Samsung lanserer nye 2021 høyoppløste skjermer

samsung

Samsung Electronics presenterer sin nye produktserie med høyoppløste skjermer for 2021. Årets portefølje leverer virkelighetsnær bildekvalitet, forbedret komfort og avansert ergonomisk design som gjør de til et utmerket tilskudd til ulike arbeidsområder eller hjemmekontor.

Skjermene er utformet for å møte behovene til dagens virksomheter og forbrukere, som krever høy bildekvalitet og komfort, ergonomisk design. Samsung tilbyr 12 ulike høyoppløste skjermer på tvers av tre serier – S8, S7 og S6. Alle modeller leverer mer enn 1 milliard farger for å skape et realistisk og levende bilde som også forbedres med forbedret HDR 10-teknologi. Skjermene tilbyr krystallklar fargekvalitet og klarhet gjennom 178 graders vidvinkel som er utarbeidet for profesjonelle arbeidsmiljøer.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Etterspørselen etter skjermer med høy oppløsning er økende, og Samsung fortsetter å lede markedet ved å tilby nye produkter som tilfredsstiller våre kunders behov, sier Hyesung Ha, Senior Vice President for Visual Display Business i Samsung Electronics. – Vår 2021 serie tilbyr fantastisk bildekvalitet og høy ytelse, samtidig som den ivaretar brukerkomfort med et sømløst og ergonomisk design.

Alle skjermer er sertifisert med «Intelligent Eye Care» fra TUV Rheinland, og er de første i bransjen til å motta dette. Adaptive Picture eye care-teknologi optimaliserer bildekvaliteten etter forholdene ved å automatisk justere lysstyrke og fargetemperatur. Dette sikrer en komfortabel seeropplevelse i alle miljø, ved å redusere belastningen på øynene selv etter lang tids bruk. Skjermene er også utstyrt med en spesiell Eye-saver modus for å redusere blått lysutslipp, som kan forårsake belastning på øynene. Flicker Free, beskytter i tillegg brukerens øyne mot flimring på skjermen.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

Produktserien har fått annerkjennelse for energieffektivitet takket være Eco Saving Plus-teknologi.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.