VIDEO: Samsung og Zlatan starter langsiktig samarbeid

samsung

Både Samsung og Zlatan er overbevist om at nøkkelen til suksess ligger i å ta sjansen på å utforske nye måter å gjøre ting på. Det er derfor Samsung Norden nå innleder et flerårig samarbeid med Zlatan i det nordiske markedet.

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimović som for tiden spiller i Manchester United sin oppgave blir å utfordre, teste og vise frem Samsungs produkter på helt nye måter.

– Samsung elsker å utfordre hva som er mulig ved hjelp av teknologi. Vi får stadig spørsmål om hva som vil bli den neste store innovasjonen. Det er få mennesker som realiserer ordet innovasjon slik som Zlatan gjør. Både på og av banen har han gjort ting som vi aldri har sett noen gjøre før. I tillegg, akkurat som Samsung, er han vant til å få spørsmålet «hva vil bli den neste tingen?». Vi er gleder oss til å se hva som skjer når innovatør Zlatan tar utfordringen og bruker vår teknologi på helt nye måter, sier Eva Carrero, Corporate Marketing Director hos Samsung i Norden.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Zlatan er allerede Samsung-bruker og har en sterk interesse for teknologi. Det er nettopp denne interessen, kombinert med hans innovative evne og konstant drivkraft for å utfordre seg selv, som gjør ham til en perfekt partner for Samsung videre.

Gjennom begrepet «What’s Next?» vil Samsung Norden og Zlatan sammen inspirere mennesker til å tenke fremover og utfordre hvordan de gjør ting i dag. Som en strategisk samarbeidspartner vil Zlatan teste, utfordre og vise frem Samsungs produkter på en ny og innovativ måte.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

– Jeg er en stor fan av Samsung og den innovasjonen de gjør. De gjør det umulige mulig. Personlig er jeg en techfreak. Jeg vil alltid ha all den nyeste teknologien. Jeg er heldig som skal få jobbe med det jeg anser som verdens beste teknologiselskap, så jeg er i gode hender, sier Zlatan Ibrahimovic.

Det langsiktige samarbeidet vil starte våren 2018 og skal vare i flere år.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

– For meg er teknologi fremtiden. Jeg ser ingen begrensninger på teknologiutviklingen, på samme måte som jeg ikke ser noen begrensinger for meg selv. Både jeg og Samsung utfordrer hvordan ting skal gjøres, og sammen har vi muligheten til å inspirere mennesker til å tenke på fremtiden og utfordre seg selv, sier Zlatan Ibrahimovic.

Se videoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=DmWecrpRosY

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.