ANNONSE: Billige lån fra 10.000 og oppover på nettet

lån kreditt

Mange tror at små lån er dyrere (prosentvis) enn store privatlån, men det stemmer ikke for mange lånetakere. For det første så er det mange lånegivere på markedet, og alle konkurrerer mot hverandre på nettet.

Og dessuten finnes det mange nettsider som sammenligner og rangerer lånetilbudene opp mot hverandre, slik at dyre lån er ekstremt lite brukt av lånesøkere.

Selv om lånebeløpene ikke er i millonklassen så vil likevel en forskjell i renten på noen få prosent kunne koste deg noen tusenlapper, så her gjelder det å velge det beste lånetilbudet.

Men de færreste har tid til å gå fra bank til bank, eller søke i dagesvis på nettet etter smålån og fylle ut massevis av lånesøknader. Heldigvis har nettsiden Smålånutensikkerhet.com gjort hele jobben for deg, her finner du de beste lånetilbudene, dessuten finner du også faktisk endel nyttig informasjon om lån.

En annen fordel med denne nettsiden ar at man kan søke lån med inkasso og uten kredittsjekk. Årsaken er at purringer og inntekt fra næringsliv eller lignende ikke betyr det samme som om at du har dårlig økonomi.

Du kan søke lån med BankId slik at du får pengene raskt på konto etter du har søkt.

Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.