir med Støre utsolgt!

Regjeringspartiet Arbeiderpartiet ser ut til å føle velgernes harme over høye skatter og høye strømpriser, og har nå mistet det meste av sin oppslutning. «Bunnpunkt for Ap på snittmåling for november. Høyre... Les mer »
pr-operatørene

Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Nordmenn handler mengder med sexleketøy på Black Friday-kampanje. Hittil er økningen på hele 70%!! Black Friday-kampanjen til Nytelse.no er allerede knallsuksess, og salget av sexleketøy går over all forventning. Hittil har den... Les mer »
black friday

Ny trend i Norge: Black Friday erstattet av Black Week

Salgsrekorder settes ikke lenger på selve Black Friday. Nå handler det om Black Week, viser data fra Nets og Google – og stadig flere butikker gjør det til og med til Black... Les mer »
snus

Nå snuser nesten dobbelt så mange som for 10 år siden

Det er ingen tvil om at snus er en svært populær form for tobakk her i landet, og det blir faktisk snuset nesten dobbelt så mye nå som det ble for 10... Les mer »
forbrukslån

Nord-Norge tilbake på den norske netthandelstoppen siste kvartal

Troms og Finnmark og Nordland er igjen tilbake på den norske netthandelstoppen i 3. kvartal 2022. Kommunene hvor det har blitt netthandlet mest per innbygger siden i sommer er Flå i Viken... Les mer »