trigger

Ny trådløs og kraftig støvsuger fra Samsung

Nye Bespoke Jet AI er Samsungs kraftigste trådløse stavstøvsugere og verdens første trådløse stavstøvsuger med AI-verifisering fra UL Solutions. Ved å kombinere en sugekraft på 280 W med en kapasitet på opptil... Les mer »
trigger

Nytt sofa-konsept fra Samsung og designbyrå

Først kom sofaen, så kom TV-en. Mens TV-en er i stadig utvikling, er sofaen mer eller mindre lik som da den ble introdusert. I et nytt prosjekt, har en av verdens største... Les mer »
samsung

Samsung lanserer nye 2021 høyoppløste skjermer

Samsung Electronics presenterer sin nye produktserie med høyoppløste skjermer for 2021. Årets portefølje leverer virkelighetsnær bildekvalitet, forbedret komfort og avansert ergonomisk design som gjør de til et utmerket tilskudd til ulike arbeidsområder... Les mer »
samsung

Samsung filmer iskald surfing i Lofoten

Utstyrt med våtdrakt, værbestandig teknologi og en stor interesse for fotografering og surfing, har den norske surfefotografen Hallvard Kolltveit bestemt seg for å gi verden sitt bilde av arktisk surfing sammen med... Les mer »
samsung

Samsung sender din selfie til verdensrommet – Zlatan er først ut!

Samsung lanserer nå prosjektet SpaceSelfie, der de pusher grensene for hva en telefon kan gjøre. Gjennom SpaceSelfie vil en Galaxy S10 5G bli sendt opp til stratosfæren, og vil gjøre det mulig... Les mer »
samsung

Refrigerdating: Finn kjærligheten via kjøleskapet

For å gjøre det enklere for single nordmenn å finne den rette, har Samsung Electronics Nordic produsert datingtjenesten Refrigerdating. I motsetning til mer tradisjonelle datingtjenester, hvor profilen ofte består av et portrettbilde,... Les mer »
samsung

VIDEO: Samsung og Zlatan starter langsiktig samarbeid

Både Samsung og Zlatan er overbevist om at nøkkelen til suksess ligger i å ta sjansen på å utforske nye måter å gjøre ting på. Det er derfor Samsung Norden nå innleder... Les mer »