sexy

Glidemiddel og graviditetstester – Dette kjøpte vi mer av under coronatiden

Da koronapandemien traff i mars endret nordmenns handlevaner seg drastisk over natten. Nå røper bransjelederne hva vi har hatt på handlelista. – Nordmenn har kjøpt massevis av munnbind, håndsprit og C-vitaminer, men... Les mer »
grønnsaker

LESERINNLEGG: Butikkene en kjempefordel i møte med Amazon

Koronakrisen og Amazons Norden-lansering gir «perfekt storm» for dagligvarer på nett. Forbrukerne kan glede seg. Av Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint. Netthandel av dagligvarer har vært en livbøye en god stund for... Les mer »
klarna

Nordmenn på hjemmeferie ga ny salgsrekord for netthandel

Fersk statistikk fra Klarna viser at netthandelen blomstret når mange nordmenn valgte å bli hjemme i ferien. Det norske salget av hus- og hageprodukter økte med 52 prosent i juli sammenlignet med... Les mer »
munnbind

Apotekene melder om økt salg av munnbind

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sa onsdag til TV 2 at det vil komme nye råd for munnbindbruk i løpet av få dager. Det førte til en stor økning i salget av... Les mer »
google

Etter korona: Nordmenn vil fremover handle mer på nett og gå mindre i butikker

Mange nordmenn vinker nå farvel til å gå i butikker etter korona-krisen, og går heller på nett når de handler. En fersk undersøkelse om nordmenns handlevaner under og etter vårens nedstengning av... Les mer »
google

Ny rapport: Eldre handler nå mer på nett enn yngre

Eldre forbrukere har passert den såkalte «millenials-generasjonen» og handler nå hyppigere på nett enn yngre forbrukere, viser en fersk rapport om forsikringskunder fra Capgemini og Efma som offentliggjøres i dag. World Insurance Report utgis årlig, og... Les mer »
abonner

Hamstrer munnbind og Antibac på nettet

Coronaviruset har endret mange ting i samfunnet, ikke bare når det gjelder jobb, fritid, skole og arrangementer, men også hva vi kjøper. I begynnelsen av coronakrisen hamstret folk matvarer som poteter og... Les mer »
circle k

Seks Nordland-stasjoner satser på pakkehenting

En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Seks stasjoner i Nordland er med på avtalen. Innbyggere i Nordland... Les mer »
snus

Nordlendinger ville etter «Corona-snus»

Etter at grensene ble stengt mellom Norge og Sverige har også folk i Nordland begynt å hamstre snus på nett. Tradisjonelt har prisbevisste nordlendinger tatt turen over grensen, men nå som det... Les mer »
google

Slik har koronaviruset påvirket nordmenns netthandelsvaner

I løpet av de siste ukene har det skjedd store forandringer i norsk netthandel. Innbyggerne i de to nordligste fylkene, som tidligere var på netthandelstoppen i Norge, handler nå mindre enn gjennomsnittsnordmannen.... Les mer »