VIDEO: Anna of the North slipper «Used To Be»

hes

Etter slippet av den strålende Skandivavisk elektronica-debuten i 2017, har Anna Of The North solgt ut konserter og generert over 140 millioner streams av låtene sine over hele verden.

Da hun nylig slapp første single fra sitt nye prosjekt, gikk den inn på A-listen til NRK P3, der den har ligget siden. Samtidig som Anna of The North jobbet med nytt materiale, levde debutalbumet “Lovers» sitt eget liv.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Låtene om hjertesorg, skyldfølelse og den spirende gleden over å komme over noe eller noen, traff en nerve hos et voksende publikum over hele verden.

Debutens suksess kulminerte i at tittelsporet fra albumet dukket opp i Netflix-suksessen ‘To All The Boys I’ve Loved Before’. ‘Lovers’ streames fremdeles over 100K ganger per dag, og gikk inn på topp 100-listen i hele 171 land!

Nå er Anna of the North ute med låta «Used To Be».

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

– Denne låten er en påminnelse om hvordan det var da vi var unge og ikke brydde oss om overfladiske ting som tar så mye av tiden vår idag. Folk stresser med alternative virkeligheter, og glemmer at livet skjer her og nå. Jeg er så redd for at jeg en dag skal våkne opp, gammel og trist, og skjønne at jeg tilbragte hele livet med å stirre på en skjerm og drømme om å være noen jeg ikke er. La oss gå ut og kaste litt ball sammen og sette pris på hverandre, sier Anna.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.